Şimdi Ara

etap saç kesme makinası 179 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.887
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• uzun zamandır takibimdeydi. fiyap dip yaptı. daha da düşer mi evet düşer. ama acil almak isteyen değerlendirebilir...

• Onun yerine Moser alın. Dua edin. 200tl.

www.fonexkozmetik.com
    Moser 1400-0050 Profesyonel Saç Kesme Makinesi | Fonex Kozmetik
    https://www.fonexkozmetik.com/moser-1400-0050-profesyonel-sac-kesme-makinesi-161

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sarjli olan tabsiye yokmu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nike35

Onun yerine Moser alın. Dua edin. 200tl.

https://www.fonexkozmetik.com/moser-1400-0050-profesyonel-sac-kesme-makinesi-161
    Doğru söylüyorsun da stok yok. Konuyu açan arkadaşın paylaştığı makine nasıldır fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nike35

Onun yerine Moser alın. Dua edin. 200tl.

Buradaki linkte moser 225 lira. Fiyat çok iyi. Mağaza durumu puana göre %100 görünüyor. Verdim siparişi az önce.

• Etap fön makinesi kadar bundada başarılıysa gerçekten harika bir cihazdır. Saç kurutmalardan kalite akıyo cidden tebrik etmek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZENTURK

Doğru söylüyorsun da stok yok. Konuyu açan arkadaşın paylaştığı makine nasıldır fikri olan var mı?

Alıntıları Göster
    Verdiğim site moserin yetkili orijinal satıcısı. Sizin siparişiniz muhtemelen çakma olabilir.
    Siteyi ara ara kontrol edin stok giriyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler benden tavsiye kablosuz alın, önceki cihazım kablosuzdu şimdiki kablolu ve büyük fark var arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: EAY-

Etap fön makinesi kadar bundada başarılıysa gerçekten harika bir cihazdır. Saç kurutmalardan kalite akıyo cidden tebrik etmek lazım.
    Bunu söylemeye gelmiştim. Saç kurutma makineleri fiyatının kat be kat üzerinde ama saç kesme aleti nasıldır, bilmiyorum.

• nike35 kullanıcısına yanıt
    Puana güvenerek verdim. Diğer sitelerde de 250 civarıydı. Çakma çıkarsa yollarım artık yapacak bir şey yok.

Söylediğiniz siteye mesaj attım stok ile ilgili zahmet edip geri dönüş bile yapmadılar.

• serseri006 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani açar mısınız

• Etap çok kaliteli bir markadır..

• Trendyol dan tosla indirimi ile 55tlye şu makineyi aldım beklediğimden iyi çıktı.sakal ense saç için yeter dört tane tarak var kutuda.
    m.trendyol.com
    Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
    https://m.trendyol.com/powertec/tr-558-sarjli-sakal-tras-makinesi-p-31178845?boutiqueId=502042&merchantId=107493

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC@DC -- 19 Haziran 2020; 3:8:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gunners49

Nasıl yani açar mısınız
    hocam kablosuz daha sessiz daha az titreşimli çalışıyor kullanımı kablo olmadığı için daha kolay, sağa sola dolanmiyor, li ionlu Bi kablosuz tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZENTURK

Puana güvenerek verdim. Diğer sitelerde de 250 civarıydı. Çakma çıkarsa yollarım artık yapacak bir şey yok.

Söylediğiniz siteye mesaj attım stok ile ilgili zahmet edip geri dönüş bile yapmadılar.
    Msj atmanıza gerek yoktu. Günde 3-4 defa stok açıyorlar. Takip lazım.

• Saat 5 ile 6 dan sonra bakabilirsiniz o saatlerde stok açıyorlar

• etap  saç kesme makinası  179 tl

demiş satıcı. Not olarak kalsın burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZENTURK -- 19 Haziran 2020; 23:7:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.