Şimdi Ara

Ethernet bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
50
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar,benim uzun süredir çözemediğim bir sorunum var umarım burada sizler vesilesi ile çözebilirim bizim 15 megabit indirme hızı olan 1 megabitte yükleme hızı olan bir internetimiz var şu an köydeyim ondan dolayı hızlar düşük ben modemden bilgisayarıma ethernet kablosu çekiyorum bilgisayarım iş bilgisayarı olduğu için doğrudan bir ethernet girişi yok burada da bir USB to ethernet kullanıyorum ethernet'le bir türlü bağlantım stabil değil 15 dakika iyiyse 20 dakika boyunca Google'a bile giremiyorum abartmıyorum Google'a basıyorum 15 saniye bekliyorum ona rağmen de bazen açılmıyor telefonun interneti de felç oluyor wi-fi'ye bağlanamıyorum bilgisayarın ethernetini devre dışı bırakıyorum anında telefon düzeliyor çok hızlı çekmeye başlıyor bilgisayarımda telefonumda wi-fi'ye yakınken hiçbir sorun yok ama ne zaman ki bu ethernet kablosunu takıyorum bir 15 dakika iyi ondan sonra ne bilgisayarda Google'a girebiliyorum ne telefonda girebiliyorum modemimiz yeni bir cihaz ethernet kablosunu daha dün bir tane sıfır yaptırdım onda da aynı mesele var artık sorun nerede bilmiyorum yapay zekayla ne kadar konuştuysak da bir türlü çözüm bulamadık ve yine enteresan bir şey akşam vakti oluyor saat 11 oluyor herkes yatıyor internet kesintisiz sabaha kadar kabloyu kullanabiliyorum ama gündüz diğer cihazlar varken benim ethernetim çöküyor yani kabloda da bir sıkıntı yok aslında çünkü gece kullanabiliyorum çözümü en son bir router almakta buldum bir router alıp en azından wi-fi'nin dibinde iyi çektiği için böyle kullanacağım ama sıkıntı nedir biriniz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlasn1 -- 11 Temmuz 2026; 22:58:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.