Şimdi Ara

Eti Bollos

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler az önce denedim fena bişey. Bilmeyenler için resim ;

Eti Bollos

Özellikle peynirlisi. Vışş o nedir lan öyle. İlk aldığımda buna 75 kuruş verilir mi lan demeden geçmedim tabi. Ama yedikten sonra beni tadıyla ikna etmeyi başardı.
    Abi onu bunu bırak açken ye doymazsan yok artık derim. Yarım ekmek tavuk dönere verdiğin paranın yarısını buna ver daha fazla doymazsan bende bişey bilmiyorum

• `ok`

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabah kalkınca tek gayen nasıl daha ucuza doyarım gibi bişey mi
  • Doymuş yağ yiyorsun doysan ne olur.

• Kucucuk seyle nasil doyucan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HungryBody

Doymuş yağ yiyorsun doysan ne olur.

Aynen. Hatta bos zamanlarımda sakatat da yiyorum

• Sabahları ofiste özellikle kahve ile kısa süreli temas ettirilmek suretiyle tadının bambaşka olduğu vazgeçilmezim bir peynirli krakerdir.. Ama kahvenin içinde fazla tutmamakta fayda var. Yoksa kırılıp kupanın içine düşüyor. Siz de haliyle ufak bir mutsuzluk yaşıyorsunuz. Ayrıca belirtmeliyim ki kahve sade olmalı. Yıllardır çaya bisküvi banan bir jenerasyonun bir sonraki aşamaya geçişidir bu benim için.
    Gördüğünüz bu fotoğrafı evde çektim. Sol alt kenarda poşetin içindeki zulayı farketmişsinizdir
    Bir şikayet sitesinde paketlerin içinde yabancı cisimler çıktığı yazılmış. Ben de yanlış pişirilmiş, rengi çok farklı bir krakere rastlamıştım.
    Ama olsundu, seviyordum ben bu lezzeti.
    Ben de piyasadan çekildiği için bir şikayet yazdım malum şikayet sitesinde. Bakalım ne olacak...

Bu mesaja eklenen görseller:

Eti Bollos

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tam pişmemiş tavuk eti yedim
    10 yıl önce açıldı
    Eti crax
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba Arkadaşlar;

Bollos'un tekrar piyasaya çıkması için Change.org'ta kampanya başlatayım diye düşündüm geçenlerde ama sonra baktım ki orada hep ciddi konularda imza kampanyaları düzenleniyor. Utandım da biraz.
    Bu konuda firmaları harekete geçirecek fikri olan var mı acaba?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fâni85 -- 10 Aralık 2018; 21:37:5 >
  • fâni85 F kullanıcısına yanıt
    2 sene olmuş abi ne yaptın öyle :D
  • Evet biraz zaman geçtiği doğru :)

Geçenlerde Torku firmasının Oreo'nun muadili bir ürün çıkardığını görmüştüm. Torku'yu aradım. Acaba Bollos için de böyle bir şey olabilir mi diye. Tabi muhatap bulamadım. Büyük firmaları bilirsiniz eğer içeride bir tanıdığınız yoksa sekreteryayı aşmak zordur. Şimdi Change.org gibi ama daha basit konularda kampanya yapabileceğim bir platform bulmayı düşünüyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.