Merhaba Arkadaşlar , İmzamda görmüş olduğunuz laptoptan sonra eski masaüstüne format atıp ailemin hizmetine sundum :) ancak ethernet driveri olmadığı için internet bağlantısını algılayamıyor . ethernet driveri atheros communications l2 fast ethernet driver ancak hiçbir yerde bulamıyorum usb ye atıp o pcde kursam olurmu ve bulursanız lınkını atarsanız çok memnun olurum .
Asmeron12
kullanıcısına yanıt
Anakartınızın marka ve modeli nedir peki ?
CPU-Z programı ile Mainboard sekmesi altından yer alan bilgileri buraya resim olarak aktarınız.
Asmeron12
kullanıcısına yanıt
kardeş ben bulamadığım sürücüleri şöyle hallediyorum; driverpack 2013 veya 14ü iso olarak bir yerden indir.ister dvdye yaz ister daemontools programıyla setup exe yoluyla çalıştır ve o tarasın ve kursun. ama taramadan sonra sana eksik sürücülerin yanında bir de program paketi sunacak.bunların tiklerini kaldır sadece lazım olan sürücüleri yükle.muhtemelen bu şekilde sorunun çözülecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: kayipdadash
kardeş ben bulamadığım sürücüleri şöyle hallediyorum; driverpack 2013 veya 14ü iso olarak bir yerden indir.ister dvdye yaz ister daemontools programıyla setup exe yoluyla çalıştır ve o tarasın ve kursun. ama taramadan sonra sana eksik sürücülerin yanında bir de program paketi sunacak.bunların tiklerini kaldır sadece lazım olan sürücüleri yükle.muhtemelen bu şekilde sorunun çözülecektir.