Şimdi Ara

EU-Nordic East Ranked Team - Solotop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, EU-Nordic East'de 4kişi toplandık ve ranked team kurmaya karar verdik.

Ranked team kurmamızın nedeni :

Ranked Team kurmamızın en büyük sebebi oyunların hep aynı şekilde geçmesi. Ya eziyoruz ya eziliyoruz, dolayısıyla oyunumuz pek gelişmiyor. Ranked team kuralım, sonra ranked games maçları yapalım zihniyetinde değilim. Sadece ranked teami düşünerek uzunca bir süredir kendimi Mid-AP Carry rolünde geliştirmeye çalışıyorum. Herkesin takımda belirli bir rolü var, şuanda eksiğimiz solotop. Çok iyi oyuncularız demiyorum, zaten oyunu iyi oynamak işin kolay kısmı. Beraber oynamaya alışırsak o sorunda elbet çözülür.

Takım kurduktan sonra yapmayı düşündüklerimiz :

Bu işi boş yere yapmayı düşünmüyorum, 5kişiyi toparladıktan sonra günün belirli bir saatini belirleyip başlarda Normal game-Draft pick girmeyi düşünüyoruz. Böylelikle hem birbirimize alışmış oluruz hemde picklere ve oyunda yapacaklarımıza karar veririz. Ranked team maçlarına başlamadan önce turnuvadaki maçların replayini izleyip kendimize taktikler geliştirip Draft Pick'de uygulamaya çalışacağız.

Şu anki takım :

AP Carry : BarnicLee (ben oluyorum)
    AD Carry : Bunickonbesharf
    Jungler : iesuport
    Support : Jigsawwww
    Solotop : Şu an arıyoruz :)

Elo durumları da Buncikonbesharf ve Jigsawwww 1400 eloda, iesuportla beraber elo helldeyiz :) Ancak elo hellde olduğumuz kötü oyuncu olduğumuz anlamına gelmiyor, elo hellde olmamızın tek sebebi oyunu bilmediğimiz zamanlarda ranked girmek ve sonrasında da orta oyuncu olduğumuz zamanlarda çıkamamak. Şu an ranked girsek çıkabileceğimizi düşünüyorum, QQ konuları açtığım güne bakınca oyunumu geliştirdiğimi farkediyorum fakat 1200 elo ranked maçları gerçekten çok zevksiz oluyor. Bu yüzden bir süredir normal game oynuyorum. Sezon3'e saklıyorum kendimi

Gereken Solotop özellikleri :

- Takım olarak Raidcall'dan konuşuyoruz, raid olması gerekir kombine olmak için.
    - Yaş önemli değil, önemli olan olgunluk. Yaş olarak 16-17 üzerinde olması iyidir ancak dediğim gibi olgun biri değilse 25 yaşında olsa farketmez.
    - Elo sınırı yok, zaten kendim hellde olduğum için böyle bir sınır koymaya da hakkım yok. Oyun geliştirilebilir bir özellik.
    - Gerçekten bir solotop oyuncusu arıyoruz, beraber oynamadığımız zamanlar da orada kendini geliştirmeli. Yani oyundaki rolü solotop olmalı
    * Fazla sayıda seçeneği olmalı, yani 2tane main heroyla solotop yapılmaz biliyorsunuz. Counter durumlarına dikkat etmeli, swaplar için çokça herosu olmalı. Kendimden örnek vereyim, şuanda mid için mainlerim Ahri-Gragas-Orianna-Fizz-Anivia-Karthus-Ryze. Karthus ve Ryze konusunda fazla iyi değilim, kendimi daha da çok geliştirmeye çalışıyorum. Onun dışında hedefim Kassadin ve Zyra'yı iyi bir şekilde oynamak. Bunun gibi yani, hero seçeneği yeterli olmalı.

Not : Foruma konu açmayı gerçekten istemiyordum ama zorlandım, saçma sapan mesajlar geleceğini tahmin ediyorum. Rica ediyorum bir eleştiriniz varsa paylaşın ancak yapıcı olun. Acı ama gerçek, forumun büyük bir kısmı çok laf az konumunda. Teşekkürler.
    Not 2 : Şuan takımı kurmadık, bir takım vardı ancak demin dağıttım. İsim konusunda düşünüyoruz sıkıntı yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eegekoc -- 12 Eylül 2012; 14:46:03 >

• jangıl olaydı gelirdim, gelicek arkadaşa ve takımınıza başarılar dilemekten başak bişey kalmıyor geriye .

edit : iki konu açmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4s1 -- 12 Eylül 2012; 14:55:19 >
  • ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4s1

jangıl olaydı gelirdim, gelicek arkadaşa ve takımınıza başarılar dilemekten başak bişey kalmıyor geriye .

edit : iki konu açmışsın

DH'nın cilveleri işte, yanlışlıkla olmuş. Bazen konuyu açınca direk 404 not found diyor o ara oldu herhalde.
  • Bump

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Solotopa beni yazın Piscantelius 1070 elo rezillik biliyorum. geceleri online olurum genelde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    LOL EU West 30lv Hesap alınır
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.