Bildirim
Ethernet ve Wireless ışığı çok seri yanıp sönüyor internete bağlanamıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Aslında en güzel modeme reset atıp tüm bilgileri yeniden girmek olacaktır. Tabii wireless bilgileri ADSL bilgileri bunların hepsini biliyorsan ve yapabilecek isen yap. Çünki reset atınca internet baglantın kesilecek ve modemin ayarlanması gerekecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bosu -- 5 Eylül 2014; 22:45:44 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Jackson Teller
Dün akşam pc i kaparken hiç bir şey yoktu şimdi açtım internete giremiyorum. Ama evde ki laptoptan wirelessa bağlanıyorum wirelessda sorun yok. Ethernet kablosu değiştirdim gene aynı fark etmedi. Modem bozulmuş olabilir mi ? Ama pek sanmıyorum bozulmuş olabileceğini de sorun ne olabilir ?
Ethernet kablosunda herhangi bir zorlama yada gerilme olduysa kablonun kafalarında ki pinleri bir kontrol etmeni tavsiye ederim.. -
Kendi kendine düzeldi arkadaşlar sorun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X