Şimdi Ara

Eth kazımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 adet asus tuf gaming rtx 3090 dan oluşan sistem. 130 bin tlye kurmak mantıklı mı ürünler sıfır garantileri de hala var ayda 1200 dolar civarı kazandırıyor şuanki kurla. Artılar eksiler nedir bir yardımcı olun lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tanesimax 250 dolar verir ayda yalniz aralik ayinda zorluk bombasi devreye giricek deniliyor araliktan sonra kazim pek kar ettirmeyebilir eip1559 icinde kazimi bitirecek dediler gerci ama normalde gunde 1,8 dolar veren 8gb rx580 suan gunde 2.3 dolar veriyo belirsizlik var yani ileriyi kimse net goremiyor elinizdede patlayabilir kartlar gerci eth patlasada baska coin kazarsiniz imkaniniz varsa girin derim.  

• arkadaşlar benim pek bilgim yok da merak ediyorum bildiğim kadaryıal bu blockchainler çözdükleri karmaşık problemlere güven güvenilir oluyor. bu çözülen problemler gerçek hayatta işe yarayacak problemler mi yoksa güven oluşturmak amacıyla sallama oluşturulmuş problemler mi?

@şoray uzun yolda

sen de bak teknojiden az çok anlıyon görüyom seni

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

arkadaşlar benim pek bilgim yok da merak ediyorum bildiğim kadaryıal bu blockchainler çözdükleri karmaşık problemlere güven güvenilir oluyor. bu çözülen problemler gerçek hayatta işe yarayacak problemler mi yoksa güven oluşturmak amacıyla sallama oluşturulmuş problemler mi?

@şoray uzun yolda

problem çözme degilde dogrulama yapılıyor bildim kadarıyla bende ayrıntıya hakim degilim  

• quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

problem çözme degilde dogrulama yapılıyor bildim kadarıyla bende ayrıntıya hakim degilim  

Alıntıları Göster

işte belli problemler çözüyor bu blockchainler. en çok problemi çözen blockchain en güvenilir blockchain oluyor. insanlar coin işlemlerini o blockchain üzerinden yapıyor ki paralarını kaptırmasınlar.

ama işte çözülen problemler acaba gerçek hayata yansıyor mu bir şekilde onu merak ediyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Valencia CF Taraftar Köşesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İllaki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.