Şimdi Ara

Ets 2 Ekran Kartı Siyah Ekran Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
2
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ETS 2 oynarken birden siyah ekran geliyor ve hoparlörlerdende o anda dırrrr diye sürekli bir ses geliyor.Ctrl+alt+del işlemiyor reset atmaktan baska care bırakmıyor.Ekran kartını defaulta aldım yine aynı.Ama aynı hızlarda hiçbirşeyi değiştirmeden çok rahat başka oyunları oynayabiliyorum.Ama bu ets 2 de bu sorun oluyor.Sorun ekran kartında mı değil mi?Nasıl anlayabilirim?

Ets 2 nin konularına baktım sadece çalışmayı durdurdu hatası alanlar var.O oyundan dolayı oluyormuş hadi onu anladım ama bu siyah ekranı bir türlü çözemedim.Özellikle uzun yolculuklarda başıma geliyor 1800km lik yola giderken 2-3 kere oluyor bu problem

• Sorunu çözdüm Yardımınıza gerek kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUKES

Sorunu çözdüm Yardımınıza gerek kalmadı

nasıl çözdün merak ettim. bende yeni başladım onada kasıyor oyun full ayar yapamıyorum ama idare ediyoruz işte:D
  • Bendede kasıyor 7950 kartım var anlık fps düşüşleri falan var
  • O dediğiniz oyun kadar donanımı kullanamayan bir oyun görmedim ben . Optimizasyon sıfır üzerinden sıfır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueHawk*

O dediğiniz oyun kadar donanımı kullanamayan bir oyun görmedim ben . Optimizasyon sıfır üzerinden sıfır .

katılıyorum görselden bi cacık olmuyor zaten yinede kasıyor
  • Sorunu nasıl çözdüğünü Söylermisiniz bende aynı problemi yaşıyorumda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çift Monitör Tam Ekran Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ahmett31 A kullanıcısına yanıt
    Ocak 2013 tarihli konuyu hortlattın Ayrıca adam ban yemiş farkında mısın bilmem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.