Şimdi Ara

Eu West 2 Oyuncu Arıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar , İlk Önce Kendimi tanıtmak isterim. Adım Oğuzhan 17 yaşındayım , İstanbul Beykoz ' da oturuyorum. Diğer 2 Arkadaşımın Adları ise Ahmet ve Cemil onlarda İstanbul / Üsküdar ' da oturuyorlar aynı şekilde onlarda 17 yaşında , aynı sınıfta okuyoruz. Aramıza katılacak seviyeli daha çok kafadar olmak açısından 16 yaşından küçük 24 yaşından büyük olmaması tercihimizdir.Ortamımızda abi-kardeş ilişkisinden çok arkadaş ilişkisi istiyoruz. Kesinlikle İstanbulda oturması tercihimizdir , nedenini sorucak olursanız turnuvalara katılmayı düşünüyoruz . Ama şimdilik West teyiz . Oyun Tecrübesine gelirsek ben yaklaşık 2 ay gibi kısa bir süredir oynamaktayım , arkadaşlarım ise yanılmıyorsam 2 senedir oynuyorlar . Win Kısmına gelirsek ben henüz yeni başladığım için 340 arkadaşlarımın ise 700 civarıdır . Benden bu kadar ortamımıza katılmak isteyenleri bekleriz . Mevkii konusunda sıkıntı yok arkadaşlar bunuda belirtmek isterim .

Kısacası İstanbulda Oturan , Oyunu Taşımasına Gerek Yok Trollemesin yeter ...

Oyundaki Nicklerimiz

One M0re KILL

Km554

KutsalGöt

• 1 haftadır oynuyorum işinize gelirse
  • İstanbulda otursaydım konuşabilirdik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara otursaydım buluşabilirdik.
  • KutsalDöt
  • La oğlim çok oyin oyniiirsiiz ha. İkki ayda üççüz vin ne dimek ?
  • Benim 7 ayı geçti 300 win olmadı iyi bir oranım olduğu halde sabah akşam uyumadan oyun mu oynuyorsun sen?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Portal 2 Co-op'a Oyuncu Aranıyor!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sadece Benim Oynadığımı Kim Söyledi Hesap Boş Kalmıyor Ben Sana Öyle Söylim :)
  • Bütün baş harfleri büyük yazmak.
  • Bu arada Ankarada Oynayan Arkadaşlarımızda Ekleyebilir , Normal Gamelerde Yanlız Kalmaz , Ben turnuvalar için özellikle istanbul istedim sıkıntı olmasın .
  • Uskudar fistikagaci eksi kafeden oynuyorum:)

• Vazgeçemiyorum Büyük Harflerden Senin İçin Sıkıntı mı Oluyor ? .s
  • Büyük Harflerden Vazgeçemiyorum Senin İçin Sıkıntımı Oluyor ? .s
  • Madem vazgeçemiyorsun neden konudaki ilk mesajında harflerin hepsinin baş harfleri büyük değil?
  • yalandır be 300 win ne demek iyimisin 20 dk bitse oyun 300x20=6000 dk eder yani 100 saat eder sen günde 10 saat oynasan bile hepsi win olamaz mantıklı olalım

• Can sıkıntısı ruh halime göre hareket ediyorum neyse konu bu değil zaten arkadaşım :)
  • Konu bu değilse neden uzatıyorsun?
  • Cevabını aldığın halde uzatan sensin bence yeter profili beğendim bu arada :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diana-gören-masum-hero

yalandır be 300 win ne demek iyimisin 20 dk bitse oyun 300x20=6000 dk eder yani 100 saat eder sen günde 10 saat oynasan bile hepsi win olamaz mantıklı olalım

Hesabı başkaları oynuyormuş muşmuş da muşmuş.
  • Sende bir avatar koy renklensin gri gri olmaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.