Şimdi Ara

ets 2 hız sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar gecen gün pc me ets 2 yı yukledım oyunda tırla en fazla 90 km yapabılıyordum 90 km yı gecemıyordum bu sebeple ınternetten hız lımıtı kaldırma modunu ındırdım mod cok ıyı calısıyodu fakat ertesı gun pcyı acıp oyuna gırdığımde yıne 90 km yı gecemıyodum modu sılıp tekrar yukledım yıne olmamıstı bunun nedenı ne olabılır yardımcı olur musunuz?

• up
  • yeni tır al
  • su an 9. Level im daha kendime tır alamıyorum sirketlerin tırlarını sürüyorum ama modu ilk yüklediğimde sirketin tırlarıylada 120 yapıyodum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yardımcı olacak var mı?
    Bu saçmalık nedir oyundaki o kadar güçlü motor yap ama 90ı geçemesin.Parasıyla değil mi anlamıyorum ki...

Oyundan herhangi şekilde dosya filan değiştirerek yapmak mümkün değil mi?
    modlar oyunu bozuyor anladğım kadarıyla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyun ustası

arkadaslar gecen gün pc me ets 2 yı yukledım oyunda tırla en fazla 90 km yapabılıyordum 90 km yı gecemıyordum bu sebeple ınternetten hız lımıtı kaldırma modunu ındırdım mod cok ıyı calısıyodu fakat ertesı gun pcyı acıp oyuna gırdığımde yıne 90 km yı gecemıyodum modu sılıp tekrar yukledım yıne olmamıstı bunun nedenı ne olabılır yardımcı olur musunuz?

Pm Attım
  • Orijinalden alıntı: tolgacan_1905

Orijinalden alıntı: oyun ustası

arkadaslar gecen gün pc me ets 2 yı yukledım oyunda tırla en fazla 90 km yapabılıyordum 90 km yı gecemıyordum bu sebeple ınternetten hız lımıtı kaldırma modunu ındırdım mod cok ıyı calısıyodu fakat ertesı gun pcyı acıp oyuna gırdığımde yıne 90 km yı gecemıyodum modu sılıp tekrar yukledım yıne olmamıstı bunun nedenı ne olabılır yardımcı olur musunuz?

Mod dosyasındaki tüm modları sil baştan at hepsini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godfather113 -- 7 Ağustos 2013; 0:59:45 >
  • oyun ustası O kullanıcısına yanıt
    kardeşim onun hilesi var ben kullanıyorum Buyurhttp://www.intifada1453.org/euro-truck-simulator-2-hiz-arttirma-yamasi.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.