Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] (1172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
73.244
Cevap
384
Favori
3.686.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11701171117211731174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • An itibariyle yolda ilk 1846T yi gördüm. Siyah kırmızı eskişehirsporlu bir makina. Çok güzeldi be. u dönüşü yaptım bastiriyorum arkasından foto almak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMRT -- 1 Mayıs 2013; 17:25:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ BmCpRo827

Çok değerli bilgiler vermişsin teşekkürler üstadım

Vallahi hocam nasıl ücretli olur bilemiyorum. Olsada sorun değil oynamak isteyen arkadaşlar toplanır bir hal ve çaresini buluruz sanırım.

@ otomania

Aynen üstadım dizlilsek bir sıraya ufak ufak yollansak

Man çok hoş olmuş hocam begendim
  • Hepsi hikaye yolların kralı

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]
  • @otomania Güzel resimler.

@berkke Real Mardinli de fenaymış ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkke

Hepsi hikaye yolların kralı

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]

Bizim dedenin varmis bundan gorunce aklima. geldi yahu. Way be nerden nereye teknoloji

• @ bkaakco

Teşekkürler hocam

@ metal_my666

Sağolasın üstadım beğenmene sevindim MAN'ı

Peşine takılır gelirim hocam

• Beyler oyundaki guncellemeleri kullanamiyorum.Birde MP geliyormus sanirim.E tabi orj gerekir.Sizce almaya deger mi orjinal oyunu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: PhysCopat

Beyler oyundaki guncellemeleri kullanamiyorum.Birde MP geliyormus sanirim.E tabi orj gerekir.Sizce almaya deger mi orjinal oyunu ?

Orijinal almaya değer bence. Hem Türkçe de var. Yani yapımcılar Türklere değer vermiş siz de onlara değer verin bence.
  • Multiplayer in geleceği kesin mi arkadaşlar ? Scs ne diyor bu konuyla ilgili acaba.
  • MP ile ilgili Açıklama yapılmış yapımcı tarafından fakat inglizce

Read this before you ask anything, please.

- Frequently Asked Questions about the developing:

Q: A lot of people are saying that you and the mod are fake.
    Why are people saying that?
    A: We have attemped to develop this mod in the past, but personal problems and programming problems didn't help it. So we had to cancel it. We weren't to happy about that, because we had a lot of fans.
    Now we have found new programming methods and we have more confidence that we will pull it off this time. But please, let us take all the time we need. It isn't easy.

Q: Where can I download the multiplayer for Euro Truck Simulator 2?
    A: The mod is not finished, so it cannot be download yet.
    When we have it available for download, we will notify you!

Q: When will it be released?
    A: We don't know the accurate release date at the moment. We think it will be around june/july 2013.

Q: Who are you?
    A: We are a small team of gaming enthousiasts. The team consists of a developer (Eryk a.k.a. Rootkiller), a community manager (Manuel) and a couple of beta-testers.

Q: Are you related to SCS Software?
    A: No, we're not related to SCS Software. We do everything by ourselves, so it takes a lot of effort and time to make a proper multiplayer. So please be patience!

Q: How can I be a beta-tester?
    A: We have more than enough beta-testers at the moment. We don't need new testers. When we need more, we will ask you.

Q: How can I donate money?
    A: We don't have a donation pool yet. We will wait for that till we are absolutely sure that the multiplayer will be released.
    When the time comes, we will have a 'PayPal donate'-button on the website.

- Frequently Asked Questions about the features of the Multiplayer mod itself:

Q: Can we upgrade our trucks?
    A: Yes. Upgrading trucks will be just like in singeplayer mode. You will start with the most basic truck, and you have to earn your upgrades.

Q: How many people will be able to play on the first beta release?
    A: We have plans for 1000 people.

Q: Will there be something that we can talk in-game?
    A: Yes, there will be a text-chat (like in SA:MP) and voice chat. There will be a main channel and each company will have their own channel.

Q: What about time and weather?
    A: Time and weather will be synced. That means it will be the same for everybody online and in every part of the map.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenah2007

Bende özledim hocam valla emin ol hepinizi. metal üstadımın dediği gibi yoğunlugum oldu bu aralar bide sistem düzdüm bitane hocam onlan uğraştım bir hafta sonra ailevi bazı durumlar oldu hastane koşuşturması oldu derken sıcaklar bastırdı bide bir kaç oyun vardı aklımd aultra grafiklerde oynamayı arzuladığım onları oynamay çalışıyorum sistemde. Konuya ara verme sebebim ise ETs 2 diye yanıp tutuşuyorum eğer konuya girersem dayanamyıp kurucam. Yalnız şu aralar ya odama klima almam yada pc yi klimalı odaya taşımam gerekecek. İşte oda kesinleşmeden g27 yi kurmak istemedim sök tak olmasın diye o yüzden beklemedeym hocam ama 1-2 haftaya herşey rayına oturucak ondan sonra diceksin yaw bu fenah2007 de surekli konuda artık ara verse felan diye

Hepiniz sağlıcakla kalın.

özledik tabi yaa :) öncelikle geçmiş olsun umarım sıkıntılar bitmiştir :(

bende de tonla oyun var ama şu lanet oyun yüzünden yemin ederim başka oyun oynayamıyorum nasıl bağlandıysam artık :) :) neyse dikkat et kendine çok fazla özletmeden bizi gel geriye garajdaki yerin her zaman hazır :)

---

quote:

Orijinalden alıntı: Arda.Cetin

Arkadaşlar oyuna volvo ile başladım fakat scania tırlarda tek seferlik iş yaptığımda rotördar çalışmıyor.Oyunda scanialar da rotördar yok mu?

Tek seferlik işlerde aldığınız tırların hepsinde retarder bulunmuyor maalesef :( Marka model farketmiyor bazılarında oluyor bazılarında olmuyor retarder
    ---

Bu arada şu multiplayer olayı olursa gerçekten mükemmel olacak :) :) Eğer ücretsiz yaparlarda isteyen bağışta bulunabilir falan derlerse 5-10 euro bir şeyler yollarım hiç beklemem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_özcan -- 2 Mayıs 2013; 9:13:01 >

• Arkadaslar peki bu multiplayer beta sürümü bu yazmı cıkıcak ? Eger multiplayer olursa mükemmel olucak oyun.Kaç senedir bunu bekliyoruz
  • arkadaşlar bir sorum olacak benim bilgisayarım 64bit ama oyunu eski bilgisayardan kopyaladığım için 32bit geldi en yüksek ayarlarda kasma var acaba ramin veya ekran kartının sadece bir bölümünümü kullanıyor merak ettim 8gb ram 2gb vram var sizce 64 bit yüklemelimiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal_my666

MP ile ilgili Açıklama yapılmış yapımcı tarafından fakat inglizce

Read this before you ask anything, please.

- Frequently Asked Questions about the developing:

Q: A lot of people are saying that you and the mod are fake.
    Why are people saying that?
    A: We have attemped to develop this mod in the past, but personal problems and programming problems didn't help it. So we had to cancel it. We weren't to happy about that, because we had a lot of fans.
    Now we have found new programming methods and we have more confidence that we will pull it off this time. But please, let us take all the time we need. It isn't easy.

Q: Where can I download the multiplayer for Euro Truck Simulator 2?
    A: The mod is not finished, so it cannot be download yet.
    When we have it available for download, we will notify you!

Q: When will it be released?
    A: We don't know the accurate release date at the moment. We think it will be around june/july 2013.

Q: Who are you?
    A: We are a small team of gaming enthousiasts. The team consists of a developer (Eryk a.k.a. Rootkiller), a community manager (Manuel) and a couple of beta-testers.

Q: Are you related to SCS Software?
    A: No, we're not related to SCS Software. We do everything by ourselves, so it takes a lot of effort and time to make a proper multiplayer. So please be patience!

Q: How can I be a beta-tester?
    A: We have more than enough beta-testers at the moment. We don't need new testers. When we need more, we will ask you.

Q: How can I donate money?
    A: We don't have a donation pool yet. We will wait for that till we are absolutely sure that the multiplayer will be released.
    When the time comes, we will have a 'PayPal donate'-button on the website.

- Frequently Asked Questions about the features of the Multiplayer mod itself:

Q: Can we upgrade our trucks?
    A: Yes. Upgrading trucks will be just like in singeplayer mode. You will start with the most basic truck, and you have to earn your upgrades.

Q: How many people will be able to play on the first beta release?
    A: We have plans for 1000 people.

Q: Will there be something that we can talk in-game?
    A: Yes, there will be a text-chat (like in SA:MP) and voice chat. There will be a main channel and each company will have their own channel.

Q: What about time and weather?
    A: Time and weather will be synced. That means it will be the same for everybody online and in every part of the map.
    Metal arkadaşımızın blog'dan aldığı ingilizce metini elimden geldiğince çevirmeye çalıştım..
    Arkadaşlar benim ingilizcem çok iyi değil, ingilizceyi türkçeye çevirmeye elimden geldiğince çalıştım. Ufak tefek hatalar olabilir belki ama anlatmak istediklerini tamamiyle türkçeye doğru bir şekilde çevirdiğime inanıyorum. Eğer bi hata varsa söyleyin lütfen düzeltelim arkadaşlara yanlış bilgi vermiyelim.

Soru sormadan önce aşağıdakileri okuyunuz.

-Gelişmeler hakkında sıkça sorulan sorular:

S: Birçok insan multiplayer modunun yalan/sahte olduğunu söylüyorlar
    C: Biz zamanında bu modu geliştirmek için uğraştık ama kişisel ve programsal sorunlar nedeniyle bunu iptal etmek zorunda kalmıştık. Ama şimdi daha kolay programlama yöntemi bulduk ama bu hala kolay bir iş değil. Fanlarımız bize destek veriyor, elimizden geleni yapıyoruz.

S: Bu Multiplayer Modunu nerden indirebilirim?
    C: Program daha bitmediği için bu modu indirmek şuan mümkün değildir.

S: Multiplayer Modu Ne zaman Çıkacak?
    C: Çıkış tarihi tam olacak kesin değil ama Haziran Veya Temmuz'un 2013'ünde bitirip size sunmayı planlıyoruz.

S: Peki Siz Kimsiniz?
    C: Biz oyunlar için küçük bir geliştirici takımız.

S: Scs Software ile ilginiz var mı ?
    C: Scs software ile hiçbir alakamız yok. Herşeyi kendimiz yapıyoruz. Bu çok emek isteyen bir iş. Lütfen biraz daha sabır

S: Deneme Sürümü Test Edicisi ( Beta-Tester ) Nasıl olabilirim?
    C: Şuan yeterince test edici bulunmakta. Eğer daha sonra lazım olursa biz bunu zaten duyuracağız.

S: Nasıl size bağış yapabilirim?
    C: Henüz bağış yapmak için bir platform oluşturmadık. Daha çok yolumuz var. Zamanı geldiğinde Web site üzerinde Paypal ile bağış yapma düğmesi olacaktır.

-Multiplayer Modu hakkında sıkça bize sorulan sorular:

S: Kendi tırlarımızı geliştirebilecekmiyiz?
    C: Evet. Oyun aynı single-player ile oynadığınız şekilde başlayıp devam edecektir. Geliştikçe tırınızı güçlendirebilirsiniz.

S: Beta(Test) sürümünü oynama fırsatını kaç kişi yakalayacak?
    C: 1000 olarak düşünüyoruz.

S: Oyunda sohbet edebilecekmiyiz?
    C: Evet, orda yazışmalı ve konuşmalı olarak 2 tane sohbet şeklimiz olacak. San Andreas Multiplayer oyunundaki gibi. Ayrıca bir ana kanal ve her şirketin kendi kanalı olacak.

S: Oyundaki zaman ne olacak? ( Hava-Saat )
    C: Oyundaki zaman herkeste aynı şekilde görülecektir. Senkronize bir şekilde çalışacak. Akşamsa herkeste akşam, yağmurluysa herkeste yağmurlu, güneşliyse herkeste güneşli olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 2 Mayıs 2013; 13:13:45 >

• Multıplayer iptal edilmemiş miydi?

EDIT: Goruntulerde oldugu gibi radyo ve telsiz mandali destegini nasil eklediniz hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logar Kapağı -- 2 Mayıs 2013; 16:35:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

quote:

Beyler oyundaki guncellemeleri kullanamiyorum.Birde MP geliyormus sanirim.E tabi orj gerekir.Sizce almaya deger mi orjinal oyunu ?

Orijinal almaya değer bence. Hem Türkçe de var. Yani yapımcılar Türklere değer vermiş siz de onlara değer verin bence.

Teşekkürler :)

Arkadaşlar bana hangi tırı önerirsiniz şu an DAF kullanıyorum.
    Aman Volvo önermeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhysCopat -- 2 Mayıs 2013; 15:58:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

Beyler driving force gt nasıl ets2 oynarken zevkli oluyor mu almaya değer mi ?

Ben de 3 -4 aydır Driving force gt var ve ilk aldığım zamanlar başından kalkmıyordum diyeblirim :) tabi şimdi 2 günde bir falan oynuyorum, her oyun gibi bu da sıkıcı geliyor. Tabi MP gelince tekrar bir hevesle oynamaya başlayacağım
  • mp geliyormuş ama inşallah bizim ergenler çarpışan arabacılık oynamaya kalkmaz, lfs gibi oyunlarda sapıtan çok var.

skinler mp'de geçerli olursa bir dh trans kurup aynı yere yük alıp konvoy yaparız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KheY

quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

Beyler driving force gt nasıl ets2 oynarken zevkli oluyor mu almaya değer mi ?

Ben de 3 -4 aydır Driving force gt var ve ilk aldığım zamanlar başından kalkmıyordum diyeblirim :) tabi şimdi 2 günde bir falan oynuyorum, her oyun gibi bu da sıkıcı geliyor. Tabi MP gelince tekrar bir hevesle oynamaya başlayacağım

Hocam ben iki ay once basladim oyuna araliklarla oynuyorum sıkıldıkca mod yukluyorum suanda mesela 10 a yakin mod var bende. Bu oyunda yaptiklari en iyi sey belki de oyuna mod eklenmesi cunku modu ve multisi olan oyun surekli oynanir aynen half-life cs gibi. Bu driving force isi de kafama yatti temizinden bulursam almayi dusunuyorum bir tane.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

quote:

Teşekkürler :)

Arkadaşlar bana hangi tırı önerirsiniz şu an DAF kullanıyorum.
    Aman Volvo önermeyin

Ben sana Scania'yı öneririm. Benim Scania'm neredeyse 200.000 km'ye geldi. Bence oyundaki en iyi kamyon Scania.

• 
Sayfa: önceki 11701171117211731174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.