Şimdi Ara

euro truck similator 2 motor arızası ACİİİLLL!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
31.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar motor arızası 100% oldu ve aracım hareket etmiyor.Hemen servise gitmeli yazıyor ama araç hareket edemediği için gidemiyorum.yol destek ekibini aradığımda ise en yakın yere götürüyor ama nasıl tamir edeceğimi bilmiyorum.Yardımcı olsanız?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Euro Truck Simulator 2'de Motor Arızası: Sorunu Giderme ve Servise Gitme

Euro Truck Simulator 2'de motor arızası yaşıyorsanız, sorunu çözmek ve en kısa sürede yola devam etmek için şu adımları izleyebilirsiniz:

Motor Arızasını Tanımlama:

• Motor arızası, "Motor arızalı" uyarısı ve araç performansında azalma ile kendini gösterir.
    • Hangi motor parçasının arızalı olduğunu belirlemek için garaj menüsünü kontrol edin.

Servise Gitme:

• Arızalı motor parçasını tamir ettirmek için en yakın servise gitmeniz gerekir.
    • Servise gitmek için:
      • Haritayı açın ve "Hizmetler" filtresini seçin.
      • En yakın servis istasyonunu bulun ve üzerine tıklayın.
      • "Servise Git" seçeneğini belirleyin.

Euro Truck Simulator 2'de Çekici Çağırma:

• Aracınızı servise götüremeyecek kadar hasar görmüşse çekici çağırabilirsiniz.
    • Çekici çağırmak için:
      • Haritayı açın ve "Hizmetler" filtresini seçin.
      • Çekici hizmetini sağlayan bir şirket bulun ve üzerine tıklayın.
      • "Çekici Çağır" seçeneğini belirleyin.

Motor Arızasının Giderilmesi:

• Servise vardığınızda, arızalı motor parçasının onarım maliyetini kontrol edin.
    • Gerekli onarımları yaptırın ve aracınızın servisten ayrılmasına izin verin.

Önemli İpuçları:

• Motor arızasını önlemek için düzenli bakım yaptırın.
    • Aşırı yüklenmeyin ve hız limitlerine uyun.
    • Aracınızın uyarı ışıklarına ve göstergelerine dikkat edin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yol desteğin seni bıraktığı yerde yanda çıkıyordur tamir için entere basın diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: allametürkrap

arkadaşlar motor arızası 100% oldu ve aracım hareket etmiyor.Hemen servise gitmeli yazıyor ama araç hareket edemediği için gidemiyorum.yol destek ekibini aradığımda ise en yakın yere götürüyor ama nasıl tamir edeceğimi bilmiyorum.Yardımcı olsanız?

F1 bas.Yol planlayıcısı görünümünü değiştir sonra F7 bas atta yol desteği yazar seni en yakın şehre götürürkolay gelsin.
  • f7 ye bas o seni tamir edilmiş şekilde aracı yeniler entere basacaksın ama
  • Yol destek ekibinin bıraktığı yerde tamir için entere bas diyo ordan bak kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • % 100 olana kadar ne yaptın hocam? Ben % 8 - 9 oldumu gidiyorum hemen.
  • ARKADAŞLAR BENİM TIRIM MAN ARZA %31 AMA 9. VİTESDEN 10 A ÇIKAMIYORUM NEDENİNİ BİLİYORMUSUNUZ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erotikdedeler64

ARKADAŞLAR BENİM TIRIM MAN ARZA %31 AMA 9. VİTESDEN 10 A ÇIKAMIYORUM NEDENİNİ BİLİYORMUSUNUZ

Arızalı olduğu için
  • Bende F1`e bastım ve sonra F7`e bastım ama aramadı  euro truck similator 2 motor arızası ACİİİLLL!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.