Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] (3524. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73.086
Cevap
377
Favori
3.636.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 35223523352435253526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ABABA2307 kullanıcısına yanıt
    Vaaauuuvvv. Büyük iş, büyük emek, çok uzun zaman.

    Diğerleri neyse de; haritayı % 100 yapamam herhalde yanından geçtiğimiz yerler sarıya dönmediği için. Dönmüş olsaydı, benim de tamamlanmıştı o.

    Oynama süren kaç saaç görünüyor Steam'de?
    X yüklerden Y firmalarına Z adet teslim et gibi başarımları nasıl yaptın? Firma bilgileri verilmiyor çünkü oyunda; hangi firma ne iş yapar gibisinden.

    Ben manuel olarak not alıyorum şimdi mecbûren. Misâl olarak Baltık ülkelerindeki beton, çiftlik, endüstri yükleri. Hangi firmaya gittiysem not alıyorum ki, oraya bir daha gidip-zaman kaybetmiyim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Câhilliğime verin, perma banı yeni okudum. Hangi sebeplerle perma ban atılıyor? Kaç çeşit ban var oyunda?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    1500 saat oldu tam.

    Görevler steam'de var. Mesela Baltık görevleri için şu linke bakabilirsin:https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1579467832

    Hangi görev için hangi şirketten hangi şirkete yük götürlüsmesi gerektiği var. Bu bilgileri yazanlar, görevi tamamlayan hayırseverler galiba...
  • ABABA2307 kullanıcısına yanıt
    Epey fazlaymış. Benim 300 yok henüz. Diğer zor teslimat görevleri için de bilgilendirme linkleri var mı acaba?

    Oyun içinde en azından hangi firma ne iş yapar, şubeleri nereler gibisinden bilgiler olması gerekli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    hepsi için var, yoksa nereden bilip de bulacaksın ki.

    Google'a ets2 ...... achievement yazarsan çıkan sayflardan bulursun. Noktalı yere artık heavy cargo mu yazarsın, başka bir görev adı mı; onu sen ayarlarsın artık.
  • Beyler para değil de deneyim puanı kasmak istiyorum taktik verir misiniz şu yük daha çok deneyim puanı verir, belli bir mesafenin ötesi gereksizdir gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebercet

    Beyler para değil de deneyim puanı kasmak istiyorum taktik verir misiniz şu yük daha çok deneyim puanı verir, belli bir mesafenin ötesi gereksizdir gibi.
    Değerli yük, tam zamanında yük gibi yükleri kovalayın. Kendi dorseniz ile çalışıp hem malı alırken hem park ederken kendiniz park edin.
    Kısa mesafe daha avantajlıdır çünkü daha çok park manevrası yaparsınız. 1500 kilometrelik tek yol yerine 150 kilometrelik 10 yol = 900 tecrübe puanı fazladan.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    olmaz mı onlar bitmez
  • Aklıma geldi yine açtım müziğimi 2000-2500 km yol yaptım rahatladım. Scania kullanıyordum uzun süredir (yeni gelen seri değil) 26.000 km yapmışım, sıkıldım Volvo'ya geçeyim dedim. İkiside aşağı yukarı aynı güçte motora sahip. Volvo'nun yol tutuşu daha iyi gibi geldi. Belki de arkada 22 tonluk yük olduğundan olabilir ama bilemiyorum.
    Arada böyle aklıma geldiğinde girip uzun yük alıp ordan oraya atıyorum müzik eşliğinde, terapi gibi geliyor. En düşük ayarlarda 100 ölçekte oynuyorum, maksimum 13-14 fps ile oynuyorum multide. Bu değerlere rağmen zevk alıyorum. Bir de şöyle son ayarlarda direksiyon seti ile oynamak var şu oyunu. 6 yıllık laptoptan anca bu ayarlarda oynayabiliyorum. Sağlam bi oyun bilgisayarı yaptığımda alacağım ilk şey direksiyon seti olacak. İçimde uhde kaldı direksiyon ile ets2 oynamak.


    Edit: Lelele oyuna güncelleme gelmiş ya la. Sesli navigasyon falan. Uhuuuuuuuuu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 13 Haziran 2019; 5:0:54 >




  • ABABA2307 kullanıcısına yanıt
    Kâğıt-kalem alıp not tutuyordum ben de. Bazen bizzat, bazen de bilgisayarda. İçinden çıkılacak gibi değildi yoksa.

    Tabi öncesinde, işyerlerin şekillerine, konumlarına ve yük cinslerine bakarak tahmin yürütmeye çalışıyordum "Bu ne firması?" diye. Kimisine de ping atmak gibi, deneme yük götürerek bakıyordum.

    Lintukainen (ismi böyleydi sanırım) isimli firmaya beton malzemesi teslim edince de başarım ilerlemesinden sayıyordu meselâ.

    Beli ki ben epey fazladan zaman kaybetmişim. Ama oyun süresine bakılınca, sizlerden epey az görünüyor yine de.



    Steam çevrimdışı iken oynayınca, oyun süresi profile yansıyor mu acaba? Bana daha az yansıyor gibi geldi de...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 13 Haziran 2019; 7:0:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Level 50'den sonrası için bi fark yok diye biliyorum. Yanılıyor muyum?

    Ne için lâzımdı deneyim puanları?

    Mesafe başı ücret ile puanlar orantılı diye biliyorum. Teslimat sonrasındaki parkları da es geçmemek gerek. Varsa kendi dorsenizi kullanmanız da artı gelir sebebi. Özellikle de soğutuculu dorseler ile tıbbi ekipman ve aşılar, kazancı en yüksek olanlar.

    1 seferinde km başı 150 € denk gelmiştim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 13 Haziran 2019; 7:7:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar!

    Burdaki çoğu kişi birbirini eklemiştir sanırım. İsteyen beni de ekleyebilir. Ekledikten sonra PM atarsanız iyi olur "Nikim şu" diye.

    https://steamcommunity.com/profiles/76561198016794610/screenshots/?appid=227300&sort=newestfirst&browsefilter=myfiles&view=imagewall

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneyim puanı seviye atlamak için lazım. Hızlı teslimat biraz daha yüksek deneyim veriyor denedim. Kendi aracımızı kullanmak bana pek mantıklı gelmedi. Yükü almaya giderken vakit kaybediyoruz, az biraz yakıt masrafı da oluyor. Tır garajda yatıyor bilsem masraf yapıp modifiye de etmezdim. Başka bir şoföre de veremiyoruz.
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Verilebiliyor. Çekici veya garaj yöneticinden ayaklanıyor olması gerek. Şoför kısmı boş görünüyor. Ona tıklayıp yeni şoför alınabilir ya da başka bir şoföre, o aracın bulunduğu garajdaki araç seçilerek git diyince direk ona gidebiliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karadaniz türkiye

    Türkiye, 80 milyondan fazla nüfusu ile oldukça büyük bir ülkedir (783.356 km²).Ancak, Karadeniz'e giden yol sadece Avrupa bölümünü içerecektir.Bu bölüm Bulgaristan ve Yunanistan ile sınırlanmıştır.Bu, bölgenin tarihi hakkında bir şeyler söylüyor.Antik Yunanistan'dan Roma İmparatorluğu'na, Bizans İmparatorluğu'ndan Osmanlı İmparatorluğu ve modern Türkiye Cumhuriyeti'ne kadar bu topraklar hepsini gördü.​

    Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]


    Böylece, çok sayıda simge yapı, tarihi bina ve geçmişin kalıntılarını bulacaksınız.Mesela Edirne, Türkiye'ye girdikten sonra karşılaşacağınız ilk şehirlerden biri olan Roma İmparatoru Hadrian tarafından, Antik Trakya yerleşiminin yerine kurulmuş ve daha sonra Osmanlı İmparatorluğu'nun üçüncü başkenti olarak hizmet vermiştir.​

    Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]


    Taşeron olarak, Türkiye harika bir ülke.Bir tır şoförünün mesleği, orada yüksek saygınlıktan biridir, bu yüzden tırla bağlantılı herhangi bir şey genellikle yüksek bir standarttır.Tır durakları, benzin istasyonları veya başka herhangi bir şey sadece gelecekteki blog gönderileri için bir temadır.Şimdilik bu ekran görüntülerini sunuyoruz, ancak daha fazlasını ortaya çıkarmak için sabırsızlanıyoruz!​

    Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]



    Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]


    Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]


    Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]


    Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]




  • Güncelleme ile multiplayer uyumlu olmadığı için singleda takılıyorum da bu yapay zeka adamı hasta eder. Yolda başka bir tır devrilmiş diye sol şeritte durmuş bekliyorlar ilerleyebilecekleri yol varken. Önüme atlıyorlar vs.

    Hangi çeşit dorseyi kullanıyorsunuz? En çok parayı tıbbi eşyaları taşıyınca alabiliyoruz sanırım. Soğutuculu dorse ile yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 13 Haziran 2019; 21:52:53 >
  • Arkadaşlar Skoda görüyorum genelde youtubede ama multi oynarken görüyorum. Kimisi resmi diyor kimisi mod diyor işin garibi doğru düzgün bişey bulamadım. Singlede var mo böyle bişey Skoda falan alabiliyor muyuz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gowlet

    Arkadaşlar Skoda görüyorum genelde youtubede ama multi oynarken görüyorum. Kimisi resmi diyor kimisi mod diyor işin garibi doğru düzgün bişey bulamadım. Singlede var mo böyle bişey Skoda falan alabiliyor muyuz?
    hayır sp de yok kesin bilgi gördüklerin mod



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 14 Haziran 2019; 0:56:55 >
  • Heyea kullanıcısına yanıt
    Ben görevleri bitirmeye çalıştığım için görev eksenli gidiyorum. Günlük kazanç falan felç ekranda şu anda.

    Öyle olunca, dorseden sıkılıyorsun veya bırakmak zorunda kalıyorsun. Onun dışında, soğutuculu dorseler, benim gördüğüm kadarıyla en iyi getirisi olanlar. Evet tıbbi ekipmanların getirisi çok yüksek. Ağır yüklerden de fazla.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar.

    Haritada görünen tüm limanları ve tren geçidini kullandım ama ilgili Steam başarımını vermedi nedense? Başka bi yolu mu var bunun? Yoksa bug mı var ki vermiyor?

    Aynı sorunu 3'lü metal boyada da yaşamıştım. Üst üste birkaç denemeden sonra vermişti ama onu geçitler için yapma imkânı yok elbet.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 35223523352435253526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.