Bildirim
Euro Truck Sİmulator 2'yi satın aldım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Michael Wittmann
Uzun zamandıor orjinal oyun almamıştım. Bence bu kamyon oyunu hak ediyor. dün internetten satın aldım. grafikler kaplamalar süper. kamyonların fiziki tepkileri de süper.
herkese tavsiye ederim...bağımlılık yapıyor..:DD
Hayırlı olsun demekten başka birşey gelmiyor elimden :D Bende alacağım oyunu. Demosu bile süper :D -
Onlarca kamyon simulasyonu arasinda benimde en begendiklerimden biri haline geldi...
Eger henuz yapmadiysaniz 1.2.5 guncellemesini mutlaka yapin. Sacmalayan AI problemini de cozmusler.
http://www.eurotrucksimulator2.com/update.php
Iyi eglenceler! -
bende aldım şimdiye kadar oynadığım tır similasyonlardan en iyisi olmuş -
kesinlikle orjinal alınmalı ve cidden süper oyun -
kardeşim para şıp diye gelmiyor saçmalama oyunun serialları var onları kullansana oğlum oyun çok fena ama o bakımdan doğru... -
@deniz0708
dostum o serialler tam işe yaramıyor. bir müddet sonra demo süre doluyor.
ben sürekli orjinal oyun almam ama bazı oyunlar hak ediyor orjinal almayı. bu da onlardan biri adamlar türkçe desteği de vermiş. arada bir 60 tl vermenin gelir düzeyi düşük biri için bile sıkıntı olacağını sanmıyorum.
BU arada oyundaki yapay zeka süper. tali yoldan ana yola çıkacağınız zaman çekici geliyorsa size yol veriyor. diğer araçlar vermiyor.:)))
bir de önümdeki bir otomobil onun önündeki tırı sollayacaktı. tam sollarken karşıdan araba geldi vazgeçti sollamadan:DDD -
aynen kardeşim dediğin gibi oyun sonuna kadar parayı hakkediyor . bende 18wheells serisinden beri hiç bukadar oynadığımı görmedim ;) -
Oyunu bende aldım varmı yeni başlayanlara tavsiyesi olan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Steam arada güzel indirimler yapıyor. Yaz indirimlerinde simulasyon paketini uygun fiyata almıştım. İçinde scania simulator,bus simulator vs. hepsi vardı. etsnin 1.si ve 2. ile birlikte tüm eklenti paketleri de yüklenmişti.
Kış indirimlerinde kaçırmayın, mutlaka orjinal alın,multi için bile o paraya değer.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X