Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] (836. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
73.226
Cevap
385
Favori
3.683.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 834835836837838
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DXM06

trafik bugına denk geldim

sağdan sürekli geliyorlar önümdeki uyuzlarda hareket etmiyor. sonuç sağdan kımıl kımıl hareketle geçip bastım gittim :)

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]

çok kıl birşey önümdeki araç tali yolda olduğumuzdan hep bekleme modunda duruyor :S en sonunda ters çeritten basıp gittim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

trafik bugına denk geldim

sağdan sürekli geliyorlar önümdeki uyuzlarda hareket etmiyor. sonuç sağdan kımıl kımıl hareketle geçip bastım gittim :)

aynı olay benimde başıma geldi soldan yararak gitmek mümkün olmuyor zaten bende senin gibi sağdan yardırmıştım, yığılan arabalara baktığıımda kuyruğun sonu gözükmüyordu...
  • bana bu yapılır mı be isyeeeeeeeeaaaaaaaannnnnnnnn

ha bir de incilizlerün amma sıkıymış trafik kuralları. arkadaş bir köprüde 3 radar olur mu? yuh ..

• Buda benim emekçi volvo f16h globettraveller xl. :)

• arkadaşlar lisans yamasını yükledim ancak , volvo tırımın dışı oldu ancak diraksiyonda halen "valient" yazıyor. ve yollardaki diğer mercedesler hala majestic olarak gözüküyor ancak benim mercedes lisanslı gözüküyor yardım edebilir misiniz?
  • Şöyle 125 km ye çıkarak bir yama var mı? sadece hız yaması ama. bir de lütfen keyi bozmasın.
  • renoyla daf ın satıs merkezleri nerde var bilen yazabilirmi ?
  • Benim mekan Salzburgun yolları çok iyi hem deniz hem dağ dönmeler yokuşlar falan ahanda bu da Salzburg hatırası o arkada büyük göl var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerile3

renoyla daf ın satıs merkezleri nerde var bilen yazabilirmi ?

Stuttgart -> Mercedes (Ana Bayi) 
    Cenevre -> Mercedes (Ana Bayi)
    Bratislava -> Mercedes
    Newcastle -> Mercedes
    Plymouth -> Mercedes
    Rotterdam -> Mercedes
    Szczecin -> Mercedes

Hannover -> Scania (Ana Bayi)
    Aberdeen -> Scania
    Dresden -> Scania
    Milan -> Scania
    Manchester -> Scania
    Strasbourg -> Scania

Londra -> Volvo (Ana Bayi)
    Lüksemburg -> Volvo
    Nürnberg -> Volvo
    Osnabrück -> Volvo
    Verona -> Volvo
    Wroclaw -> Volvo

Münih -> MAN (Ana Bayi)
    Edinburgh -> MAN
    Berlin -> MAN
    Birmingham -> MAN
    Calais -> MAN
    Dortmund -> MAN
    Lille -> MAN

Amsterdam -> DAF (Ana Bayi)
    Cardiff -> DAF
    Bremen -> DAF
    Glasgow -> DAF
    Leipzig -> DAF
    Salzburg -> DAF
    Zürih -> DAF

Wien -> Iveco ( Ana Bayi )
    Brüksel -> Iveco
    Frankfurt -> Iveco
    Grimsby -> Iveco
    Hamburg -> Iveco
    Torino -> Iveco
    Viyana -> Iveco

Paris -> Renault ( Ana Bayi )
    Prag -> Renault ( Ana Bayi )
    Düsseldorf -> Renault
    Felixstowe -> Renault
    Lyon -> Renault
    Rostock -> Renault

Bu arada, oyunun başında alıp da veryansın ettiğim MAN TGX XL'ye 680 BG motor ile 6x4 şasi takınca makina canavar oluverdi

Şimdi hayalimde bir Merso ve Scania var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jiovandre

arkadaşlar lisans yamasını yükledim ancak , volvo tırımın dışı oldu ancak diraksiyonda halen "valient" yazıyor. ve yollardaki diğer mercedesler hala majestic olarak gözüküyor ancak benim mercedes lisanslı gözüküyor yardım edebilir misiniz?

buyur hocam bütün arabalar lisanslı oluyor sadece sizinki değil.volvoda dahil

http://uploading.com/files/get/51e2c6c2/Mod%2B-%2BReal%2BTruck%2BLogos%2Bby%2BManagerFM2012.rar

• ya lanet olsun key hatası yüzünden %48 keşfettiğim harita gitti profile içindeki save klasörü ile profile dosyasını aldım atıyorum ama olmuyor
  • Kaç gündür açıp oynamadım, oyundan tam anlamıyla soğudum. Baydı bir noktadan sonra çünkü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Kaç gündür açıp oynamadım, oyundan tam anlamıyla soğudum. Baydı bir noktadan sonra çünkü

Logitech f510 veya alternatif olarak kablosuz f710 joypad öneririm size hocam. bütceniz kısıtlı ise f310'da olabilir. sağ veya sol analoğa sağ-sol-gaz-fren ayarlayıp diğer butonlarada klavye ayarından işlev atayınca gamepade tatından yenmiyor vallahi. birde büyük ekranınız varsa benim gibi hastası olursunuz.
    birde hocam hilesiz öneririm oyunu. bende sadece etsnin tanıtımından alınmış 38mb lık bir dosya var logo ve firma modu var onun dışında bir mod kullanmıyorum.orjinal ve hilesiz daha zevkli.
    bu arada kendi sorunumu kendim çözdüm. yeni açtığınız save ile eski save'in bilgileri aynı olmalı örn. şirket adı ve isim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimscare -- 4 Kasım 2012; 23:03:33 >
  • aynen benim gibi yapan biri daha buyuk ekran f710 orjinal oyun :) ve hilesiz iste gercek kamyoncu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimscare

quote:

Kaç gündür açıp oynamadım, oyundan tam anlamıyla soğudum. Baydı bir noktadan sonra çünkü

Logitech f510 veya alternatif olarak kablosuz f710 joypad öneririm size hocam. bütceniz kısıtlı ise f310'da olabilir. sağ veya sol analoğa sağ-sol-gaz-fren ayarlayıp diğer butonlarada klavye ayarından işlev atayınca gamepade tatından yenmiyor vallahi. birde büyük ekranınız varsa benim gibi hastası olursunuz.
    birde hocam hilesiz öneririm oyunu. bende sadece etsnin tanıtımından alınmış 38mb lık bir dosya var logo ve firma modu var onun dışında bir mod kullanmıyorum.orjinal ve hilesiz daha zevkli.
    bu arada kendi sorunumu kendim çözdüm. yeni açtığınız save ile eski save'in bilgileri aynı olmalı örn. şirket adı ve isim.

oyundan sıkılmamak için sabahtan akşama oynamamak gerek ben günde 1 - 2 teslimat yapıyorum çok tadında bırakıyor ve hız modu + fizik motoru dışında birşey de yüklemedim gayet güzel gidiyor ama burda bakıyorum herkes tırları almış denemi şsatmış yenisini almış :S ben 13. seviyede ilk aldığım tırlayım hala , aslında bana oyunda hız yapmak keyif veriyor

• quote:

Bizde merak ediyorduk 1001 nerde acaba oynuyormu oynamıyormu meraktan çatladık tam sen yazdın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimscare

quote:

Dostum onerin icin saol. Mousela oynuyordum ben gayette keyifliydi 46" ekranda. Ama sıktı bir yerden sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: S_@_S

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan_5202

quote:

Orijinalden alıntı: Espa

quote:

Orijinalden alıntı: Kayali34

key çözümünü buldum dns imiş

Ben de dns ile kullanırım hep bilgisayarı, bu zamandır patlamama sebebi buymuş demek seviye 20 oldum durmak yok yola devam. Gerçi geçen gün oyunun internet bağlantısını da kestim ne olur ne olmaz diye

ben de pm alabilirmiyim??

çözümünü banada pm atsana

PM alabılırmıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayali34

key çözümünü buldum dns imiş

hocam pm alabilir miyim bende?

• 
Sayfa: önceki 834835836837838
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.