Volvo'nun 700'lük olanı var mağazada. O veya muadil güçte en iyilerinden birini alayım diyorum almışken. Onun için de şu an arabız olarak serbest çalışıyorum.
Rampalarda çok yavaşlamamak için, hatta genel olarak daha hızlı gidebilmek için vitesi manuel olarak kullanıyorum. Otomatikteyken araç kağnı gibi gidiyor resmen. Yukarıdaki mesajlarımda bunun artılarını da yazmıştım.
İyi de arabasız olarak pek para gelmiyor ki. Araba aldığınızda anlarsınız farkı. Ciddi bir fark var.
ekle beni hocam tırım SCANIA R730 TOPLİNE
quote:
Orijinalden alıntı: bocekgrafik
@fbyekta07, er.me Forumda hack, crack vs tip konular, mesajlar, paylaşımlar yasak arkadaşlar. Ben de geçen steam'deki % 60'lık indirimde aldım oyunu daha yeni. Orjinal oyunların güncellemeleri otomatik iniyor malum. Hem böyle sorunlarla uğraşmazsınız, hem de oyun parasını hakettiği için kul hakkına girmemiş olursunuz.
@alaçam Yukarıda da yazdığım gibi çok farkediyor. Özellikle de rampa çıkarken. Ek olarak, dün akşam da taş ocağından bi basınç tankı çıkartıyorum. Vites otomatikte olsaydı çıkmazdı kesin. Çünkü 2-4-6 diye atıyor vitesleri. Manuel olarak 1'e zor da olsa çıktım.
Bir de tünelde radara 110 km gibi bi hızla girip 550 euro ceza yedim.
Peki teşekkürler....Son bir sorum olacak oyunu internetsiz mi oynamam gerekiyor?
bocekgrafik
kullanıcısına yanıt
- O farklı ülkelerin olduğu map TSM diye geçiyor. - Modun özelliğine göre değişiyor, ETS 3 yama konusu var orada sürüyle mod var. - Ben de Orj oynuyorum, modlarda sorun yok. İndirme linkleri yok benimkiler mod klasöründe. Fazla mod yok zaten
Bende bir tane kamera modu var, XenonMod var, az parayla garaj alma var :)
er.me
kullanıcısına yanıt
Offline denemedim hiç. Bilmiyorum.
HerhangiBiriyimH
kullanıcısına yanıt
Yeni başladığım için, almak istediğim araba için levelim henüz yetmiyor. İstesem de alamıyorum yani. Onu alacak levele gelene kadar da epey bi param olur bu arada.
ekle ayrıca tırım valiant f16h globetraveller xl
sen 1.3.0 dan 1.3.1 e yükseltme dosyasını indiriyosundur. 1.1.1 den 1.3.1 e yükseltme 200mb falan
quote:
Orijinalden alıntı: fbyekta07
sen 1.3.0 dan 1.3.1 e yükseltme dosyasını indiriyosundur. 1.1.1 den 1.3.1 e yükseltme 200mb falan
1.1.1 den 1.3.1 e yükseltme linkini bulamıyorum işte. Sen biliyorsan yollayabilirmisin.
Yaz abiiiiiiiiii.Peterbilt ile az akmadık Teoman şarkılarıyla,yağmurlu yollarda.
Saat 19:30'a kadar Renault taraftarıyım ama artık değilim! Ulan 25 K'lık iş aldım yemin ediyorum araba her virajda devrildi. Sorun Araba da bende değil yanlış anlaşılmasın.
Arkadaşlar manuel vites geçişlerinde araç tıs tıs ediyor. Ayrı bi zevk tabi :D
Volvo Globetrotter 750 Ps
quote:
Orijinalden alıntı: Guardiano
Saat 19:30'a kadar Renault taraftarıyım ama artık değilim! Ulan 25 K'lık iş aldım yemin ediyorum araba her virajda devrildi. Sorun Araba da bende değil yanlış anlaşılmasın.
Dostum eğer kömür vs. Açık dorse bişey aldıysa tırı felaket sallıyor. Birde Volvo öneririm :D
ByGkhan57
kullanıcısına yanıt
Saol dikkat edeceğim. Birde bu Valiant denilen Volvo mu oluyor?
Direksiyona ilk oturmamın üzerinden 22 yıl geçmiş. Denemelik olarak kamyon ve tır kullanmışlığım da var. Oyunda kesinlikle otomatik vites kullanımını önermiyorum. Önceki sayfadaydı sanırım, gerekçelerini yazmıştım.
Ben kredi kullanmadım, yani tırım da yoktu. Banka denilen emperyalist aracılarına boyun eğmeyip, 16. levele kadar serbest çalışıp alın terimle para biriktirdim. Ardından da Volvo Globetrotter 750 XL alıp 10 teker yaptım ve şanzımanı değiştirdim. Bu arabayı alana kadar çok tır kullandım. Bu konuda markalar arasında bir fark göremedim. Volvo'yla da savrulduğum oldu, Iveco'yla da, diğer arabalarla da. Yani aracın virajlarda kontrolü tamamen size bağlı. İvmesi ise sadece motor gücüne bağlı. Motoru daha kuvvetli olan araba daha çabuk hızlanıyor. Motor sesi olarak sırayla Volvo, Iveco, Daf ve Renault'u beğendim. Scania, Mercedes ve Man'ın motor sesi traktör gibi tırıl tırıl çalıştığından bana itici geldi.
Retarder de neyin nesi diye bakınıyordum geçenlerde. Meğerse bildiğimiz egsoz freniymişte amcamlar adını değiştirmiş. Nasıl kullanılacağını bilirseniz çok güzel bir özellik.
quote:
Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_
- O farklı ülkelerin olduğu map TSM diye geçiyor. - Modun özelliğine göre değişiyor, ETS 3 yama konusu var orada sürüyle mod var. - Ben de Orj oynuyorum, modlarda sorun yok. İndirme linkleri yok benimkiler mod klasöründe. Fazla mod yok zaten
Bende bir tane kamera modu var, XenonMod var, az parayla garaj alma var :)
Hocam eklermisiniz-DAF XF
bocekgrafik
kullanıcısına yanıt
Scania da güzel marka ve tasarım olarak motoruda güçlü ama vites aralıkları Volvonun ki kadar olan bir araç görmedim. Volvo 10.viteste 100 Km çıkabiliyor.Ötekiler 85 ten sonra bayılıyo :)
ByGkhan57
kullanıcısına yanıt
Beygirle ilgili o. Motor ne kadar kuvvetliyse, vitesi de o kadar yüksek hızda atıyor. Iveco'nun hangi modeliydi hatırlamıyorum da, 2000-2100'de devir kesiyordu. 750'lik bile fazla bence yük taşımak için. 700'lük tır iyi gibi. Daha önce yazmıştım. Bi de şöyle birşey var. Gerçekte tırların taşıma kapasiteleri çok daha fazla. 480'lik tırla 100 ton taşınanı biliyorum. Oyunda değil 100, 50 ton yük olsa, arabalar yerinden kalkmaz heralde. 25 ton, onlar için çerez gibi geliyor. Yasal olarak dingil başına 7 ton sınırı olmasa, 40 tonun altında yük atan olmaz emin olun ki. Bu konuda ciddi eksikleri var oyunun.
kardeş facen varsa ordan yolliyim . site adresini verirsem banlanırım heralde