Şimdi Ara

Ets den eve 1.300 euro ceza geldi yardim!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba yurtdisinda yasiyorum bugun eve bir mektup geldi 2015 yilinda orjinal olmayan euro truck simulator oyunu indirildigi tespit edilmis ip adresinden adresimiz bulunmus ve 1.300euro ceza gondermisler. Oyunu indirip indirmedigimi hatirlamiyorum bile 1 2 sene sonra neden ceza gonderirler ne yapmam gerek lutfen yardimci olurmusunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: M4A4

orj al oyunu kanıtla bişeler yap cezayı çekerler belki oyunun firması yolladıysa kağıdı zaten indirimlerde 7 tl oluyor la niye korsan alıyorsun

Yurtdisinda yasiyorum ve oyunu 2015 yilinda indirmisim hatirlamiyorum bile belkide ben indirmedim. ama simdi ip adresimden bulmuslar hatta utorrent programi ile indirilmis oyun onu bile yazmislar mektuba. orjinal alsam birsey degisecegini sanmiyorum

Orijinalden alıntı: tugaydurukan

Merhaba yurtdisinda yasiyorum bugun eve bir mektup geldi 2015 yilinda orjinal olmayan euro truck simulator oyunu indirildigi tespit edilmis ip adresinden adresimiz bulunmus ve 1.300euro ceza gondermisler. Oyunu indirip indirmedigimi hatirlamiyorum bile 1 2 sene sonra neden ceza gonderirler ne yapmam gerek lutfen yardimci olurmusunuz.

Nerde yaşıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix999

quote:

Orijinalden alıntı: tugaydurukan

Merhaba yurtdisinda yasiyorum bugun eve bir mektup geldi 2015 yilinda orjinal olmayan euro truck simulator oyunu indirildigi tespit edilmis ip adresinden adresimiz bulunmus ve 1.300euro ceza gondermisler. Oyunu indirip indirmedigimi hatirlamiyorum bile 1 2 sene sonra neden ceza gonderirler ne yapmam gerek lutfen yardimci olurmusunuz.

Nerde yaşıyorsun ?

Almanya hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: M4A4

almanyada yaşıyor konu dışınada açmış tr olsa kesin böbrek avi derdim ama gerçek gibi oralar tr gibi değil sonuçta

bende öyle sandım almanya da yaşayan arkadaş varsa yardımcı olsun bi yolu vardır elbet 1300 euro nedir be indirmek suç olmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix999 -- 26 Ağustos 2016; 21:50:38 >
    bende şimdi american trucku korsan oynuyorum aklıma hep oyunu orjinal almak geliyor yaw ets 2 orjinalde ats de çok pahalı be 20 30 lira falan olsaydı alırdım kesin
  • Bu gerçek mi anlamadım ? Amerika'da gayet güzel herkes torrent indiriyor daha evine uyarı gelen görmedim ki genelde amerikalı şirketler bu tarz şeylere takık anlamadım şahsen. Mümkünse resim koyar mısınız merak ettim?
  • milyonlarca torrent çeken var nasıl tek tek tespit ediyorlar ilginç. suçlunun torrenti yükleyen olması lazım. ben sitede görünce bedava sanıp indirdim falan de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Cennetimsi rüzgar kaosun içine düşüyor ve Cennetimsi Şeytan gülüyor.
    Katen Kyoukotsu.
    Hiç, bildikleri hiçtir. Bilmek istedikleri, hiç.
    Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
  • FAKE & BLOCK

Orijinalden alıntı: Straight Edge

Kandırıldık dersen sorun çözülür. Yok pardon o sadece burada işliyor.

burasi siyaset yapma yeri değil, acısını çıkarmak istiyorsan yallah dünya gündemine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straight Edge

Yallah falan hayırdır??

hayırdır mı? sen sütünü içip yatsana, geç oldu senin için.

• Tamam veletlerle uğraşamam şuanda.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.