Şimdi Ara

Eurocup Finali; Türkiye Laiktir Laik Kalacak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünkü galatasaray ile strasbourgun karşılaştığı eurocup final maçında galatasaray tribünleri ''Türkiye laiktir laik kalacak'' diye slogan attı.

• Allah (Celle Celaluhu) karar verir ona.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C302EA147 -- 29 Nisan 2016; 0:02:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmiş hemen bir tane

Neyse bir Beşiktaşlı ve Çarşı destekçisi olarak GALATASARAY'ı yürekten tebrik ediyorum Helal olsun o bağıranların hepsine teker teker .

Galatasaray'ı da ayrıca tebrik ederim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 29 Nisan 2016; 0:09:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealW

Allah (Celle Celaluhu) karar verir ona.

Hayalleriniz; Afganistan modeli Türkiye, Gerçekler: MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN LAİK TÜRKİYESİ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne hale düştük. Hayır, bunun olmayacağı belli iken dünya kamuoyuna karşı itibarımız düşüyor ona çok üzülüyorum. Trump da fantastik şeyler diyor ama kimse önemsemiyor, komik buluyor. Dış Basın, iç savaş olduğunu, İran'a dönüştüğümüzü sanacak. NASA'ya meydan okuyan adamların demeçleriyle gündemi meşgul etmenin manası yok.

• quote:

Şuan deneyin bakalım kim karar veriyor görelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: realyifing

quote:

Aylardır sana küfür etmemek için direniyorum hesaba girmemeye çalışıyorum 2 ağaç kesildi diye bi tarafınızdan kan alan millet laikliği kaldırmaya çalıştığınızda neler olacağını bizzat Türk milleti bilir. TÜRK ün sabrını zorlamayın.

TÜRK'Ü Sinirlendirirlerse eğer bunlar

Tanrı Türk'ü değil , karşısındakini korusun yoksa kimse alamaz bunları elimizden . Çin Seddi yaptırtan Irk bunlar gibi ok yay tutamayan arap sevicilerine mi boyun eğecek sanıyorlar acaba ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kalacak tabi.Şeriat isteyen %13, gitsin kumda oynasın.Ayrıca o bağıranların arasında çok fazla akpli vardır.Galatasaray taraftarının büyük kısmı da akplidir.

Bu saatten sonra eğer şeriat isteyen varsa, lsd alıp istediği düzeni kurabilir.
  • çok beklersin ,bkz: duanın hiçbir işe yaramaması
  • StillB0rN S kullanıcısına yanıt
  • Eyyy insanoglu hemen sinirlenmeyin. Ben sizin gibi ulkeyi atese suruklyecek bir sey yapmam. Yok sokaklari savas alanina cevirme yok bilmem ne. Esada dua edenler, ne cabul unuttu dua ettiklerini. Bu esad degil mi isyan cikaran halkini bombalayan. O da istedigi bir partiye oy bile veremiyorlar. Bu isyan eden halka siz terorist diyorsunuz. Daha fazla soze gerek yok.

Bana burada ozgurlugu mu ogreteceksiniz ?

• quote:

Eyyy insanoglu hemen sinirlenmeyin. Ben sizin gibi ulkeyi atese suruklyecek bir sey yapmam. Yok sokaklari savas alanina cevirme yok bilmem ne. Esada dua edenler, ne cabul unuttu dua ettiklerini. Bu esad degil mi isyan cikaran halkini bombalayan. O da istedigi bir partiye oy bile veremiyorlar. Bu isyan eden halka siz terorist diyorsunuz. Daha fazla soze gerek yok.

Bana burada ozgurlugu mu ogreteceksiniz ?

Esad'a geldi yine

Başörtülü bacılarımızın mağduriyetini de yap bak onu yapmadın . Gezi olaylarında İstanbul'u yakıp yıkmıştık ya biz hani o sırada olan bir mağduriyet vardı onu kanıtlayacaktınız kaç cuma geçti ?

Seni ciddiye bile almamak lazım Desmond gibi sen de 10-12 yaşında falansın büyük ihtimalle .

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Zaten sizin zihniyette olmayan herkes gerici hic bif seyden anlamayanlardir degil mi ? Sen oyle san. ALLAH kimin ne oldugunu cok iyi biliyor.

Laik devlet diyorsunuz devlet dine karismaz diyorsunuz ama bu milletin sizden ne cektigini herkes biliyor. Laikligi bile gelen hukumetler uygulamadi. Laiklik aslinda baska bir sey. Sizin anladiginiz gibi bir sey degil. Siz yeni bir laiklik olusturdunuz. Halkin dinine karimak laiklik mi oluyor ? Siz daha laikligin ne oldugunu bilmiyorsunuz.

Birde tecavuz olaylarini her ne sey varsa islama ve muslumanlara atiyorsunuz. Allahin kurallari olsaydi o tecavuz edenleri bir sallandirin bakin bir daha yapabilen cikiyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Gelmiş hemen bir tane

Neyse bir Beşiktaşlı ve Çarşı destekçisi olarak GALATASARAY'ı yürekten tebrik ediyorum Helal olsun o bağıranların hepsine teker teker .

Galatasaray'ı da ayrıca tebrik ederim .

Adam kötü birşey yazmamışki niye bu kadar üstüne gittiniz anlamadım
  • quote:

Zaten sizin zihniyette olmayan herkes gerici hic bif seyden anlamayanlardir degil mi ? Sen oyle san. ALLAH kimin ne oldugunu cok iyi biliyor.

Laik devlet diyorsunuz devlet dine karismaz diyorsunuz ama bu milletin sizden ne cektigini herkes biliyor. Laikligi bile gelen hukumetler uygulamadi. Laiklik aslinda baska bir sey. Sizin anladiginiz gibi bir sey degil. Siz yeni bir laiklik olusturdunuz. Halkin dinine karimak laiklik mi oluyor ? Siz daha laikligin ne oldugunu bilmiyorsunuz.

Birde tecavuz olaylarini her ne sey varsa islama ve muslumanlara atiyorsunuz. Allahin kurallari olsaydi o tecavuz edenleri bir sallandirin bakin bir daha yapabilen cikiyor mu ?

Yaaaaapmaaaa yauuuuuvvvvvvv

Bu ülkede gerçek Şeriat uygulansa çoğu AKP lide kol bacak kalmaz . Ancak bizdeki şeriat ARabistan prensi uyuşturucu ile yakalnır bir uçak dolusu ama bir şey olmaz işte bizde olacak şeriat bu . Benim senin gibi garibana işler başkasına işlemez . Muhalefeti kesip biçersin iktidar yolsuzluğa devam .

Türkiye'de şeriat olmayacak istediğiniz kadar çabalayın 500 yıl iktidar olun . Roma , Hun , Osmanlı , Pers imparatorlukları bile yıkıldı siz kimsiniz ?

• Bence laiklik konusunda bu kadar tepkiyi onlar da beklemiyordu
  • Yeryüzünde, Allah'ın kurallarını uygulayacak adam yoktur.Kuralları mutlaka kendi milletine veya mezhebine göre değiştirecektir.Şeriat olan yerlerde, tecavüz edenden sonra tecavüz edilen de ölüyor.Böyle adalet kimden gelirse gelsin, biz almayalım.
  • Nasilki siz laikligi tam olarak uygulamadiysaniz, seriat gelirse onu da hakkiyla yerine getirmeyenler olabilir belki bilemeyiz.

Dedigim gibi siz laikligi yerine getirdiniz mi ki seriat tam olarak adaletli yerine getirilmez diyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C302EA147 -- 29 Nisan 2016; 0:42:46 >
  • quote:

Nasilki siz laikligi tam olarak uygulamadiysaniz, seriat gelirse onu da hakkiyla yerine getirmeyenler olabilir belki bilemeyiz.

Dedigim gibi siz laikligi yerine getirdiniz mi ki seriat tam olarak adaletli yerine getirilmez diyorsunuz ?

Laikllk tek bir konuyu yani din ve devlet işlerini blrbirinden ayırmayı, birbirlne salça etmemeyi amaçladığı için yanlış uygulamalar dahi olsa amaca daima hizmet eder. Yapılan yanlışlarda da bedel tüm değerler üzerinden değil inançlar üzerinden ödenir. Şeriat ise baştan sona her türlü değerleri kapsar ve bedeli onlarca belki de yüzlerce kat daha ağır olur. Ülke rejimi, insanın yaşayış şekli, iletişim şekli, teknolojik gelişmeler, kız-erkek ayrımları, yönetim şekli. Aklına gelebilecek ne varsa baştan sona etkiler ve bu kadar ağ şeklinde herşeye hakim olacak bir sistemin başına bir insanın getirilmesi ne gibi bir sorunlara yol açar tahmin edin. Tıpkı krallıklar gibi, tıpkı diktatörlükler gibi her şeye nüfuz eden bir yönetim şeklidir bu şeriat. Laiklik ise yönetimsel bir ilkedir. Dediğim gibi laikliğin tek bir amacı vardır. Şeriat ile karşılaştırmak, laiklik uygulanamadı şeriata lef etmeye hakkınız yok tarzında cümle kurmak yanlış olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• gangsta5959 G kullanıcısına yanıt
    Kac yasindasin ? Halk tv yi cok izliyorsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.