Şimdi Ara

##Eurovision 2007'Shake it up Şekerim'## (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya dünkü ses çok berbattı kesinlikle b.k gibiydi koskoca yarışmadaki ses sistemi ölemi olur hiç üstelik kenn çıktıında çok kötüydüü dier herşey iidi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylmzdry

ya dünkü ses çok berbattı kesinlikle b.k gibiydi koskoca yarışmadaki ses sistemi ölemi olur hiç üstelik kenn çıktıında çok kötüydüü dier herşey iidi...

evet cidden ses berbattı, mikrofon sesleri patlatıyodu resmen...nasıl böyle uyduruk bir şey yapıyolar anlamıyorum. Tamam, Eurovisionu kimse pek takmıyo bunu biliyorum ama nerdeyse tüm dünyaya canlı yayın yapıyosun. Bu bile yeter, biraz daha ciddiye alınabilirdi teknik detaylar...
  • gecen gunku izledigimde bence sarki gibi sarki macarlarinkiydi,,klipleride guzel,,diger sarkilar klasik eurovision sarkilari,bulgaristanla israilde iyiydi
  • yari finali gectik ben ondanda umitsizdim ama finalde ilk 10 surpriz benim icin ancak yurtdisindaki turkler etki ederse edecekler yoksa sarki guzel oldugu icin degil
  • Ben bu Finlandiya'yı temsil eden kıza hasta oldum ya Şarkı da süper.
  • yarı finali izlemedim ama finali izlicem bugün
  • canlı performansta en kötü bizdik.Ama nedense sertab ın da 1.olduğu sene canlı perf. ı pek iyi değildi.Bizim sanatçılar acaba heyecanmı yapıyorlar yoksa tecrübe eksikliğimi var uluslararası ortamlarda?
  • evt ya canlı performans bayağı bir kötüydü ama neyseki finaldeyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: gArFeLd

spiker tam anlamiyla sacmaladi yawadamin soyledigi ata sozune bak ya

Ne söyledi yav.Merak ettirdin..
  • Hard Rock Hallelujah! Biraz once yarısmada yeniden cıktılar yeniden duymak guzeldi.

http://www.youtube.com/watch?v=TdItwaLrv1U

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 12 Mayıs 2007; 22:42:34 >
  • 21. Finalist. Bulgaristan'da sıra. Daha sonra bizde. Haydi hayırlısı. Millet olarak böyle şeylerden büyük haz duyarız umuarım kazanır da sevindirir
  • kendinden geçti bizim kenan
  • Neresi taklit be kardesim yuhh be. Sen simdi koskocaman kenan doguluya nassıl taklit sarkı yapar dersin. İlk 7 garanti o kadar...
    quote:

Orjinalden alıntı: helloween

büyük bir utanç vatanımız için. boş bi şarkı çünkü. anlamsız. bize yakışmıyacak. tamamen taklit.
  • Türkiyeden ermenistana 12 puan harbi helal olsun ben başka bisey demiyorum. Bu ne biçin türkluk.

Belkide bn yanılıyorumturkiyedeki serefli ermeniler atıyodur
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatixx

Türkiyeden ermenistana 12 puan harbi helal olsun ben başka bisey demiyorum. Bu ne biçin türkluk.

Belkide bn yanılıyorumturkiyedeki serefli ermeniler atıyodur

Vallaha yavv nasil istir anlamadim hakkaten helal olsun

• 4. olduk bizim icin iyi bir sonucla donuyor kenan cok buyuk bir basari elde etti turkiye beklemiyordu cok sevindirdi sagolsun bizleri
  • Ben hiç yoktan bi 2. olurduk diodum içimdende
    quote:

Orjinalden alıntı: Swiny

4. olduk bizim icin iyi bir sonucla donuyor kenan cok buyuk bir basari elde etti turkiye beklemiyordu cok sevindirdi sagolsun bizleri
  • türkiyeden ermenistana 12 puan ermenistandan turkiyeye 0 kocaman bir 0 ......
    işin içinde siyaset olmasa zaten birinciydik sırbıstanın şarkısının neyini 1i seçtiler alla aşkına... hele 2 ci olanlar

valla şahsen yunanistan 1 ci olsa bu kadar uzulmezdim en azından şarkıları iyiydi :/
  • Dördüncülükte gayet güzel bir başarı, Kenan Doğulu'yu ve emeği geçenleri tebrik ediyorum. Ermenistan'a tam puan vermimizi milliyetçi duygularla yoğurmamak lazım, oylamada herkesi derecelendirmek ancak çağdaşlığın kanıtı olabilir. Bırakın Yunan Yunanlığını, Güney Kıbrıslısı, Rus'u tabiyatını göstersin. 12 puanı verdikden sonra ıslıklanmayı alışkanlık haline getiren bu milliyetçilik, hangi samimi duyguların göstergesi olabilir?
  • Türkiye ermenistana nasıl 12 puan vermiş anlamadım şarkıları kötüydü,adamlar Türkiye aleyhine her türlü eylemde bulunuyor buna rağmen 12 puan. acaba kimler oy vermiştir ülkesini seven bir Türk'ün bunu yapabileceğine inanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.