Şimdi Ara

EUKO da archer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 63 level assassinimvar eukoda oynuyorum archera dönmeyi düşünüyorum.
    Archer istememin sebebide genelde mmo larda okçuyu severim ve assassin combolarını yapamıyorum yeni olduğum için.
    Şu anda üstüm full görev takilari ve shelleri.
    Takı olarak OLD takilardan neler takmaliyim archer için ?
    Old priest pendant
    Old dual ROL
    Old Elf Earring Dual
    Old Ske Belt mi Elf Belt mi
    PVP bdw dışında pek yapmıyorum ama ilerde tabiki cz de takilirim zaman zaman uzaktan 3-5 ks alsam yeter öyle yüksek hedeflerim yok.

Lakin hepsinden önce solo level kasarken (cz de cardinal hobgoblin falan keserim büyük ihtimalle) rogue mi archer mi daha cok is yapar.
    Bow olarak su anda +6 yada +7 enion bow düşünüyorum.

Bana şöyle orta halli görcek bir char dizersek çok sevinirim.
    Archer ve Asas + ve - lerinide usta arkadaşlardan duymak isterim.

• Enion bow yerine iron bow alın . Yaratıklarda assas - archer arasında 3-5 combo atabiliyorsanız archer daha iyi iş yapar .
    Takıları old alacaksanız old dual rol , old elf belt + ske , old pp , old silver earring alın . + yapacağınız zaman old rollerin yerine +2 elf ring , belte +2-+3 judi - glass , pendant yerine pp 1-2 , in , küperede dex 16 /3 yaparsınız .

Üniversiteyi 5 yılda bitiren 1 sene , 4 yılda bitiren 4 sene kaybetmiştir .
  • Iron bow hiç sevmiyorum lightning güzel yanıyor o yüzden enion istiyorum aslinda hem 66 skilli ile güzel olur diye,dediğim gibi öyle çok yükseklerde değil gözüm 3-5 ok salliyim cz de yeter,ama atıyorum cz cardinal/hobgoblin/mastadon para kasarken rahat kasayim en azindan durdugum yerden oklasam yeter bir oraya bir buraya kosmak sıkıntı verdi artık mastadon ve hobgoblinde.

old dual roller biraz pahali burda onun yerine elf ring simdilik ismi görür mü ?
    kimi elf diyor kimi ske belt diyor, sizce hangisi daha mantikli archer icin?
    old silver ear mi elf earring mi takmaliyim silver ın elf ten farki nedir? Yada bunlar yerine +9 dex küpe düsürmeye calissam abbysten daha iyi olur mu
  • bence hangisini daha iyi oynuyorsan onu yap ama asas basede iş yapamaz gerçi daha base de cıkmadı.70 e kadar okcu oyna beğenmezsen asas dön bu kadar basit tabi skill reslemeye param var diyorsan en son euko da 1m 1.5tl filandı rahat 15 m ister reslemek için
  • Euko'da 5li ve 3lude cd yok. Bunun icin bile oraya gecebilirdim ama koxp cok fazla diyorlar. w-5li-w-3lu bu sekilde saglam item ve arkanda heal varsa solo isilion kesersin. Saglam item derken rol hr krowaz set ve wf falan. Usko'da cd olmasa cok rahat isilion caitharos vs kesilir.

Diyecegim o ki oynamayi biliyorsan archerdan iyisi yok. +70 skillerinide acmadan is yapabilirsin. 80 Asas icin cp+blind sart ama archer 70 acsa yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

OLD warrior Pendant
    OLD Elf Ring Dual -ROL bulana kadar-
    Old Elf Belt -ske belt diyenler var ama galiba elf daha iyi archer icin?-

Küpe olarak ne takmaliyim bilmiyorum hala.
    Set olarak görev shelli var iste
    Bow olarakta +6 enion yada +7 enion kovaliycam, chitin yada ironbowda olabilir (+7 iron 75m) ama görseli iyi olsun benim olsnu diyorum.
    Bu sekilde 63-66 levellerde hobgoblinde rahat kasabilirmiyim?
    ardream mage staff son karar
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biraz temkinli yaklasiyorum cünkü takilan itemleri sonra stamiyoruz ve 30m e skill reset aticam ki 30m troyada önemli para +7/70 MD ler 25m düsünün =)

yüzükler için kendin demişsn rolleri alana kdr elf ringler le idare et. görev yüzüklerinde bulunsun kasanda. skill olarak ilk açman gereken 70. kaça kdr kasacaksın bilmiyorum ama 80 diye düşünürsek. ilk 70 , sonra 80 sonra 75 i aç. en son charı dizdikten sonra herşeyini tamamladıktan sonra 72 skilini açarsın. fazla kullanmadığım için ben artık oynadığım charlarda açmıyorum bile 72yi. malum euko da para değerli.72ye harcamaya değmez.
    ilk olarak attağa yönelik al takılarını yani elf beltini. kasma işlemin bittikten sonra pk zamanı ske ya da ne alacaksan al. archer oynayaksan elf belti ya da dex veren kolyen kasanda bulunmalı kaçan olduğunda onları takıp ap yükselteceğin zamanlar olacak. vslerde ske ni takarsın(ya da iron glass..) yüzükler ilerde rol olsun. sakın eb aldım diye imir felan alma , bir işe yaramaz. wp güzel tercih ben her zaman onu seçiyorum ama daha fazla dex veren kolyede seçebilirsin.
    son olarak styx in kasanda her zaman bulunmalı.

• 1.2m den old elf belt aldım sonrada MS den şansima old ske düstü :)
    Simdi taki olarak WE-ER ve küpe olarak kararsizim ne kullanicagima.

Peki mastadon-hobgoblin falan keserken archer ile daha rahat mi keserim assasstan buda önemli çünkü klan falan yok tek aksıyorum genelde parayi mastadonda expi hobgoblinde.
  • 1920 lik potlar 5k dc premium oldugu icin mana sorun olcagini sanmiyorumda bir oraya bir buraya kosmak cok sıkıcı gelmeye basladi artık asasla, peki uzaktan hangi skilleri kullanicam yaratik keserken?

Orijinalden alıntı: Jay_Lal

1.2m den old elf belt aldım sonrada MS den şansima old ske düstü :)
    Simdi taki olarak WE-ER ve küpe olarak kararsizim ne kullanicagima.

Peki mastadon-hobgoblin falan keserken archer ile daha rahat mi keserim assasstan buda önemli çünkü klan falan yok tek aksıyorum genelde parayi mastadonda expi hobgoblinde.

assastan daha rahat kesersin, Glinz in dediği gibi manan daha fazla gider ama harcadığından fazla kazanırsın bir sorun olmaz yani.

Orijinalden alıntı: Jay_Lal

1920 lik potlar 5k dc premium oldugu icin mana sorun olcagini sanmiyorumda bir oraya bir buraya kosmak cok sıkıcı gelmeye basladi artık asasla, peki uzaktan hangi skilleri kullanicam yaratik keserken?

hob için uzaktan vurusan zehirle uğraşmak zorunda kalırsın, hob için 5li 3lü. mostadan veya diğer yaratıklar için uzaktan yanına gelene kadar arc shot kullan yakında 5l, 3lü. arc shottan kasıt 60 veya 70 skiliyle çok mana harcarsın.

Orijinalden alıntı: Glinz

Euko'da 5li ve 3lude cd yok. Bunun icin bile oraya gecebilirdim ama koxp cok fazla diyorlar. w-5li-w-3lu bu sekilde saglam item ve arkanda heal varsa solo isilion kesersin. Saglam item derken rol hr krowaz set ve wf falan. Usko'da cd olmasa cok rahat isilion caitharos vs kesilir.

Diyecegim o ki oynamayi biliyorsan archerdan iyisi yok. +70 skillerinide acmadan is yapabilirsin. 80 Asas icin cp+blind sart ama archer 70 acsa yeter.

oha tek başına ne zaman isiloon kesilir oldu biz 2 party girerdik
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • Ya biraz fazla sallamisim kabul ama s. isilion ve bf moblari rahat kesilir.
  • Yani eukoda dediğin gibi takilan item çıksa eyvallah dicem gidip chitin bile alirim buraya konu açmak yerine denerim kendim ama işte bir kere aliniyo, bide para çok değerli 1 gb 40lira boru değil.

80 lv Archer
    HUMAN

eagle's eye +7

chitin pauldron +8
    chitin boots +8
    chitin eldiven +8
    chitin shell kafalık +7
    chitin shell pads +7

2x old eme
    2x rouge earring
    2x old silver earring
    2x old flame ring
    2x old elf ring
    old elf belt
    old ske belt

dd 25 plate
    spear 20 plate
    axe 20 fp
    sword 20 plate
    arrow 30 plate
    club 30 plate

2100 attack power

valkry set (HP)
    dual pathos gloves(ap for rogues)
    dc premium (15 days)

40k np

nakit 1 gb
    satılacak 3 sayfa item (gemler, old takılar, sheller, scler, vs)

görev shelleri duruyor

80 silah görevi yapılmamıştır

70 ve 80 skili açıktır

fiyat ve diğer bilgiler için mesaj atın
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.