Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] (1342. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73.220
Cevap
385
Favori
3.682.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13401341134213431344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iveco stralis aldım ön koruma taktıgıma pisman oldum frene yüklenemiyorum . Freni köklediğim zaman tampon yere vuruyor
  • oyunu torrentten indirdim. 4.1.8 yamasını kursam problem çıkar mı acaba?
  • merhaba arkadaşlar benim oyun sürürüm 1.3.1 patch indirdim 1.4.8 fakat kuramıyorum hata veriyor güncelleştirmenin yarısında. bilgisi olan var mı acaba
  • Oyunu kaldir yeniden yukle 1.3.1 patch kur sonra 1.3.0 to 1.3.1 to veriyon 1.4.1 patch indir kendi sitesinden oyunu sorunsuz update edebilirsin ben boyle yaptim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu çevrim içi tır satın alma nasıl oluyor.Garajımız da 5 adet olunca online mi alabiliyoruz.Alabiliyorsak oyundaki paramızlamı yoksa kk filanmı alınıyor?
  • benim sorum niye silindi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Ottoman

Beyler bu çevrim içi tır satın alma nasıl oluyor.Garajımız da 5 adet olunca online mi alabiliyoruz.Alabiliyorsak oyundaki paramızlamı yoksa kk filanmı alınıyor?

yok öyle değil çekici galerisine gitmene gerek kalmıyor önüne liste geliyor beğendiğini alıyorsun oyundaki paran gidiyor yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcx_musti -- 29 Temmuz 2013; 13:03:33 >
  • quote:

Beyler bu çevrim içi tır satın alma nasıl oluyor.Garajımız da 5 adet olunca online mi alabiliyoruz.Alabiliyorsak oyundaki paramızlamı yoksa kk filanmı alınıyor?

Yok öyle değil :) Çekici almak için hep galeriye gitmen gerekiyor ve yükün varsa yükünü bırakıp gitmen lazım.Çevrimiçi olunca yükün olsun olmasın galeriye gitmeden direk alabiliyorsun ;)
    Edit : Yukarıdaki arkadaş söylemiş zaten :D
    Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AteistBoy -- 29 Temmuz 2013; 13:11:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atillasulun

oyunu torrentten indirdim. 4.1.8 yamasını kursam problem çıkar mı acaba?

Çıkar,ama sana sorunsuz bir sürüm olan siteyi PM'den yolladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillerPrince

quote:

Orijinalden alıntı: twona77

arkadaşlar, bu soprumuda yanıtlarsanız çok sevinirim. ets2 yi 2008 yılında aldığım bir kasa ile oynamaktayım. oyunun görüntü ayarlarını en fazla orta derecede oynayabiliyorum. yüksek yada en yüksek yaptığımda donuyor ve oynanmıyor. bilgisayarımın ve ekran kartımın özelliklerini yazıyorum. bilgisayarımın donanımı yeterli değilmi yada bu oyunu yüksek çözünürlükte oynamam için ne yapmam gerekir.

işlemci: AMD athlom (tm) II X4 620 processor 2,60 ghz
    ram: 4 gb
    Ekran kartı: nivida geforce 8400

Yeterli değil orta ayarlarda oynadığına şükret çünkü lowda zor oynatı gibi

yanıt için tşk ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twona77 -- 29 Temmuz 2013; 13:59:07 >

• arkadaşlar oyunu netten indirdim ve keyi girdim kabul etti. güncellemeleri yüklesem sorun olurmu yoksa illa orjinal oyunmu almam gerek? ayrıca tsm dediğiniz olay nedir, aydınlatırsanız sevinirim.
  • Arkadaşlar Gibraltar'da trafik ışıkları ters :D Sizdede böylemi yoksa bende mi bug var ?
    Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: twona77

arkadaşlar oyunu netten indirdim ve keyi girdim kabul etti. güncellemeleri yüklesem sorun olurmu yoksa illa orjinal oyunmu almam gerek? ayrıca tsm dediğiniz olay nedir, aydınlatırsanız sevinirim.

1.4.8 en son güncelleme ve yükleyebilirsin orjinal olmasına gerek yok diye biliyorum.TSM map paketidir.Oyuna yeni haritalar ekliyor.Aşağıdaki resime bakabilirsin.

• Beyler oyun klavyeyle artık sarmıyor forumda ikinci el DFGT'ler var temizinden alsam mı diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AteistBoy

[Yok öyle değil :) Çekici almak için hep galeriye gitmen gerekiyor ve yükün varsa yükünü bırakıp gitmen lazım.Çevrimiçi olunca yükün olsun olmasın galeriye gitmeden direk alabiliyorsun ;)

Peki tüm tüm araçlar listeleniyormu.Yoksa yine galerileri keşfetene kadar gözükmüyormu.Şayet gözükmüyorsa scania ve iveco galerilerinin yerlerini söyleyebilirseniz çok makbule geçer:)

• The Ottoman T kullanıcısına yanıt
    Aberdeen: Scania
    Amsterdam: DAF
    Berlin: MAN
    Birmingham: MAN
    Bratislava: Mercedes
    Bremen: DAF
    Brüksel: Iveco
    Calais: MAN
    Cardiff: DAF
    Dortmund: MAN
    Dresden: Scania
    Düsseldorf: Renault
    Edinburgh: MAN
    Felixstowe: Renault
    Frankfurt: Iveco
    Cenevre: Mercedes
    Glasgow: DAF
    Grimsby: Iveco
    Hamburg: Iveco
    Hannover: Scania
    Leipzig: DAF
    Lille: MAN
    Londra: Volvo
    Lüksemburg: Volvo
    Lyon: Renault
    Milan: Scania
    Manchester: Scania
    Münih: MAN
    Newcastle: Mercedes
    Nürnberg: Volvo
    Osnabrück: Volvo
    Paris: Renault
    Plymouth: Mercedes
    Prag: Renault
    Rostock: Renault
    Rotterdam: Mercedes
    Salzburg: DAF
    Szczecin: Mercedes
    Strasbourg: Scania
    Stuttgart: Mercedes
    Torino: Iveco
    Verona: Volvo
    Viyana: Iveco
    Wroclaw: Volvo
    Zürih: DAF

• quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

Beyler oyun klavyeyle artık sarmıyor forumda ikinci el DFGT'ler var temizinden alsam mı diyorum

Eğer uygun fiyata temiz bir DFGT bulursanız kesinlikle kaçırmayın, direksiyon seti ile oyunun zevki farklı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***eshquia***

Eyvallah hocam bu çok makbule geçti.
    Direksiyon alacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye etmiyorum,alırlarsa oyunun başın'dan kalkamazlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AteistBoy

[Yok öyle değil :) Çekici almak için hep galeriye gitmen gerekiyor ve yükün varsa yükünü bırakıp gitmen lazım.Çevrimiçi olunca yükün olsun olmasın galeriye gitmeden direk alabiliyorsun ;)

Peki tüm tüm araçlar listeleniyormu.Yoksa yine galerileri keşfetene kadar gözükmüyormu.Şayet gözükmüyorsa scania ve iveco galerilerinin yerlerini söyleyebilirseniz çok makbule geçer:)

İlk once galeriyi kesfetmen lazim Suan pc de degilim gecince kesfettiklerimi soylerim.(TSM 3.5 maplarindaki hicbir galeriyi kesfetmedim,henuz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AteistBoy -- 29 Temmuz 2013; 15:33:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• The Ottoman T kullanıcısına yanıt
    rica ederim kardeşim

ilk günden beri direksiyonla oynuyorum gerçekten bağımlılık yapıyor :D
  • 
Sayfa: önceki 13401341134213431344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.