Bana kalırsa oyuna gelen en iyi güncelleme 1.40 oldu. Eksik harita dlclerini de tamamladım indirimdeydi. |
Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] (3599. sayfa)

-
-
uykuyu ayarlardan kapat gitsin ne uğraşıyorsun ki
-
quote:
Orijinalden alıntı: bilgennykBana kalırsa oyuna gelen en iyi güncelleme 1.40 oldu. Eksik harita dlclerini de tamamladım indirimdeydi.
Kırmızı stop lambaları ve trafik ışıklarındaki kırmızı ışığın yansıma şiddeti fazla gibi sanki. Ses güncellemesinden sonra gelen en iyi güncelleme bana göre de.
-
İndirim arıyorum full paket vs hala yüksel essential Black sea İtalya Fransa paketleri 220 yapıyor -
Yarın galiba indirim başlıyor steam de -
Oyun 1.6 GB'lık güncelleme alıyor arkadaşlar. 1.40 mı oluyor bu?
-
2 gün önce dlclerde dip fiyatta indirim vardı kaçırdınız sanırım, perşembe (bugün 21de) yine indirim olur belki beklemek lazım. -
Bekliyorum umarım bir fırsat olur teşekkür ederim. -
2021 STEAM AY TAKVİMİ İNDİRİMLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?
2021'in ilk indirim kampanyası yine Steam'den geliyor!
Steam Ay Takvimi Yeni Yılı İndirimleri 11 Şubat 2021 Perşembe Türkiye saatiyle 21:00'de başlayacak. Yüzlerce oyunun indirime gireceği kampanya 15 Şubat 2021 Pazartesi saat 21:00'e kadar devam edecek.
2021 Steam İndirimleri ne zaman düzenlenecek?
- Steam Oyun Festivali: 3 - 9 Şubat 2021
- Steam Ay Takvimi İndirimleri: 11 - 15 Şubat 2021
- Steam Bahar Temizliği İndirimleri: 20 - 28 Mayıs 2021
- Steam Yaz İndirimleri: 24 Haziran - 8 Temmuz 2021
- Steam Cadılar Bayramı İndirimleri: 27 - 31 Ekim 2021
- Steam Black Friday (Sonbahar) İndirimleri: 24 - 30 Kasım 2021
- Steam Kış İndirimleri: 21 Aralık 2021 - 4 Ocak 2022
-
Walla gündüz sellektör yapınca ortalığın aydınlanmasına, sinyal verince ön taraf köşelerde asfalttan yansımasına o kadar alışmıştım ki, şimdi gündüz sellektör yapınca, hiç yapmamış gibi oluyor
-
-
-
1.39 güncellemesi geldi. hafiften yavaşlama ve birden hızlanmalar olmaya başladı bende. oyunda 50 70 arası fps alıyordum. ölçeklemeyi 400 den 300e aldım. bu güncellemeler bana hiç yaramıyor (q9550 işlemci, 1050 ekran kartı, 7 gb ram)
-
Beta 1.40 da 1.39 promods çalışır mı? -
R5 3600 ve 1060 var olcekleme 150 hocam 60+ ustu oyle kullaniyorum siz naptiniz öyle -
çalışmaz
-
quote:
Orijinalden alıntı: aurosonic
R5 3600 ve 1060 var olcekleme 150 hocam 60+ ustu oyle kullaniyorum siz naptiniz öylevalla emektar eski ekran kartımdan çok çektim. ölçeklemeyi kısıyordum. 1050 alınca sonuna dayadım resmen :) ama 150 ye alıp deneyeceğim.
-
Promods tam olarak nedir ve oyuna ne gibi ekstralar katıyor Arkadaşlar? -
mod harita harika yerler var scs nin harita halt etmiş yani
artı mp de var artık
-
Bugün Steam dan Fransa ve İtalya haritası için ikisi birlikte 17 liralık teklif çıktı ve satın aldım.
Böylece oyunun çıktığı zamandan beri yayınlanan bütün harita dlc lerini tamamlamış oldum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X