Şimdi Ara

Eu West Premade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ne kadar konulara yazmasamda forumda yazılanları okuyor ve takip ediyorum . +1500 Eloya sahip arkadaşlarla hem güzel bir sohbet ortamı hem de oyunun keyfini almak istiyorum . Katılmak isteyenler için ;
    Nick: LazyVoice
    Server : Eu West
    Ilginiz için şimdiden teşekkürler .

Öyle bir hayat yaşıyorum ki, cenneti de gördüm cehennemi de öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime, sonra dedimki "söz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım öyle çok değerliymişki zaman, hep acele etmem bundan, anladım...
    Friedrich Nietzsche
  • tuugberk.1400üm ama
    Öyle bir hayat yaşıyorum ki, cenneti de gördüm cehennemi de öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime, sonra dedimki "söz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım öyle çok değerliymişki zaman, hep acele etmem bundan, anladım...
    Friedrich Nietzsche
  • cafeye gel oynayalım
    Origin: TheBlackmolla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eu West'te Türkçe Oynamak !
    8 yıl önce açıldı
    Satılık (EU) BDO Account
    9 yıl önce açıldı
    Silver ve lose streak hk.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.