Bildirim
ETS 2
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mazotuna bak bitmiş olabilir servise git araç arıza yapmış olabilir .
_____________________________ -
Demo oynuyorsundur belki? _____________________________ Burası benim.----------------------------------------------------------------------------------------- Burası da. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sosisli Süt
Demo oynuyorsundur belki?
Demo ile arabanın stop etmesi ne alaka .
Mazot full servise gittim yine aynı ? _____________________________ -
Nasıl duruyo aç biraz mevzuyu. _____________________________ -
baska tir dene.belki bug falandir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yav 10-15 km gittim birden stop eti damage %100 oldu hiç bir yere çarpmadıgım halde yav.servise gittim yine aynı .s mazotumda var full adamın uykusuda yok . _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Anro
quote:
Yok ne bileyim adamlar oyunu durdurmak, demo modunun süresi bitişi açısından öyle bir seçim yapmışlardır. Adam aşağıda direk 100% hasar olmuş diyor. Benimde aklım ermedi._____________________________ Burası benim.----------------------------------------------------------------------------------------- Burası da. -
el freni , motor freni ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ SSS || Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetlerinizİsviçresiz Bilim adamıyım
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Anro
quote:
Yok ne bileyim adamlar oyunu durdurmak, demo modunun süresi bitişi açısından öyle bir seçim yapmışlardır. Adam aşağıda direk 100% hasar olmuş diyor. Benimde aklım ermedi.
Yok onla alakasız demo olsa key sorardı .
Yardım eden yokmu yavv
gerçekçi yollar var mı sende gerçekçi çevre yaması varsa kaldır onu dostum
yok hiç bir yama yok . _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler