Şimdi Ara

ETS 2 galeriye girince oyundan atiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
16.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arakaslar yardimlarinizi bekliyorum 4 gundur oyunu silip yuklemekden heba oldum. Oyun en basta cok guzel butun herseyı calısıyor yolları gıdıyorum bankadan kredı alıyorum garajı buyutuyorum derken oyunda galerilere giriste sorun yasıyorum.
    Oyunun genelınde sorun olsa galerilere en basta giremem 10 tane felan galeri aciyorum oylesine girip bakiyorum araclara 5 dk sonra denedigimde bu sefer atiyor vede bir dahada galerilere hic girmiyor ve her denedıgımde oyundan atıyor. OYUN NORMAL OLARAK OYNANIYOR ISLERI YAPABILIYORUM. dıyeceksınızkı yenı profıl yapın yapıyorum duzelıyor bellı bır sure sonra tekrar aynısı.
    Oyunu kendı sıtesınden yukleyıp kuruyorum fayda etmıyor.
    Activasyonla ilgili sorunum yok. GUNCELLEMESIDE MEVCUT HATTA BILEN VARSA SOYLEYIN PC DEN ONUDA KALDIRAYIM :)

• 1.1.3 patchini yükleyip dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

1.1.3 patchini yükleyip dene

hımm yenı cıkmıs heralde bı deneyelım bakalım :)
  • Beyler benim ets2 de 1.15.1 güncellemesinden sonra garaja girdighimde oyundan atma sorunu oluştuu .. profili siliyorum yine aynı şekilde nasıl halledicem... ?

• TuqruLL64 T kullanıcısına yanıt
    Evet benimde[DHVideo=]
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuqruLL64

Beyler benim ets2 de 1.15.1 güncellemesinden sonra garaja girdighimde oyundan atma sorunu oluştuu .. profili siliyorum yine aynı şekilde nasıl halledicem... ?

Bendede oldu aynısı

• Arkadaşlar aynı sorun 1.15.1 patch i yükleyince bende de oldu.Bende her yerde bunun çözümünü deli gibi arıyordum birden aklıma bir fikir geldi denedim ve oldu.Bir mod indirdim ve sorunu çözdüm . Eğer hala bunun çözümünü arıyorsanız hemen ets 2 çevrimiçi alışveriş kısıtlaması kaldırma modu yazın ve kendi tırınızı alın.Eğer Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kinq_TR -- 5 Ocak 2015; 4:32:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kinq_TR

Arkadaşlar aynı sorun 1.15.1 patch i yükleyince bende de oldu.Bende her yerde bunun çözümünü deli gibi arıyordum birden aklıma bir fikir geldi denedim ve oldu.Bir mod indirdim ve sorunu çözdüm . Eğer hala bunun çözümünü arıyorsanız hemen ets 2 çevrimiçi alışveriş kısıtlaması kaldırma modu yazın ve kendi tırınızı alın.Eğer Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana

olmadı 3 farklı link vardı 3 ünü de sırayla denedim olmadılar

• oZRaGo kullanıcısına yanıt
    Benim iki tirim var üçüncü almaya çalışıyorum oyundan atıyor ve oyunu silip tekrar yükledim bu sefer üç tır alıp dördüncü de oyundan atıyor galeriye giremiyorum ama yük falan götürüyorum acaba ETS 2 çevrimiçi alışveriş kısıtlaması kaldırma yükleyip tekrar denesem olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ö

• Ben çevrim içi alış veriş modu yükledim bu sefer oyuna girip açılmıyor donuyor

• modlar sorun çıkarıyor. ben sadece oyunu oynamaktan yanayım.
  • Beyler ben yaptım oldu
    bu linke git sorunsuz olanı indir sonra 2 tane dosya var 1. bin 2.in(orginal) 1. oyunun kurulu olduğu yere yapıştır bu kadar sürüm (1.15.1)
    Link:http://melihatasever.com/euro-truck-simulator-2-1-15-crack-ets-2-1-15-crack-indir-ets-2-1-15-1-crack.html
  • Modlarınız varsa silip tekrar deneyebilirmisiniz hocam?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.