Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] (3563. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
73.221
Cevap
385
Favori
3.682.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 35613562356335643565
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Tek hiperaktif sensin

O değil de, (onun yanındaki) hazır şu #evdekal günlerini hemen hemen tüm ülkeler yaşarken "Road to the Black Sea" ye niye indirim yapmıyorlar anlamıyorum. Hala almadım o DLC'yi, inada bindi.
    şu anda indirimde 38.40 TL. alsam mı bilemedim.

• Younes Belhanda kullanıcısına yanıt
    2 kere bas vites tuşuna 1-3-5-7-9-10-11-12 şeklinde kullan
  • Oyun cok iyi sorularim olursa diye mesajim bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar karadeniz dlcsini bundle paket olarak alın 36ya geliyor
    Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]

Düzeltme; diğer 3 dlc var diye öyle sanırsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda1043 -- 2 Nisan 2020; 23:35:23 >
  • WTF???
  • Duisburg calais arası yine trol mekanı. Yıllardır o yola girmemiştim, navigasyon kendi kendine rotayı çizmiş, girdiğimde , dedim artık devam edeyim. %0 olarak girdiğim yoldan %36 kupa hasarı, %8 dorse hasarı ile çıktım. Üstelik beni şikayet etmişler, üyeliğim askıya bile alınabilir.

• Facebook gruplarında görüyorum, dikkatimi çekti: Çoğu kişi tırın motor gücünü epey yükseltmiş ve bu sayede 120 km hızlarla yollarda uçarcasına yük taşıyor. Tabii radar seçeneği de kapalı. Herkesin kendi tercihi fakat tır oyununda otobanda sol şeritte hızla ilerleyen araba misali tüm yolu gitmek çok saçma. Oyunun ruhuna, gerçekçiliğe aykırı. Benim 10 civarında garajım, 20 civarında çalışanım var ama 360 hp'lik tır ile gitmek bana daha zevkli geliyor, yavaş ivmelenmesi, oyunda pek olmayan yokuşlarda - tırmanmalarda tır kullandığımı hissettirecek şekilde hantallaşması oyunun asıl güzelliği.
  • Arda1043 kullanıcısına yanıt
    Enpara kartınız varsa yarısını iade ediyor 38tl ben 19 tlye aldım bu şekilde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam 36 tlden aldım ben bundle paketi

• quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

Facebook gruplarında görüyorum, dikkatimi çekti: Çoğu kişi tırın motor gücünü epey yükseltmiş ve bu sayede 120 km hızlarla yollarda uçarcasına yük taşıyor. Tabii radar seçeneği de kapalı. Herkesin kendi tercihi fakat tır oyununda otobanda sol şeritte hızla ilerleyen araba misali tüm yolu gitmek çok saçma. Oyunun ruhuna, gerçekçiliğe aykırı. Benim 10 civarında garajım, 20 civarında çalışanım var ama 360 hp'lik tır ile gitmek bana daha zevkli geliyor, yavaş ivmelenmesi, oyunda pek olmayan yokuşlarda - tırmanmalarda tır kullandığımı hissettirecek şekilde hantallaşması oyunun asıl güzelliği.
    Bende yazdığınız gibi düşünüyorum. Orta seviye motorlardan kullanıyorum. Ne çok yavaş ne çok hızlı. 80-90km/s geçmem genelde. Ayrıca abartı modifikasyonlkarı kullanmıyorum. Sade renkli tır ve dorse kullanırım hep.

Oyundaki en başarılı harita bence karadeniz pakedi. Onun dışında sardunya adası yine çok güzel. Karadeniz pakedini almayan varsa tavsiye ederim.

Bu arada oyunda kullandığım tek mod Steam'de SiSL'in yapmış olduğu gece ışık renkleri modu. Şehir ışıklarını beyazdan turuncu yapıyor. Gerçekte de bu şekilde zaten. Oyunda gece sürüşleri daha gerçekçi oluyor. Bunu da tavsiye ederim.
    steamcommunity.com
    Steam Workshop :: City Lighting
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=812055139

Bu da benim tır.

• ilkerk88 kullanıcısına yanıt
    90'lık yolda 70, 80'lik yerde 60 ile giderim genelde, low&slow tarzı sürüyorum. Zaten Spotify'dan da müzik, podcast açıyorum, oyundan ziyade dinlendirici bir etkinlik oluyor.
    Mod olarak 4 dorseli modlardan aydınlatma modlarına, 6 kademeli silecek modundan daha uzun gece moduna kadar 40 civarında mod yükledim steam atölyeden. Ben aydınlatmayı seviyorum tırda, 2 saate yakın uğraştığımı bilirim tır ve dorse aydınlatması için.
    Tüm map dlcleri var, Karadeniz ve Baltık tarafı epey güzel. Fransa da hoş. Bu da benim tır Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

90'lık yolda 70, 80'lik yerde 60 ile giderim genelde, low&slow tarzı sürüyorum. Zaten Spotify'dan da müzik, podcast açıyorum, oyundan ziyade dinlendirici bir etkinlik oluyor.
    Mod olarak 4 dorseli modlardan aydınlatma modlarına, 6 kademeli silecek modundan daha uzun gece moduna kadar 40 civarında mod yükledim steam atölyeden. Ben aydınlatmayı seviyorum tırda, 2 saate yakın uğraştığımı bilirim tır ve dorse aydınlatması için.
    Tüm map dlcleri var, Karadeniz ve Baltık tarafı epey güzel. Fransa da hoş. Bu da benim tır
    TIR Aydınlatması için atölyeden kullandığınız modları paylaşabilir misiniz?

• zero fear kullanıcısına yanıt
    sevkelighs, scania s interior redblue, boreman led marker lights pack, bigt flash beacon, bigt britax led beacons pack, bc addon hookups no limit, ets2 tool construction beacon, ets2 tool off road light, background lights aq team cabin light, farol xenon ets 2, interior lights emblems, hella chomium, 1k hq flares by tjz, realistic vehicle lights, hella rallye 3000, dASHBOARD BRİGHTNESS, ALEXD FLARE AND 10000 K LİGHTS
  • Arkadaşar evde oyunu g29 set ile oynuyorum. İş yerinde bazen klavye ile oynuyorum. Evde tekrar g29 takınca ayarları yeniden atamak gerekiyor. Bu g29 ayarları kalıcı saklanamıyor mu. Her defasında tekrardan tuş atamaları falan istiyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iztuzu kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar oyunda böyle uzaktan tırın istediğimiz yerini görerek resim nasıl çekiyorsunuz?

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    ana sayfada alttaki butonlarda yada sağ yanda resim çekme butonu var onunla çekersin
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Hocam mesela kamera açısını değiştirip önden yandan uzaktan felan çekiyorlar ya onu nasıl yapıyorlar dediğiniz yeri tam anlamadım f12 denedim resim çekmiyor esc bastığımız yerdeki oyun ana ekranında mı hocam?

Mouse vesilesi ile.

o dediğim f12 ile çekilmiyor oraya girince açıları ayarlayıp butonla çekiyorsun f12 0 kamerasıyla açı ayarlayıp çekersin o dediğim yer şuan hatırlamıyorum eğer değişmediyse sağ üstte "Photo" vardır yani "Fotoğraf" oraya tıklarsanız önünüze 3 tane seçenek gelecektir.En üstteki seçeneğe tıklayıp ardından gelen ekrandan ayarlarını yapıp güzel fotoğraflar çekebilirsin.
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

• 
Sayfa: önceki 35613562356335643565
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.