Şimdi Ara

##Eurovision 2007'Shake it up Şekerim'##

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yıl 52'incisi düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması dolayısıyla gözler Finlandiya'nın başkenti Helsinki'ye çevrildi. Bugüne kadar kuzey Avrupa ülkelerinden az puan alan Türkiye, "Shake it up Şekerim"le güçlü adaylar arasında gösteriliyor. Kenan Doğulu 10 Mayıs'ta gerçekleştirilecek yarı finalde 28 ülke arasından ilk ona girerse 12 Mayıs'ta finalde yarışacak.Eurovision Şarkı Yarışması yarı finali 10 Mayıs Perşembe akşamı, saat 22.00’de canlı yayınla TRT 1’de. 52. Eurovision Şarkı Yarışması'na ev sahipliği yapacak Hartwall Arena, Helsinki'nin Batı Pasila b&o

kenan doğuluya başarılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: sasaell

Bu yıl 52'incisi düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması dolayısıyla gözler Finlandiya'nın başkenti Helsinki'ye çevrildi. Bugüne kadar kuzey Avrupa ülkelerinden az puan alan Türkiye, "Shake it up Şekerim"le güçlü adaylar arasında gösteriliyor. Kenan Doğulu 10 Mayıs'ta gerçekleştirilecek yarı finalde 28 ülke arasından ilk ona girerse 12 Mayıs'ta finalde yarışacak.Eurovision Şarkı Yarışması yarı finali 10 Mayıs Perşembe akşamı, saat 22.00’de canlı yayınla TRT 1’de. 52. Eurovision Şarkı Yarışması'na ev sahipliği yapacak Hartwall Arena, Helsinki'nin Batı Pasila b&o

kenan doğuluya başarılar...

evet arkadaslar biraz konuya ilgi lütfen

herkesin bi begendiği olmalı sahsen ben kenanın ilk 15 arasına gırmesıne bile razıyım cok berbat bı sarkı
    5 tane favorim var
    1-Andorra-2-belçika-3-irlanda-4-izlanda5-bulgaristan

sizin goruslerınızde merak ettım sarkıları bılmeyenler ıcın
    http://tambatumba.wordpress.com/2007/03/08/eurovision-2007-sarkilari-ve-iste-kenanin-rakipleri/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daxx_Mas_Fib -- 10 Mayıs 2007; 1:55:00 >

• up up
  • Ben de şarkıyı beğenmeyenlerdenim...Hatta performansına güveniyordum,geçen prova videosunu izledim,onu da hiç beğenmedim...Vasat.....

Bence 5-10. sıralar arası biryerde bulur kendini ancak...Umarım yanılırım da ilk 3'e girer
  • şarkı kötü sunum kötü , iyi bir derece beklemek komik olur ilk 5-10 a girersek süpriz olur
  • ben hiiiç beğenmedim. kesinlikle dereceyi bırakın ilk 10'a gireceğine bile inanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çeşminaz

ben hiiiç beğenmedim. kesinlikle dereceyi bırakın ilk 10'a gireceğine bile inanmıyorum.

Dereceye girer mi girmezmi bilmiyorum ama ilk 10'a gireceginden eminim.Kenan'ın sahne sovuna guveniyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    You Rock Ne demek?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben sarkilarin cogunu dinledim.bu sene cok abartilacak sarki yok bence.bu yuzden ilk 5 e girecegimize inaniyorum.ama sahne gosterisini pek begenmedim.daha iyi birseyler yapilabilirdi.yine de kenan a basirilar
  • büyük bir utanç vatanımız için. boş bi şarkı çünkü. anlamsız. bize yakışmıyacak. tamamen taklit.
  • quote:

Orjinalden alıntı: helloween

büyük bir utanç vatanımız için. boş bi şarkı çünkü. anlamsız. bize yakışmıyacak. tamamen taklit.

+1923
  • Şarkı fena değil pek, öncekilere göre daha iyi.

Ama benim favorilerim Finlandiya ve Çek Cumhuriyeti
  • bu akşam yarı final sonrada final
  • quote:

Orjinalden alıntı: helloween

büyük bir utanç vatanımız için. boş bi şarkı çünkü. anlamsız. bize yakışmıyacak. tamamen taklit.

+1975
  • Şarkı bence kötü değil. Yalnız Kenan'ın o kadar güzel şarkıları var ki bu aralarında kötü gözüküyor. Belki biraz daha özen gösterilebilirdi bilemiyorum. Ama iyi şanslar Kenan'a , umarım iyi bir derece alırız
  • bu nasil kamera cekimi yadansci kizlarin yaptigi dansin 10 da 1 ini gosterdiler
    ama sahne gosterisi daha once izledigimden daha iyidi
  • herşeye ragmen bizden kötüler var.yarı finali geceriz
  • spiker tam anlamiyla sacmaladi yawadamin soyledigi ata sozune bak ya
  • yarı finali geçtik :D
  • hadi canım sende!!?
  • ben şarkıyı ilk duyduğumda hiç beğenmemiştim ama kulağım alıştıkça beğenmeye başladım...bir de dünkü sahne şovu vs gayet başarılıydı bence ve finalde iyi bir derece alacağımıza inanıyorum...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.