Şimdi Ara

Et yiyen örümcek olarak bilinen ‘Sarıkız’ vatandaşları tedirgin etti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Et yiyen örümcek olarak bilinen ‘Sarıkız’ vatandaşları tedirgin etti!
    Habertürkwww.haberturk.com
    'Görmediğim cinsten büyük bir örümcekti!'
    https://www.haberturk.com/son-dakika-haberler-sarikiz-kbusu-geri-dondu-2671063

Sivas’ın Divriği ilçesinde görülen, et yiyen örümcek olarak bilinen ‘Sarıkız’ vatandaşlar arasında büyük bir tedirginliğe yol açtı

Et yiyen örümcek olarak bilinen ‘Sarıkız’ vatandaşları tedirgin etti!

Halk arasında "Sarıkız" olarak bilinen ve et yiyen örümcek Divriği ilçesi Şahinköy köyünde ortaya çıktı. Köyde yaşayan Abidin Ardıç, tarlasına taşları temizlemeye gittiğinde karşılaştığı 'Sarıkız' karşısında şaşkınlık yaşadı.

İHA'nın haberine göre, havaların ısınması ile ortaya çıkan Sarıkız’ı gören Ardıç, o anları cep telefonu kamerası ile kaydetti. Ardıç, bundan bir kaç yıl önce benzer bir örümcek tarafından ısırılıp baygınlık geçirdiğini söyledi.

"GÖRMEDİĞİM CİNSTEN BÜYÜK BİR ÖRÜMCEKTİ"

Köy sakini Abidin Ardıç, daha önce görmediği cinsten büyük bir örümcek olduğunu belirtip “ Bundan birkaç gün önce tarlamıza taşları temizlemeye gittim. Taşı kaldırdığım da bu örümceği gördüm. Görmediğim cinsten büyük bir örümcekti. İnternetten baktığımda ‘Sarıkız’ ve etçil olduğunu öğrendim. Bundan birkaç yıl önce de benzer bir örümcek tarafından ısırıldım. Hafif baş dönmesi oldu. Baygınlık gelir gibi oldu” dedi.

• ABD de Japon arısı görülmüş Nerden geldiği bilinmiyor müdahale etmezlerse bal arıları azalacak ekosistem ciddi zarara uğrayacakmış Japon arılarını yok etmek için çalışmalar yapıyorlarmış bu aralar böcekler coştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahatlıprens -- 7 Mayıs 2020; 15:1:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.