Şimdi Ara

Etkinlik (esenkent bahçeşehir beylikdüzü lokasyonlu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
47
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler benzin masrafı çıkması için böyle bir fikir geldi aklıma şaka falan değil güzergahım esenkent bahçeşehir beylikdüzü silivri bölgesi arabada 3 kişilik yer vardır kontenjanımız limitlidir cüzi sayılabilecek bir fiyat belirledim yeme içme kendinize ait 20tl iyi bir rakam diye düşündüm lakin sizlerinde fikri önemli fiyat bence makul otobüs ve dolmuşla bu paraya yalnızca gidersiniz geri gelemessiniz

Esenyurta girmiyorum direk e5'e çıkıyorum aracımız klimalı değildir. Emniyet kemeri takmadan yolculuk edemezsiniz sabahtan 9-10 gibi çıkış yapıyoruz akşam 4-5 gibi geri dönüyoruz etkinlik cumartesi günüdür (bir değişiklik olmassa) silivride büssürü yer var ben tenha temiz sayılabilecek bir yere daimi gitmeye başladım bir aksilik olmassa kış gelene kadar devam tabi güneş yanıkları oluştu biraz ama yapcak bişey yok evdemi duralım

Linç girişimsiz yorumlara açığız fikirlere açığız zorlama falanda yok keyfe keder

Gidilecek yer tek bir nokta olup güzergah üzerinden yolcu alacağım aralara girmiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Gazteye sarsak Etkinlik (esenkent bahçeşehir beylikdüzü lokasyonlu) 

• Etkinlik (esenkent bahçeşehir beylikdüzü lokasyonlu)

Yer burası

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AŞTİ-Eryaman Ulaşım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.