Bildirim
Ethernet Kablosu ile 2 Bilgisayar Bağlamak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ethernet kablosu değil cross kablo lazım sana... -
Sen bir şekilde iki pc'yi bağladıktan sonra ağ bağlantılarıma gir oradan ilerledikçe sana soracağı iki soru var bilgisayar adı ve ağ adı bilgisayar adı önemsiz ama ağ adını her iki bilgisayarda da aynı yazarsan iki bilgisayarı ağ bağlantılı hale getirirsin önüne fazla seçenek çıkmasını anlayamadım he belki bizler internet bağlantısı sayesinde bir ağ kurduk ondandır ama sanmam. -
Hımm o zaman cross kablo alıcam.Bu Bilgisayarcılarda warmıdır yoksa kendim mi yapçam bu çaprazlamayı -
Elindeki kabloyu pc'ciye götürüp bunu cross yap de yapar. -
quote:
Orjinalden alıntı: thispotkey
Hımm o zaman cross kablo alıcam.Bu Bilgisayarcılarda warmıdır yoksa kendim mi yapçam bu çaprazlamayı
hazır olarak ben hiç görmedim bilemiyorum ama arkadaşın dediği gibi bilgisayarcıya götür yapsın.hatta çoğu elektrikçi bile biliyor artık... -
İki PC birbirlerine bağlanacaksa cross bağlantı yapılmalıdır.bunu kendinde yapabilirsin ama biraz masraflı biligi olsun diye sölim ben sana düz kablo renklerine göre turuncu-beyaz-turuncu yeşil-beyaz-mavi mavi-beyaz-yeşil kahve-beyaz-kahve seklinde iki taraflı 8 girişli soket seklinde yapılabilir.
çapraz kablo ise : YeşilBeyaz-yeşil turuncu beyaz-mavi mavi-beyaz-turuncu kahvebeyaz-kahve olmalıdir.. -
quote:
Orjinalden alıntı: klonajinsky
quote:
Hımm o zaman cross kablo alıcam.Bu Bilgisayarcılarda warmıdır yoksa kendim mi yapçam bu çaprazlamayı
hazır olarak ben hiç görmedim bilemiyorum ama arkadaşın dediği gibi bilgisayarcıya götür yapsın.hatta çoğu elektrikçi bile biliyor artık...
Piyasa'da Bimel'in ürünlerini (Digitus) markasıyla satan yerlerde çapraz kablo bulunabiliyor. Keza, epeyce daha pahalı olmakla beraber, Vatan-Gold PC ve TeknoSA'larda satılan Belkin marka hazır kablolar arasında da çapraz modeller var.
-
quote:
Orjinalden alıntı: mafaky
quote:
Orjinalden alıntı: klonajinsky
quote:
hazır olarak ben hiç görmedim bilemiyorum ama arkadaşın dediği gibi bilgisayarcıya götür yapsın.hatta çoğu elektrikçi bile biliyor artık...
Piyasa'da Bimel'in ürünlerini (Digitus) markasıyla satan yerlerde çapraz kablo bulunabiliyor. Keza, epeyce daha pahalı olmakla beraber, Vatan-Gold PC ve TeknoSA'larda satılan Belkin marka hazır kablolar arasında da çapraz modeller var.
teşekkürler....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X