Şimdi Ara

ethernet uzerınden paylasım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ethernet üzerinden dosya paylasımını(modem sayesınde hub yok) yapabılırmıyım yapabılrsem nasıl yaparım...ve modem sayesınde yazıcı paylasımını nasıl yaparım yardımcı olursanız sevınırım herkese ıı cumartesıler

• caxe'den anlaşılması zor, üstünkörü bir konu daha...

1) Kiminle dosya paylaşmak istiyorsun? Dosya paylaşımı yapmak istediğin bilgisayar nerede? Ne kadar uzakta?
    2) Modem nasıl bir modem? Wireless var mı? Kaç ethernet portu var? USB portu var mı?
    3) Dosya paylaşımı yapmak istediğin bilgisayar(lar) senin modemine bağlanabiliyor mu? Erişimleri var mı?

Bu sorulara vereceğin cevaplara bağlı olarak 2 senaryo var

a) Bağlanacak bilgisayarlar uzakta, modemine direkt bağlantıları yok

Sen de herkes gibi "kanka şundan bana bi çıktı alsana beee" yöntemini, P2P yazılımlarını, rapid gibi upload sitelerini msn'i falan kullanacaksın

b) Direkt bağlantı var

Birbirine bağlanarak bir ağ oluşturacak tüm bilgisayarda ağ bağlantı sihirbazı kullanılacak ve aynı AĞ ADI kullanılarak tüm bilgisayarlara aynı ağ üzerinde oldukları gösterilecek. Daha sonra paylaşmak istediğin sürücü ve diğer aygıtlara (C: D: Yazıcı vs) sağ tıklayarak özellikler, paylaşım bölümünden ağda hizmete açacaksın. Hadi kolay gele...

• thunderwatcher hocam haklısın anlatamamısım galıba aceleyle yazınca bole oluyo kusura bakmayın:)

ben senın sordugun sorular dogrultusunda cevap verıyım
    1.aynı odada bulunan 4 portlu modemle baglanmıs ıkı bılgısayar arasında ag kurmak ve verı alısverısı yapmak ıstıyorum
    2. usb prtu var wrelles degıl 4 portlu modem;)
    3.aynı modem uzerınden nete baglanıyolar

b) Direkt bağlantı var

Birbirine bağlanarak bir ağ oluşturacak tüm bilgisayarda ağ bağlantı sihirbazı kullanılacak ve aynı AĞ ADI kullanılarak tüm bilgisayarlara aynı ağ üzerinde oldukları gösterilecek. Daha sonra paylaşmak istediğin sürücü ve diğer aygıtlara (C: D: Yazıcı vs) sağ tıklayarak özellikler, paylaşım bölümünden ağda hizmete açacaksın. Hadi kolay gele...

bu bolumu nasıl yapacagımı tam olarak acıklayabılırsenız sevınırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kendı modemı mı kullanma
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.