Bildirim
Ethernet Kablosunu Görmüyor!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Güncel -
Yardım edebilecek var mı ? -
işletim sistemi farkı var ise yapabilir. -
iki makinayi birbirine baglama konusu biraz zorlar gibi geldi; dogrudan ikisini de bir modeme baglasaniz?
sonra almak istedigin verilerin oldugu klasoru paylasima acsan (mesela masaustu)
sonra da laptoptan \\pc adi girip o folderi kopyalarsin
bunu deneseniz bir de? -
quote:
Orijinalden alıntı: Refusal
Laptobun Aygıt yöneticisine baktığımda ise "Ethernet Denetleyicisi"nde ünlem var. Nasıl düzeltebilirim acaba?
Ethernet kartı driverını yeniden kurun.. -
quote:
Orijinalden alıntı: arescom
quote:
Orijinalden alıntı: Refusal
Laptobun Aygıt yöneticisine baktığımda ise "Ethernet Denetleyicisi"nde ünlem var. Nasıl düzeltebilirim acaba?
Ethernet kartı driverını yeniden kurun..
Laptopu yeni aldım. Acer Aspire 5740G driver internette var mıdır acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: asilozkaya
iki makinayi birbirine baglama konusu biraz zorlar gibi geldi; dogrudan ikisini de bir modeme baglasaniz?
sonra almak istedigin verilerin oldugu klasoru paylasima acsan (mesela masaustu)
sonra da laptoptan \\pc adi girip o folderi kopyalarsin
bunu deneseniz bir de?
Modem,m yok, sadece ağ bağlantı kablosu ve bilgisayarlar var :/
@deryck
Biri vista biri win7 idi ama ilk olarak laptop ve pc arasında kurduğumda biri xp biri win7 idi sorunsuz çalıştı. Hatayı vista-win7 de verdi -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X