Şimdi Ara

EURO 2016 FRANSA'YA GIDECEKLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar muhtemelen turnuvaya katılıyoruz,bizde yazın arkadaşlarla fransa'ya gitmenin derdindeyiz ama daha önce hiç böyle bir organizasyona şahsi olarak katılmışlığım yok.merak ettiklerim;

1-otel uçak maç bileti tek tek mi ayarlayacağız yoksa tur şirketlerinin herşey dahil paketleri var mı ?

2-eğer varsa türkiye elenene kadar mı kalacağız yoksa turnuva bitince mi ?

3-biletler ne Zaman satışa çıkar ?

4-çıkar çıkmaz biletler hemen tükenir mi ?

daha önceki organizasyonlara katılmış olanlar lütfen buradaki üyeleri adım adım bilgilendirsin

allahım nolur bizim grubun maçları pariste olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mazur görün lütfen önemli bir konu benim için,sorularım cevap bulana kadar bu konuyu uplayacağım

• Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

• arkadaşlar şimdiye kadar öğrendiklerimi paylaşayım

1-biletler aralıkta satışa çıkıyor

2-tur şirketleri muhtemelen bir miktar stok yapar,otel uçak maç biletini paket olarak satın almak isteyenler onlardan alsın tahmini 1000-1500 Euro arası bir fiyat koyarlar

3-biletler anında tükenir bence

Öğrenci arkadaşlar veya maddi imkanı olmayanlar için;

Macaristan'a uçakla gidip ordan trenle fransaya geçebilir

webde evini bedavaya açan insanlar var bayada güvenilir bir site

biletleri uefanin sitesinden alabilir

Benim şu ana kadar öğrendiklerim bunlar ama daha fazla bilgi lazım konuyu üstte tutalım

• Budapeşte - Paris arası trenle 21-22 saatmiş, bilginize.

Biler alınacaksa erkenden alınması gerek bu yüzden konunun açılması iyi olmş. Fikirlerimizi paylaşabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Red Alert

Budapeşte - Paris arası trenle 21-22 saatmiş, bilginize.

Biler alınacaksa erkenden alınması gerek bu yüzden konunun açılması iyi olmş. Fikirlerimizi paylaşabiliriz.

hocam aralık sonuna bilet kalmaz zaten,tur şirketleri 1000 Euro ve üstü olursa mecbur manuel gidicez çünkü o paketlere herşey dahil olsa bile sosyal harcamaları kapsamıyor,

yaklaşık 1 ay için 500 Euro cep harçlığı diye düşündük,

50 Euro yemeğe ayırdık.fransayı tam bilmiyorum ama diğer batı avrupa ülkelerinde 3-4 euroya çok rahat karın doyurulabiliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fransa`dan ne alınır?
    8 yıl önce açıldı
    Danimarka'dan ne alınır?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben Paris hiltonda hazirana rezarvasyonumu yaptirdim

• size tavsiyem couchsurfing yapin, sonucta turkiyeye gelen tas gibi bi kiz olmadiginiz icin yazan, tecavuz eden olmaz.

ben o zamana kadar full oturumumu alirsam romanyadan vizesiz bi sekilde gelirim 1-2 maca en azindan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

size tavsiyem couchsurfing yapin, sonucta turkiyeye gelen tas gibi bi kiz olmadiginiz icin yazan, tecavuz eden olmaz.

ben o zamana kadar full oturumumu alirsam romanyadan vizesiz bi sekilde gelirim 1-2 maca en azindan.

Hocam bu konuyu açarken özellikle senin katılımını bekliyordum iyi oldu

bende coachsurfing'den bahsediyordum yukarıda,biz arkadaşın evinde kalacağız ama bedava konaklama isteyenler bu siteyi kullanabilir

7 kişilik bir arkadaş grubuyla gidiyoruz,bize katılmak isteyen olursa bana pm atabilir özellikle forumdaki eski üyeler,ancak konaklama konusunda kimseye bir söz veremem

• biletlerin hemen tükeneceğini sanmam
  • la maclar zevksiz oluyor. bosver degmez. futbol bitti artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

la maclar zevksiz oluyor. bosver degmez. futbol bitti artık

olayın sadece maç izlemek olduğunu zanneden asosyal genç,counter oynamaya devam et sen konuyu kirletme

• Benim de oturum var vize sıkıntısı vs yok ama bilet fiyatları el verir mi acaba onu düşünüyorum. Uygun bir yolunu bulsam giderdim
  • Bu coachsurfing olayı ne kadar güvenilir acaba?

Turların içinde konaklama olduğu için kulağa daha iyi geliyor ama sosyal harcamalar olmadan 1000-1500 euro pahalı olmaz mı?

Gruplar ve grupların oynanacağı şehirlere göre de fiyatlar değişebilir bakalım nereye çıkacağız biz o da soru işareti bence.
  • Henüz hiçbir şeyin fiyatının belli olacağını sanmıyorum. Ancak bu yaz interrail yapma şansım oldu. Macaristan'dan Paris'e trenle gitmek çok saçma olacaktır emin olun. Tren Avrupa'da cidden pahalı. En mantıklı ulaşım Amsterdam-Brüksel-Köln-Frankfurt-Barcelona gibi yakın şehirlere uçup oradan tren,otobüsle geçmek olacaktır. Direk Paris'e,Fransa'ya uçmak cep yakar gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

size tavsiyem couchsurfing yapin, sonucta turkiyeye gelen tas gibi bi kiz olmadiginiz icin yazan, tecavuz eden olmaz.

Hocam bu konuyu açarken özellikle senin katılımını bekliyordum iyi oldu

bende coachsurfing'den bahsediyordum yukarıda,biz arkadaşın evinde kalacağız ama bedava konaklama isteyenler bu siteyi kullanabilir

7 kişilik bir arkadaş grubuyla gidiyoruz,bize katılmak isteyen olursa bana pm atabilir özellikle forumdaki eski üyeler,ancak konaklama konusunda kimseye bir söz veremem

zaten konaklama konusunda nasil soz verceksin elin ulkesine gidiyoruz orda yasamiyosun artik herkes kendi halledicek bisekilde

diger arkadas sormus couch surfing guvenilirdir bende her yerden birilerini misafir ettim istanbulda ve bukreste kendimde kaldim cok muthis arkadaslar edindim vs.

• Beyler, bilet satisi aralikta ancak kura cekimi var. Herkesin sansi esit, ister satis doneminin basinda yazil, ister son anda.

• Beyler mak. 1 ay için konaklama ve bilet fiyatları falan 1500 euro bence çok iyi neden pahalı dediniz anlamadım

Mesaj şurda dursun bakalım duruma gore gidebiliriz bizde arkadaşlarla

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.