Şimdi Ara

EURO TRUCK SIMULATOR 2 - YAMALARI (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.239
Cevap
49
Favori
1.343.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SilentPower

Bu modları yaptığınız belli bir tool var mı?

1-2 tane var program yüklü ve üzerinde çalışmalar yapıyorum . Ama şuanda kullandığım söylenemez pek .
  • Usta bu hız sınırlamayı kaldıran yamadaki phsiscs.sii silsek tırdaki fazladan sallanma gider değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicegame!

Usta bu hız sınırlamayı kaldıran yamadaki phsiscs.sii silsek tırdaki fazladan sallanma gider değil mi ?

Bilemiyorum .
  • MEDIAFIRE LİNKLERİNE DEVAM...

Kabin Aydınlatması
    http://www.mediafire.com/?b8st28ophywwon8

Trafikteki Araçların Sesleri
    http://www.mediafire.com/?ribshb8k19sa3ix
  • Trafikteki Araçların Sesleri - modu

Oyununuzdaki Hız sınırlama modu ile çakışıyor ve bu mod ile 90 ' nı geçemezseniz o yüzden Yüklemenizi Tavsiye ETMİYORUM .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anro

Trafikteki Araçların Sesleri - modu

Oyununuzdaki Hız sınırlama modu ile çakışıyor ve bu mod ile 90 ' nı geçemezseniz o yüzden Yüklemenizi Tavsiye ETMİYORUM .

Tam zamanında yazdın Allah razı olsun yoksa kuracaktım şimdi
    Modern Garaj modunda sorun yoktur inşallah. Yedekleme yapayım da save dosyamı falan bozmasın şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim Bey -- 24 Ekim 2012; 22:26:47 >
  • Usta tırın önüne Türk bayrağı asma modu çıkar mı acaba ? Gümrükte görünce tıra da koyarlar belki dedim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quwantra

quote:

Orijinalden alıntı: -DRMN-

birde crack yapsanız on numarasınız :D

Bir kerede para verip alsanız şu oyunu, on numarasınız.
    Firma bu oyunu yapmak için harcadığı paralar yüzünden iflas etmek üzere bu oyundan gelecek paralar son umutları, ama sizin umurunuzdamı ?
    param yok diyip kestirip atın siz, 67TL oyunun fiyatı, bir çoğumuz hafta sonu sevgilisi ile yada arkadaşları ile gezerken harcıyor bu parayı, ama aylarca başından kalkmayacağı oyun için 67 tl vermek istemiyor, bir sürü oyun korsan alınır eyvallah, sanki ben korsan oyun almadım mı ? aldım tabii, adamlar bazı oyunlara 200 tl istiyo, ona verirmiyim ben o kadar para hemen korsanını alırım, ama böyle ücreti az olan ve tutkunu olduğum oyunların parasını veririm, çünkü buna karşı sorumluyum, lakin bu oyunun devamını görmemiz bu oyuna verdiğimiz paralara bağlı olarak değişiyor.
    Benim anlamadığım ne biliyomusunuz, Türk insanı merhametli ve vefakar dır aslında, nasıl oluyor da bu kadar acımasız olabiliyoruz ki bu korsan olayında, ya adamlar 10 tl dese yine korsanını bulmaya çalışacaklar, hastalık olmuş bizde bu korsan olayı, orjinal olursa oyunu oynayamayız biz bence.
    Dediklerimi bir düşünün isterseniz.

+1905
  • ETS2 Yeni Benzinlikler [BP,Opet,Petrol Ofisi] bunu kurdum ama hala eski istasyonlar var ?
  • quote:

Usta bu hız sınırlamayı kaldıran yamadaki phsiscs.sii silsek tırdaki fazladan sallanma gider değil mi ?

usta hangi programla açıyoruz bu scs uzantıları. Mesela hız sınırını ayarlayıcan scsyi acıcam diyelim hangi program acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacak_250

quote:

usta hangi programla açıyoruz bu scs uzantıları. Mesela hız sınırını ayarlayıcan scsyi acıcam diyelim hangi program acaba ?

Açmana gerek yok usta.Hız dosyasını indirdiğinde '' gerçekçi fizik modu v.10 hız limiti yok.scs '' yazan dosyayı '' Belgeler/Euro truck similatör 2/mod '' klasörüne atman yeterli
  • quote:

quote:

quote:

Açmana gerek yok usta.Hız dosyasını indirdiğinde '' gerçekçi fizik modu v.10 hız limiti yok.scs '' yazan dosyayı '' Belgeler/Euro truck similatör 2/mod '' klasörüne atman yeterli

Yanlış anladın beni. Ben dosyası editlemek istiyorum. Kabin sallamasını sevmiyorum ayrıca hızlı frenleme dosyası ile çakışıyor. Bana sadece hız lazım şöyle 180e kadar bastırcak fren dosyası ile çakışmıyacak. Açmam lazım ben kurcalar yaparım ya
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yanlış anladın beni. Ben dosyası editlemek istiyorum. Kabin sallamasını sevmiyorum ayrıca hızlı frenleme dosyası ile çakışıyor. Bana sadece hız lazım şöyle 180e kadar bastırcak fren dosyası ile çakışmıyacak. Açmam lazım ben kurcalar yaparım ya

Kabin sallanmasını silmek için indirdiğin rardayken açacaksın klasörü.O zaman açıyor.Phsics.scs silersin rar dayken.Sonra mod klasörüne atarsın kabin sallanması gider ben öyle yaptım.Ama fren le çakışmamasını nasıl yapılır bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZomBie

quote:

Trafikteki Araçların Sesleri - modu

Tam zamanında yazdın Allah razı olsun yoksa kuracaktım şimdi
    Modern Garaj modunda sorun yoktur inşallah. Yedekleme yapayım da save dosyamı falan bozmasın şimdi

sesli güldüm .
  • quote:

Usta tırın önüne Türk bayrağı asma modu çıkar mı acaba ? Gümrükte görünce tıra da koyarlar belki dedim ?

gelirmi gelir belki ben yaparım .
  • quote:

ETS2 Yeni Benzinlikler [BP,Opet,Petrol Ofisi] bunu kurdum ama hala eski istasyonlar var ?

Bazı yerlerde karşına çıkar nadir veya diğer mod dosyaları ile çakışmış olabilir .
  • [size=6]ARTIK KONUDA - ORJ VE SAHTE OYUN OLAYININ KAPATILMASINI RİCA EDİYORUM .

BUNA ÖZEN GÖSTERECEĞİNİZİ UMUYORUM .
    [/size=6]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anro -- 24 Ekim 2012; 23:46:16 >
  • quote:

quote:

ETS2 Yeni Benzinlikler [BP,Opet,Petrol Ofisi] bunu kurdum ama hala eski istasyonlar var ?

Bazı yerlerde karşına çıkar nadir veya diğer mod dosyaları ile çakışmış olabilir .

Nasıl anlıyoruz dosyaların çakıştığını? Consol açılıyor bu arada bende ordamı yazıyor ne yazıyor?
  • quote:

quote:

quote:

Nasıl anlıyoruz dosyaların çakıştığını? Consol açılıyor bu arada bende ordamı yazıyor ne yazıyor?

Oyunda gözükmemesinden .
  • quote:

Orijinalden alıntı: quwantra

quote:

Orijinalden alıntı: -DRMN-

birde crack yapsanız on numarasınız :D

Bir kerede para verip alsanız şu oyunu, on numarasınız.
    Firma bu oyunu yapmak için harcadığı paralar yüzünden iflas etmek üzere bu oyundan gelecek paralar son umutları, ama sizin umurunuzdamı ?
    param yok diyip kestirip atın siz, 67TL oyunun fiyatı, bir çoğumuz hafta sonu sevgilisi ile yada arkadaşları ile gezerken harcıyor bu parayı, ama aylarca başından kalkmayacağı oyun için 67 tl vermek istemiyor, bir sürü oyun korsan alınır eyvallah, sanki ben korsan oyun almadım mı ? aldım tabii, adamlar bazı oyunlara 200 tl istiyo, ona verirmiyim ben o kadar para hemen korsanını alırım, ama böyle ücreti az olan ve tutkunu olduğum oyunların parasını veririm, çünkü buna karşı sorumluyum, lakin bu oyunun devamını görmemiz bu oyuna verdiğimiz paralara bağlı olarak değişiyor.
    Benim anlamadığım ne biliyomusunuz, Türk insanı merhametli ve vefakar dır aslında, nasıl oluyor da bu kadar acımasız olabiliyoruz ki bu korsan olayında, ya adamlar 10 tl dese yine korsanını bulmaya çalışacaklar, hastalık olmuş bizde bu korsan olayı, orjinal olursa oyunu oynayamayız biz bence.
    Dediklerimi bir düşünün isterseniz.

arkadaşım sen neyin kafasını yaşıyosun herkesten önce verdim ben siparişimi bende sadece key canımı sıktıgı için crack diyom
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.