Şimdi Ara

Euko artık Türçe desteği sunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

We are excited to announce that Knight Online now offers Ticket support in Turkish! We know that you have been asking for this for some time, and we are happy to be able to provide this service at this time. So feel free to send us a Ticket in Turkish if that is your native language!

Knight Online'ın artık Türçe desteği sunuyor olduğunu belirmekten coşku duyuyoruz! Biliyoruz ki bunu bir süredir talep ediyordunuz, size bu hizmeti verebiliyor olmaktan dolayı mutluyuz. Eğer ana diliniz Tükçe ise artık Türkçe bilet göndermekten çekinmeyin!

Knight Online Team

• Hee sunuyor. 3 gün oldu daha bi LJ bitiş tarihini yazamadılar. Sokayım öyle desteğe.
  • Hayırlı olsun, zaten MGame'in proxyleri kaldırmasından belliydi Türk'lere karşı bir yumuşama olacağı. Aslında serverları birleştirseler var ya...

quote:

Orijinalden alıntı: boor

Hee sunuyor. 3 gün oldu daha bi LJ bitiş tarihini yazamadılar. Sokayım öyle desteğe.
    17 Ağustos'tan önce bitmeyeceği kesin.
  • ben üsko yu orjinal dilinde oynuyorum :D euko türkçe olsa nolcak :D yaratıkların isimleri acayip geliyo türkçede
  • quote:

Orijinalden alıntı: kosoval1

ben üsko yu orjinal dilinde oynuyorum :D euko türkçe olsa nolcak :D yaratıkların isimleri acayip geliyo türkçede

Zaten sadece Türkçe Ticket desteği gelmiş, dil desteği gelmez sanırım, UsKO'da ki tam bir felaket zaten.
  • :) ingilizce bilmeyen gelmese de ufak cocuklardan kurtulsak :)
    Oyundaki yabancilarin hepsi +25 e kaliteli insanlar hele bugun bi pk attim heriflee paris, island, katardan felan ve cok kafa insanlardi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EUKO da USKO ya doğru yol alıyor farkındamısınız bilmem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

EUKO da USKO ya doğru yol alıyor farkındamısınız bilmem

kesinlikle aynı fikirdeyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.