Şimdi Ara

Etkinleştirme Yardımı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım yeni bir işe girdi ve İphone vermişler ama kullanamıyor. Ben de hep android kullandığım için bu sorunun çözümünü bilemiyorum. Ne yapabiliriz bu resimdeki gibi bir sorunumuz var arkadaşlar.
    https://store.donanimhaber.com/08/b7/13/08b713c1c1bc57521690a97c3844707c.jpg
     Etkinleştirme Yardımı Hakkında

• Cihazı kilitlemişler. Konuşup kilidi kaldırtmanız gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşın nerde işe girmiş :) Allah Allah etkinleştirmeden mi vermişler iphoneu 😁

• Hepte bi arkadaş olur zaten. Kimse demez bu cihaz benim bi yerlerden düşürdüm ama böyle oldu diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Cihazı kilitlemişler. Konuşup kilidi kaldırtmanız gerek.

Hocam bu telefon şirketin telefonu, şirketten çıkan arkadaşı da bulamıyorlar işine son verdikleri için yerine bizim arkadaşı aldılar ondan adamı bulamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

Hepte bi arkadaş olur zaten. Kimse demez bu cihaz benim bi yerlerden düşürdüm ama böyle oldu diye.

İnsan kendisi neyse başkasını da kendisi gibi sanarmış.
    " Bu telefon şirketin telefonu, şirketten çıkan arkadaşı da bulamıyorlar işine son verdikleri için yerine bizim arkadaşı aldılar "
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyrito

quote:

Hepte bi arkadaş olur zaten. Kimse demez bu cihaz benim bi yerlerden düşürdüm ama böyle oldu diye.

" Bu telefon şirketin telefonu, şirketten çıkan arkadaşı da bulamıyorlar işine son verdikleri için yerine bizim arkadaşı aldılar "

böyle de saçma savunma görmedim. sanırsın hiç şirket telefonu tableti görmedik. bu adamdan telefonu alan şirket diğer personeline etkinleştirmeden al kullan diye mi veriyor ? onu bunu geçtim burada bu tantanayı yapacağına şirkete söylesin etkinleştirilsin. forumda bunun cevabını ne diye arıyorsun ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VPN hakkında birkaç soru
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

quote:

quote:

böyle de saçma savunma görmedim. sanırsın hiç şirket telefonu tableti görmedik. bu adamdan telefonu alan şirket diğer personeline etkinleştirmeden al kullan diye mi veriyor ? onu bunu geçtim burada bu tantanayı yapacağına şirkete söylesin etkinleştirilsin. forumda bunun cevabını ne diye arıyorsun ?

İşte demek istediğim bu şirket becerememiş, daha önce verdikleri elemanada ulaşamamış, bu sebeple telefonu kullanamıyorlar, arkadaşa vermişler al becerebilirsen kullan diye niye bu olay bu kadar büyüdü anlamadım.
    Ben nasıl etkinleştirme yapılacağını bile bilmiyorum İphone hiç kullanmadığım için bu sebeple forumdaki bilgi sahiplerine soruyorum, çakallık düşünenlere değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

quote:

quote:

İşte demek istediğim bu şirket becerememiş, daha önce verdikleri elemanada ulaşamamış, bu sebeple telefonu kullanamıyorlar, arkadaşa vermişler al becerebilirsen kullan diye niye bu olay bu kadar büyüdü anlamadım.
    Ben nasıl etkinleştirme yapılacağını bile bilmiyorum İphone hiç kullanmadığım için bu sebeple forumdaki bilgi sahiplerine soruyorum, çakallık düşünenlere değil.

o zaman şirket faturası ile beraber apple store müşteri hizmetlerine başvurduğunda açarlar. bu kadar basit.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.