Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] (2934. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
73.220
Cevap
385
Favori
3.682.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29322933293429352936
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    foto için teşekkürler...

Bu mersin firmalarında güzel tırlar oluyor :) :)

Bu akşam üzeri bende körfez-gebze orası sıkışık trafikte otobanda dur kalk dur kalk Köknar Lojistik'e ait mavi bir fh 460 ile dip dibe gittim..Bi ara camı falan açıp dur kalk'da sesini bile dinledim çok güzel duruyor yanındayken..Bir ara kendi arabamı bırakıp gidip tıra binesim bile geldi :)
  • EĞİNLİ kullanıcısına yanıt
    Hocam bende neden cıkmamış İstanbul.Ücretlimi alıyoruz bu haritayı
  • Hocam rica etsem kullandığınız modları PM'den bana da gönderebilir misiniz? Öncelikle AI modu, grafik modu ve şu araç içi gösterge ışığını beğendim. Tabi tüm diğer kullandığınız modları da söylerseniz sevinirim.
  • Musbab kullanıcısına yanıt
    Bu harita mod simülasyontürkte ayrıntılı bilgi var,BURAYA ÜYE olup indirebilirsiniz.

Hariadan ilk izlenim unutmadan birinci ve ilk olarak verilen emeğe saygı göstermek gerekir daha epey yolu var başka yapan arkadaşlarda var buda diğerleride daha iyi olacaktır.

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EĞİNLİ -- 3 Ağustos 2015; 4:18:11 >

• Bu Belgrad-TÜRKİYE yolundaki rampalar ne öyle ya daha birinci rampada tıkandım.

Bu şehirden çıkış

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]

Bunlar da aracın tıkandığı yer, AI araçlar bile gidemiyor.

Veee sonunda motor stop etti:

• Hocam modda bile FPS gayet iyi. Güle güle oyna, bizde normal oyunda kastıra kastıra devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Hocam modda bile FPS gayet iyi. Güle güle oyna, bizde normal oyunda kastıra kastıra devam.

Yok be hocam ya anlık takılmalar oluyor gene ara sıra galiba son gelen güncellemelerden sonra oyunu bozmuşlar gibi. FPS anlık olarak 60'tan 55'e düşüyor ve o an kasılıyor mesela. Tabi bu arada şehir merkezlerinde yine 35-40'a kadar düşebiliyor moddan dolayı. Bu yüzden ölçeklendirmeyi %200'e düşürdüm. Zaten anlamıyorum bunu %400 yapsam bile araç içindeki göstergeler net okunamıyor. Scania hariç hiçbir aracın göstergeleri net değil. Gözlerimi kısmaktan kör olacağım göstergelere bakarken.

• arkadaşlar ben bi dlc almıştım onu servisten aldım filan ama başkalarında gözükmüyormuş. onlardada olması gerekiyormuş duydugum kadarıyla bu doğrumu ? çok saçma birşey okadar para verip alıyoruz.

millet o 01 yazılarını çizgileri şekilleri nasıl yapıyor ? serviste bi adam gördüm dlc si farklıydı böyle kuru kafalar filan vardı benimkine benziyodu ama benim dlc de yoktu onunki ama ben onun tırın şeklini gördüm. belkide dlc değildir.
  • Radyo kanalları birdenbire çalışmamaya başladı. Var mı bu sorunu yaşayan ?
  • 2013-2014 arası oynadım bıraktım güzel grafikler var oyuna geri dönecem inşallah güzel yamalar yaparım bizde haulinciyiz aqa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ta4chu T kullanıcısına yanıt
    Malesef sadece single çalışıyo ,mp siyah ekran kalıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkdnztfk22

arkadaşlar ben bi dlc almıştım onu servisten aldım filan ama başkalarında gözükmüyormuş. onlardada olması gerekiyormuş duydugum kadarıyla bu doğrumu ? çok saçma birşey okadar para verip alıyoruz.

millet o 01 yazılarını çizgileri şekilleri nasıl yapıyor ? serviste bi adam gördüm dlc si farklıydı böyle kuru kafalar filan vardı benimkine benziyodu ama benim dlc de yoktu onunki ama ben onun tırın şeklini gördüm. belkide dlc değildir.

01 olan renault premiumda var zaten.Kurukafali dediginde buyuk ihtimal scaniada olan.Bunlari yine tamirhanede boyatabilirsin,onlar dlcsiz.Dlc dediklerinde haklisin digerlerinin gorememesi sacmalik.
  • Kereste sardık bakalım bu sefer de

Bi detay foto alalım Türko'dan

Bu da Fransız kollegamla ferry stausunda sıra beklerken

Hocam şu türk haritasının bi ismi cismi var mı tam olarak beklediğim yolu yapmışlar ama pek gerekçiye benzemiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElvanDalton -- 3 Ağustos 2015; 20:21:38 >

• ElvanDalton kullanıcısına yanıt
    Adı var,indrdiğim modun üzerinde EUROPE - TURKEY MAP V2.0 (BETA) MAP yazıyor tek özelliği Türk map olması onun dışında çok hata var sanki acele edilmiş yarım kalmış gibi simülasyontürk'de ayrıntılı bilgi var indirmek için alman siteye yönlendiriyor kayıt olup indirmek için dün gece açıklama vardı yama falan diye ama bakamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

Adı var,indrdiğim modun üzerinde EUROPE - TURKEY MAP V2.0 (BETA) MAP yazıyor tek özelliği Türk map olması onun dışında çok hata var sanki acele edilmiş yarım kalmış gibi simülasyontürk'de ayrıntılı bilgi var indirmek için alman siteye yönlendiriyor kayıt olup indirmek için dün gece açıklama vardı yama falan diye ama bakamadım.

Aynen bi bakayım dedim açıklamalara falan da pek gerçekçiye benzemiyo beklediğim gibi yarın detaylıca bakarım indirirm olmadı sağol hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ElvanDalton

quote:

Aynen bi bakayım dedim açıklamalara falan da pek gerçekçiye benzemiyo beklediğim gibi yarın detaylıca bakarım indirirm olmadı sağol hocam

Maksat yeni yol olsun, yeni rampalar olsun diyorsan indir 1-2 oyna silersin. Anca böyle bir mod bu yani eski yollardan sıkılanlar için denemelik bir şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rollerbob

quote:

Orijinalden alıntı: ElvanDalton

quote:

Maksat yeni yol olsun, yeni rampalar olsun diyorsan indir 1-2 oyna silersin. Anca böyle bir mod bu yani eski yollardan sıkılanlar için denemelik bir şey.

yok işte o maksat bana ters ben harbi harbi sılayolunu gidip gelmek istiyorum, mario map var ama scandinavia dlc'sisi olmayanlar için yapılmış o yüzden onu da çalıştıramıyorum kaldım böyle

• Rollerbob kullanıcısına yanıt
    Hocam benim ölçekleme yüzde 100 de duruyor. Göstergeler falan net ancak, anlık FPS düşüşleri yüzünden kazalar olabiliyor. Örneğin tam sınır bölgesindeyim FPS 45, bir anda 11 falan oluyor, oyun duruyor doğal olarak, geri yükseldiğinde ben zaten öndekine falan vurmuş oluyorum eğer yol doluysa. Frene basmak falan o anlarda kâr etmiyor..

Oyunu severek oynuyorum ama şu anlık FPS düşüşleri beni çok sinir ediyor, okuduğum anladığım kadarıyla da bu herkeste oluyor... Steam üzerinden oynuyorum bu arada.
  • EĞİNLİ kullanıcısına yanıt
    aga yükü almanyadan mı sardın Türkiye'ye , biter mi o yol :D
  • Bir kaç resim.

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 4 Ağustos 2015; 15:23:17 >

• 
Sayfa: önceki 29322933293429352936
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.