Şimdi Ara

Et Yiyen Bitki - Drosera Capensis NL Genç Bitki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
2.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Giresun
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Et Yiyen Bitki - Drosera Capensis NL Genç Bitki
    öncelikle Merhabalar. Sizlere ilk ürünüm olan güneş gülünü tanıtayım ( Drosera Capensis)

güneş gülü güzel ve uzun tüylü yapraklarıyla sinek, kelebek gibi küçük hayvanlarla beslenen etobur bir bitkidir. Tüylerinin ucundaki çiy taneleri güneşte parlayarak çok güzel bir görüntü verir. Ayrıcada sinek yaprağa yapıştığında 1 gün içerisinde yaprak kendiliğinden kıvrılarak sineği kavrayıp yemeye başlar. Çimlendirmesi ve büyütmesi kolaydır. Saf su veya yağmur suyu ile sulanır. Geç büyür.

Sizde Drosera Capensis sahibi olmak isterseniz bu ilanla:

4-5cm büyüklüğünde genç drosera capensis + saksı + özel torf (toprak)

e 15TL ye sahip olacaksınız

Diğer Seçenek olarak:

Mini isterseniz:

2 Tanesi 10 TL

elimde yetişkinlerde bulunmaktadır. 40TL.

Oldukça nadir ve özel bitkilerdir. Kargo alıcıya aittir. Güvenli bir şekilde kargolanır, ayrıcada içine yetiştirme ve bakım klavuzu konulacaktır. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Saf su olayını kafanıza takmayın. Yağmurlu bir günde temiz bir oluğun altında 8 lt lik 2 kabı dolduruyorum. bana bir iki ay yetiyor. 2-3 bitkiniz varsa oldukça bir süre yetecektir. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz
    Fiyat : 15 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Giresun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Enteresan bitki forumda böyle ilanlar görmek güzel latince adını bilmiyorum ama yaprakları kafes gibi kapanan diger bitkiden varmı?
  • Hayırlı satışlar takip.
  • evet dediğiniz bitki sinekkapan. dionaea muscipula. Eğer özel mesaj ile ulaşabilirseniz

5 tohum + saksı + özel torfu + yetiştirme ve bakım klavuzunu 15 tl ye satıyorum fakat ona talep çok olduğundan elimde kısıtlı var dilerseniz ayırabilirim.

Yetişkinleride var, resimdekiler gibi. Onlarda şuan 40 TL. Ve çiçeklenebilecek durumdalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmrecan -- 26 Haziran 2012; 19:26:41 >
  • satislarimiz devam ediyor. sinekkapan bitkisi icin de satislarimiz vardir ozel mesajla sorabilirsiniz istediginizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlardan birkaç tane alsam, doğal sivrisinek savar gibi çalışırlar mı?
  • sineksavar degilde genelde hobi icin yetistiririlirler. sinekleri ozel duyamasidimiz kokulariyla cekerler. Evdeki bi sinek belki hic gelmeyip kilometre ilerdeki sinek gelebilir. O yuzden gercek sineksavar oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm
  • sayın mhdemir'e bir kaç etobur gönderildi :)
  • RAMAZAN DOLAYISI İLE GENÇ CANLI DROSERA CAPENSİSS ETOBUR BİTKİSİNİ 10TL YE VERİYORUM PM ATMANIZ YETERLİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmrecan

RAMAZAN DOLAYISI İLE GENÇ CANLI DROSERA CAPENSİSS ETOBUR BİTKİSİNİ 10TL YE VERİYORUM PM ATMANIZ YETERLİ

Kardeş Hala Satıyor musun alıcamda
  • evet satıyorum pm atabilirsiniz hangi bitkiyi vs. istediğinizi.
    Sanal pazar ilanımda bulunmakta
  • Merhaba,
    Ben almaya karar verdim, herşey hazır şekilde kargo ile mi gönderiyorsunuz hala?
  • Konuyu hortlattmak gibi olmasında ben de sineklerti hortlatmak için bu ve venussinekkapanindan almayı düşünüyorum elinizde var mi acaba hala?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet, ben de düşünüyorum.
    geçen sefer aramıştım ama alamamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin_1903

Konuyu hortlattmak gibi olmasında ben de sineklerti hortlatmak için bu ve venussinekkapanindan almayı düşünüyorum elinizde var mi acaba hala?

bu bitkiler belki ayda 1-2 sinek anca yakalar. Yani sineklerle mücadele için asla kullanılamazlar. Sadece hobi olarak, güzellik olarak besliyoruz. Şuan bitkiler dormancy denen kış uykusundan yeni uyanıyorlar. Hassas zamanları yani. Bu zamanda gönderime sıcak bakmıyorum. Yakın bir zamanda güncellemeyi düşünüyorum zaten konuyu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.