arkadaşlar bundan 3-4 gün önce pc sorunsuz nete bağlanıyordu geçen gittim açtım pc yi net bağlantısı yoktur. yerel ağ bağlantısı silinmiş nasıl silinmişse..herneyse.bende driverini yeniden kurup devam edeyim dedim ama bir türlü kurulmadı hep hata veriyor.yüklendi diyor ama aygıt yöneticisinden baktığım zaman etkisiz ethernet .. yazıyor.değişik şekillerde denedim ama bir türlü yapamadım hep hata veriyor.aygıt yöneticisinden kaldır diyorum kaldırıyor yeniden deniyorum yine aynı hata.driveri güncelle diyorum yine aynı yine aynı hata.C/windows/system32/drivers/ klasöründen yüklediği dosyayı siliyorum yine aynı yine aynı.kafa iyice durdu.aklıma başka dosyalar geliyor onlardan dolayı olmuş olabilir diyorum ama bilmiyorum..acaba bir çözümü varmıdır formattan başka?.eğer çözüm olmazsa format atacam..
güvenli modda dene yüklemeyi birde güvenli modda trojen virüs taraması yapmanı tavsiye ederim... silmesini anlamadım.... orası şüpheli...
Denedim ama olmuyor.virüs taraması yapıyor şuanda..bakalım nolacak.olmazsa basacam formatı :S
takılan kartlardan sa eğer, bozulmuşda olabilir yerinden çıkarıp yeniden ya başka bir girişe yada yeniden yuvalarını temizleyip takmayı deneyebilirsiniz
quote:
Orjinalden alıntı: muya123
takılan kartlardan sa eğer, bozulmuşda olabilir yerinden çıkarıp yeniden ya başka bir girişe yada yeniden yuvalarını temizleyip takmayı deneyebilirsiniz
tamam deniyeceğim akşama.teşekkürler.
Arkadasımın dedıgı gıbı slot degıstır bende yanı sorun olmustu bu ıslemı yaptım