Şimdi Ara

Eureka (Canı Sıkılanlara Dizi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amerika’da Sci Fi (Bilimkurgu) kanalında yayınlanan dizinin temel öyküsü şöyle:
    Federal Marshall olan Jack Carter arabasının kaza yapması sonucu haritalarda görülmeyen bu acaip kasabaya gelir ve kasabanın şerifinin ciddi şekilde yara alması sonucu klasik bir soruşturmada görev aldığını düşünerek olayları incelemeye başlar. Ancak kısa sürede bulduğu deliller çok çok ileri bir teknolojinin uzay zaman sürekliliğinde kopmalar meydan getirdiğini ortaya koyacaktır. Olayı çözmekteki başarısı ile Eureka’da kalması istenir. (Arşimet suyun kaldırma gücünü bulduğunda “Buldum buldum” diyerek hamamdan fırlamıştır. Oradaki buldum kelimesi Eureka’dır)
    Kısa sürede görecektir ki kasabada neredeyse normal insan yoktur. Çocuklar yaşlarının çok üstünde formüller çözer. Klonlar etrafta gezer ve bir sürü yüksek teknoloji ürün günlük hayatta kullanılmaktadır. Kısacası herkes bilimadamıdır.
    Bu kasabayı 1940′lı yıllarda, atom bombasını Nazi Almanyası’ndan kılpayı önce yapmayı başararak savaşı kazanan ABD hükümeti kurmuştur. Amaçları gelecekte bilimde geri kalmamak için özerk ve gizli bir yaşam alanı oluşturmaktır.
    Albert Einstein’in 2. Dünya savaşı sırasında ABD Başkanı Franklin D. Roosevelt’e yazdığı ünlü mektuptan yola çıkarak oluşturulmuş senaryo her bölümde bilimsel bir gizemi önümüze seriyor.

Oyuncular:
    Colin Ferguson - Şerif Jack Carter
    Salli Richardson-Whitfield Allison Blake
    Jordan Hinson - Zoe Carter
    Joe Morton- Henry Deacon
    Ed Quinn- Nathan Stark
    Debrah Farentino - Dr. Beverly Barlowe
    Matt Frewer - Jim Taggart
    Erica Cerra - Deputy Jo Lupo
    Neil Grayston - Douglas Fargo
    Chris Gauthier - Vincent
    Kaynakça:
    Eureka Resmi Web Sitesi:
    http://www.scifi.com/eureka/
    Wikipedia:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Eureka_(TV_series)

• konusu biraz saçma geldi ama izlemeden bişey söylenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deranzo -- 27 Mayıs 2009; 17:09:16 >
  • Süpermiş
    Hdd'yi boşaltıp indirmeye başlıyorum.
  • İlk iki bölümünü izledim güzeldi fakat diğer dizilerden zaman kalmıyorki
  • quote:

Orjinalden alıntı: UnequaL18

konusu biraz saçma geldi ama izlemeden bişey söylenmez

aslında gerçekten eğlenceli dizi
  • bu diziyi gerçekten çok seviyorum.dizimax te vs takip etmiştim baya.çok güzel bi dizi.kafa dağıtmak istiyenler canı sıkılanlar izlesin ne diyim.
  • 3. Sezonuna kadar izlemiştim boş bir dizi ama eğlence olsun diye izlenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 27 Mayıs 2009; 22:33:33 >
  • Hort gibi ama bu dizi cidden güzeldi internetten izlediğim ilk dizi bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.