Şimdi Ara

Etleri nasıl satabilirim yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İzmir de 3 kişi öğrenci evinde kalıyoruz dayım kasap saolsun her hafta en az 2-3 kg et getiriyor ama biz kullanmıyoruz zaten, bu etleri nakite dönüştürmek istiyorum. Dayıma da dayı bana et verme vereceğin et kadar para ver diyemem büyük saygısızlık olur. Neyse arkadaşlar fakir üniversite öğrencilerine yardım edin lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• derde bak
  • Çılgınsın meeen. Mangal yapmak varken et satılır mı? Çiğköfte geceleri yapılır güveç yapılıp fırına verilir. Çok şanslısın çok...

• Beyler para lazım ya ekmek alacak paramız yok

• Haci ye ye ekmeksiz gotur yav... biz et almaya para ayiriyoruz senin etin var satip para almaya calisiyorsun. Hayat ne garip vapurlar falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖncüTürk

Haci ye ye ekmeksiz gotur yav... biz et almaya para ayiriyoruz senin etin var satip para almaya calisiyorsun. Hayat ne garip vapurlar falan.

Saol dostum evdeki herkes tembel zaten klasik Üniversite öğrencisi üşengeçlik var. Eti nasıl satabilirim diye düşünüyorum da kasap almaz herhalde 2.el et ilanı mı açsam forumda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rica et dayindan antrikot versin tum halde pastirma yap kuru iklimli bir yerdeysen daha kolay olur sonra iyi bir paraya satabilirsin. Ev yapimi pastirma. Ya da fume yap.

• İstanbuldaysanız ben alırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.