Şimdi Ara

EU West/ Ranked Günlüğüm (10/10) (Main gold)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ranked günlüğü yapmaya karar verdim. Bi kaç bilgide veririm. Bugün 4 oyuna girdim 3'ü dodgelandı. 2'sinde Türk vardı. Mid yazdı sonra adam mid'i alınca pls change with me, i will honor you falan filan yazdı vermedi. Dodgeladı. Diğer oyun 2 support 1 adc 1 mid 1 top lane vardı jungle yoktu. Dodgelandı. Diğer oyun i'm gonna troll yazdılar revive + tp aldı. Dodgelandı. Sonra nihayet bi oyuna girdim. ADC oynayacağım full. Bu oyun oyun sonu ss almayı unuttum. op.gg atayım.

Bu arada west cidden batmış. Oyuna westte başladım. Karşı takım cidden çok kötüydü. Bizim takımın ilk rankedlarıymış 3'ünün ve 100 oyunları falan varmış.
    Main ADCs: Lucian, Vayne, Graves, Ezreal

OP.GG: http://euw.op.gg/summoner/userName=pamelahiccup

1. Oyun

2. Oyun

Bu arada ikinci maç.
    Şuan full smurf kaynıyor, champ selectte direk any1 smurfing? yazıyorum direk yes yes yes. Tryn diamonddı jinx plattı diğerlerini bilmiyorum.
    Jinx adc yazdı fp idi. Jinx aldı. Bende ap rünü yok. Jungle ww açıktı. Direk instalock attım. Aşırı op. Karşıdakiler gene kötüydü. Spellerden bellidir.

Şu anda 8 game kaldı. 10/9 yaparım diye düşünüyorum.

Oyun 3

Gerizekalı adamlar geldi. Yasuo fb alıp sonra zed'e 4 kill verdi, malphite son pickte i can't play jungle dedi smite almadı bilerek, kennen afk kaldı. West yemin ederim bitmiş lan.

Maç 4

Riot yavaş yavaş elo ayarlamaya başladı gibi, karşı takımın botu falan Golddu sanırım. ez game oldu bu biraz. Bu oyun rakibi çok küçümsedim dive falan attım. Kill alıp öldüm. 500 canlı vayne'i tekledim oyun sonu. Direk surrender verdiler.

Maç 5

Bu maç Katarina diamond smurfmüş. Botta fena camp yedik. Gnar 2 kere geldi master çok geldi fakat support iyiydi görüşlü oynuyordu, skor çıkmadı. Karşısı gene kötüydü. Surrender verildi gene. Yeni duo'm Katarina olucak muhtemelen. Bu arada duo girmek isteyenlerle girebilirim.

Maç 6

Riot Gold 1 ve Gold 4 arası rakip atıyor artık. Bu maç bende kötüydüm, takımda. Ama Corki kesinlikle haketmedi onda eminim.

Sinirden ss almayı unuttum. Neyse.

Ya ben bu kadar gerizekalı oyuncu kitlesi görmedim. Azirin 6 azir maçı varmış(normal dahil), Cho 7.dakikada 3 kill verdi. Taşıyabilmeyi denedim 3v5 olmuyor.

Maç 7

Karşı takımda 3 smurf vardı. Bizim takımda Kayle, Ezreal, Warwick berbattı. Ezreal bi ara afk kaldı. Maçı vercez diye düşündüm. Sonra AS Kasıp backdoor attım inhiblere. Mecbur def oynadılar. Singed oyunu biliyordu. Nexusa kadar kule indirdi. En son Ben ve Warwick backdoor attık ve oyunu aldık.

Maç 9

Son maç şimdi bitti. Forumdan birisiyle bot pre yaptık. Nami oynuyodu double aldı. Benden çok kastı :D TF'de WW ultiyi Namiye atıyordu. Surrender verdiler. Bu arada 5/0/7 oynuyodum. Ezreal afk kaldı.

Beklediğimden düşük oldu. Silver 2 attı. Elo Gold ve taze kan var. Hızlı hızlı uçarım diye düşünüyorum.

10. Oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezessez -- 3 Ocak 2015; 20:37:22 >

• nedense 3vs3 de hiç şansın yokmuş.d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judge Magister

nedense 3vs3 de hiç şansın yokmuş.d

bi siteden aldım.

Bu arada ikinci maç.
    Şuan full smurf kaynıyor, champ selectte direk any1 smurfing? yazıyorum direk yes yes yes. Tryn diamonddı jinx plattı diğerlerini bilmiyorum.
    Jinx adc yazdı fp idi. Jinx aldı. Bende ap rünü yok. Jungle ww açıktı. Direk instalock attım. Aşırı op. Karşıdakiler gene kötüydü. Spellerden bellidir.

Şu anda 8 game kaldı. 10/9 yaparım diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezessez -- 2 Ocak 2015; 15:34:04 >

• emin ol 10/9 yapamazsın ben 5 win 0 lose gidiyodum sonlarda 2 lose 3 win aldım 8/2 oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Summers

emin ol 10/9 yapamazsın ben 5 win 0 lose gidiyodum sonlarda 2 lose 3 win aldım 8/2 oldu

Dediğin gibi oldu.

Oyun 3

Gerizekalı adamlar geldi. Yasuo fb alıp sonra zed'e 4 kill verdi, malphite son pickte i can't play jungle dedi smite almadı bilerek, kennen afk kaldı. West yemin ederim bitmiş lan.

• Takip, başarılar.
  • Şu 1 maçta west bitmiş diyen tipler yokmu hastayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çözüldü.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OGCJM

Şu 1 maçta west bitmiş diyen tipler yokmu hastayım

Oyuna wstte başladım, en az 350 west maçım var. Master ve Challenger hariç her eloyla ranked team de falan maç attım. Geçen seneler saygı yüksekti. Troll azdı. Şimdi sunucu batmış durumda. Merak etme westi biliyorum.

Maç 4

Riot yavaş yavaş elo ayarlamaya başladı gibi, karşı takımın botu falan Golddu sanırım. ez game oldu bu biraz. Bu oyun rakibi çok küçümsedim dive falan attım. Kill alıp öldüm. 500 canlı vayne'i tekledim oyun sonu. Direk surrender verdiler.

• 7/3 silver or gold . Gelen rakiplerle alakalı
  • Pre season dasin.5 win alsan bile gold a atar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: katafaz

7/3 silver or gold . Gelen rakiplerle alakalı

preseasonda yüksek liglere atıyor hep arkadaşım 10 da 4 ile silver 3 başladi bi baska arkadasım 10 da 3 yaptı silver 4 başladı.
    10 da 7 yaparsa rahat gold olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tumble

quote:

Orijinalden alıntı: katafaz

7/3 silver or gold . Gelen rakiplerle alakalı

preseasonda yüksek liglere atıyor hep arkadaşım 10 da 4 ile silver 3 başladi bi baska arkadasım 10 da 3 yaptı silver 4 başladı.
    10 da 7 yaparsa rahat gold olur

Benim arkadaş 3 win alıp Silver 2 attı. Değişik bi sistem.

Maç 5

Bu maç Katarina diamond smurfmüş. Botta fena camp yedik. Gnar 2 kere geldi master çok geldi fakat support iyiydi görüşlü oynuyordu, skor çıkmadı. Karşısı gene kötüydü. Surrender verildi gene. Yeni duo'm Katarina olucak muhtemelen. Bu arada duo girmek isteyenlerle girebilirim.

• Riot Gold 1 ve Gold 4 arası rakip atıyor artık. Bu maç bende kötüydüm, takımda. Ama Corki kesinlikle haketmedi onda eminim.

Maç 6

Sinirden ss almayı unuttum. Neyse.

• Ya ben bu kadar gerizekalı oyuncu kitlesi görmedim. Azirin 6 azir maçı varmış(normal dahil), Cho 7.dakikada 3 kill verdi. Taşıyabilmeyi denedim 3v5 olmuyor.

Maç 7

• Karşı takımda 3 smurf vardı. Bizim takımda Kayle, Ezreal, Warwick berbattı. Ezreal bi ara afk kaldı. Maçı vercez diye düşündüm. Sonra AS Kasıp backdoor attım inhiblere. Mecbur def oynadılar. Singed oyunu biliyordu. Nexusa kadar kule indirdi. En son Ben ve Warwick backdoor attık ve oyunu aldık.

Maç 9

• quote:

Orijinalden alıntı: Slow-Step

9 maç mı attın 10 mu?

Son maç şimdi bitti. Forumdan birisiyle bot pre yaptık. Nami oynuyodu double aldı. Benden çok kastı :D TF'de WW ultiyi Namiye atıyordu. Surrender verdiler. Bu arada 5/0/7 oynuyodum. Ezreal afk kaldı.

Beklediğimden düşük oldu. Silver 2 attı. Elo Gold ve taze kan var. Hızlı hızlı uçarım diye düşünüyorum.

10. Oyun

• Takip ediyorum benim smurfa benziyor. Keşke ilk 10 maç olabildiğince mid apc oynasaydın. 22 kill ortalamayla oynuyordum smurfumda Annie ile Karşımdakini ezemesem bile roam ile deli gibi taşıyordum. Hiç anlamam üstelik midden, main accountumda kalmadığı müddetçe oynamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 3 Ocak 2015; 20:57:54 >
  • ekledim hacı seni main support gireriz beraber
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.