Şimdi Ara

Eu EAST & NORDIC'ten kaçıp WEST'ten medet umdum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fast pick yapan mı ararsın, tam başlarken oyundan çıkan mı? Ya da birlikte takılan ilkokul çocuklarının 'we are premade' diyip yardırıp feed'in ALLAHINI yapıp sonra suçu bana ya da başkasına atanlar mı?

Daha az önce karakter seçiminde hemen 2 tane DALLAMA (1 tanesi TÜRK) fast pick yapınca (2 ad carry aldılar, biri tryndamere öbürü caitlyn) tabii ben sinir oldum tank alayım dedim. Sonra diğer iki eleman da (büyük ihtimalle yeniler) AD Carry almaz mı? Ben de çıldırdım tabii. Sordum bunlara levellerini yanılmamışım, biri 19 öbürü 17 level. "My Main hero is master yi" diyip duruyor halbuki master yi'den başka bir şey oynamamış. Dedim bunlara işte çıkın oyundan diye. Nasıl çıkılıyor falan dediler, tabii o sırada YARDIRIYORUM bütün hıncımı o türkle gerizekalı arkadaşından çıkardım bu esnada. Salak herif bir de ben Türk değilim ayağına yatıyo onun yanında. Çıktım oyundan bozdum sekansı, dedim allahınızdan, ya da her neye inanıyorsanız ondan bulun.

EU WEST sütten çıkmış ak kaşık değil level yükseldikçe anlamaya başlıyor insan. (26 levelim) SAKİNİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3Korner1Penaltı -- 5 Nisan 2012; 4:14:00 >

• sen 26 levelden bahsediyorsun, onlardan 2 k elo ranked maçında bile var.
  • F2P oyundan ne bekliyorsunuzki
  • We are premade deyip Swain ve Gp bot giden mi dersin? Kassadin'i feedleyip (20 stack) summoner is disconnect mi ararsın.. Değişik adamlar var vesselam. Sinirlere hakim olmak gerek, this only game. Yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: favians

We are premade deyip Swain ve Gp bot giden mi dersin? Kassadin'i feedleyip (20 stack) summoner is disconnect mi ararsın.. Değişik adamlar var vesselam. Sinirlere hakim olmak gerek, this only game. Yani.

Kardeşim bunu yapmalarından nefret ediyorum.
    Lanesinde havyan gibi feedleyip 6 saniye içerisinde 24421357351 kez ölüp sonrada 'This is only a game,I have a real life' diyince geriye kalan tek şey flame bana göre.
  • Ben premade bebelerden nefret ediyorum. Hesabım banlandığı için yeni bi acc ile oynuyorum bir süredir. 23 levelim. Oyundan sonra bir baktım biz de 2 tane 30 var , bir tane 3 level , bir tane 10. Bu 3 ve 10 level olanlar bot'a gitti. 0-12 , 0-13 bitirdiler. Gel de delirme. Bir de küfür ediyorlar bana. 5 0 4 oynuyorum.
  • quote:

Johnny Bravo
    Ben premade bebelerden nefret ediyorum. Hesabım banlandığı için yeni bi acc ile oynuyorum bir süredir. 23 levelim. Oyundan sonra bir baktım biz de 2 tane 30 var , bir tane 3 level , bir tane 10. Bu 3 ve 10 level olanlar bot'a gitti. 0-12 , 0-13 bitirdiler. Gel de delirme. Bir de küfür ediyorlar bana. 5 0 4 oynuyorum

quote:

Ama ne buldum.

Fast pick yapan mı ararsın, tam başlarken oyundan çıkan mı? Ya da birlikte takılan ilkokul çocuklarının 'we are premade' diyip yardırıp feed'in ALLAHINI yapıp sonra suçu bana ya da başkasına atanlar mı?

Daha az önce karakter seçiminde hemen 2 tane DALLAMA (1 tanesi TÜRK) fast pick yapınca (2 ad carry aldılar, biri tryndamere öbürü caitlyn) tabii ben sinir oldum tank alayım dedim. Sonra diğer iki eleman da (büyük ihtimalle yeniler) AD Carry almaz mı? Ben de çıldırdım tabii. Sordum bunlara levellerini yanılmamışım, biri 19 öbürü 17 level. "My Main hero is master yi" diyip duruyor halbuki master yi'den başka bir şey oynamamış. Dedim bunlara işte çıkın oyundan diye. Nasıl çıkılıyor falan dediler, tabii o sırada YARDIRIYORUM bütün hıncımı o türkle gerizekalı arkadaşından çıkardım bu esnada. Salak herif bir de ben Türk değilim ayağına yatıyo onun yanında. Çıktım oyundan bozdum sekansı, dedim allahınızdan, ya da her neye inanıyorsanız ondan bulun.

EU WEST sütten çıkmış ak kaşık değil level yükseldikçe anlamaya başlıyor insan. (26 levelim) SAKİNİM.

23 24 25 vs. Level de ne bekliyorsunuz.Her server aynıdır.8 aydır Westteyim banada çok geliyor , ama çıtamı yükseltince oldukça azaldı.Çok zevkli maçlar atıyorum.Bide mümkünse 5 kişi bulun öyle girin , cidden çok sağlam takımlar gelebiliyor.

edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackly -- 5 Nisan 2012; 13:38:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EU West Oynayan Varmı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen daha bir şey görmemişsin bunların daha tryn alıp im bot you fcking idiot diyenleri, janna alıp jungle yapanları var. Ve hem de rankedda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

Sen daha bir şey görmemişsin bunların daha tryn alıp im bot you fcking idiot diyenleri, janna alıp jungle yapanları var. Ve hem de rankedda.

Tribunal bunlara çalışmıyor ki zaten.

Biz bi anasını satim diyoruz uyarı alıyoruz. Adamlar ingilizce küfürleri saydırıyolar kimse bir şey demiyor. Ya da rusça. Ama ben Türkçe küfredince hemen anlıyorlar. Bu da millet olarak orada da kendimizi gösterdiğimizin acı kanıtı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

Sen daha bir şey görmemişsin bunların daha tryn alıp im bot you fcking idiot diyenleri, janna alıp jungle yapanları var. Ve hem de rankedda.

janna jungler gayet güzel ama tryn olmamış herhalde ona support kalmış o da hadi len diyip tryn picklemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: favians

We are premade deyip Swain ve Gp bot giden mi dersin? Kassadin'i feedleyip (20 stack) summoner is disconnect mi ararsın.. Değişik adamlar var vesselam. Sinirlere hakim olmak gerek, this only game. Yani.

Gidilir neden olmasın?İlla yazılı kural mı vardı supp+ad carry bot gitcek diye.
    AD carryi topa gönderip altta diğer ad carryi harraslayabilirler gayet iyi.
  • euw oynayan varsa gelin premade veya ranked team kuralım bebelerden de kurtulmuş oluruz :)
  • İyi oynamayi çoğu kısi az ölerek sağladığını düşünüyor ama iyi oyuncu kendini feda ederek takımını kurtaran kişidir ,kisaca kendi kacabilrken takım kaçamadıysa aralarına dalıp takımını kurtarabilendir iyi oyuncu.Takim çalışması yapabilendir.. Bu saydklarm doğrultsnda ben iyi bir oyuncuyum diyenler . Beni ekleyebilirsiniz.

nick: TheLastHawk
    server: Eu , west

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku1676

İyi oynamayi çoğu kısi az ölerek sağladığını düşünüyor ama iyi oyuncu kendini feda ederek takımını kurtaran kişidir ,kisaca kendi kacabilrken takım kaçamadıysa aralarına dalıp takımını kurtarabilendir iyi oyuncu.Takim çalışması yapabilendir.. Bu saydklarm doğrultsnda ben iyi bir oyuncuyum diyenler . Beni ekleyebilirsiniz.

Bu dediyini ne zaman yapsam tum takım geri dönüp düşman takıma saldırıyo ve hepimiz oluyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenpachii

quote:

Orijinalden alıntı: utku1676

İyi oynamayi çoğu kısi az ölerek sağladığını düşünüyor ama iyi oyuncu kendini feda ederek takımını kurtaran kişidir ,kisaca kendi kacabilrken takım kaçamadıysa aralarına dalıp takımını kurtarabilendir iyi oyuncu.Takim çalışması yapabilendir.. Bu saydklarm doğrultsnda ben iyi bir oyuncuyum diyenler . Beni ekleyebilirsiniz.

Bu dediyini ne zaman yapsam tum takım geri dönüp düşman takıma saldırıyo ve hepimiz oluyoruz.

Takım oyunu burda devreye giriyor işte bunun içinde tek vücut olabilecek kişiler başarıyı elde ediyor bu oyunda oda kardeşlikle,dostlukla oluyor . Malesef bu forumdan eklediğim kişilerin arasında sadece 1 arkadaşla dost oldum diğerleri çıkar işindeydi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.