Şimdi Ara

Eşya Özellikleri Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eşya özelliklerinde toparlanma,saptırma,tazeleme,can çalma vb..... özelliklerin ne işe yaradığını anlayan 1 arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim.

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

İngilizcelerini yazarsan yardımcı olabilirim.

Neverwinter Türkçe oynuyor herhalde arkadaş.Özellikleri unuttum ama basit özelliklerdi.Saptırma rakibin seni ıskalaması olabilir.Can çalma rakibin canının bir kısmını kendine ekliyor olabilir çok genel anlamlı kelimeler o yüzden net bir şey söylemek zor.

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

İngilizcelerini yazarsan yardımcı olabilirim.

Neverwinter Türkçe oynuyor herhalde arkadaş.Özellikleri unuttum ama basit özelliklerdi.Saptırma rakibin seni ıskalaması olabilir.Can çalma rakibin canının bir kısmını kendine ekliyor olabilir çok genel anlamlı kelimeler o yüzden net bir şey söylemek zor.

Life steal'ı yazacaktım ama acaba yapılan damagenin %sini mi yoksa rakibin canının ya da kendi canının %sini mi çalıyordu orada şüpheye düştüm Muhtemelen recovery, dodge, regeneration falan bahsediyor ama dediğin gibi genel anlamlı ve farklı şekilde çevrilmiş olabilir.

• wampiric özellikler yada life steal diyelim yapılan hasarın %si üzerinden vuruşu yapan karaktere hp ekler.

Sadece boss larda playerin hit pointini % cinsinden alan yetenekler bulunur genellikle.

Saptırma dediğin büyük ihtimalle sana yapılan vuruşların ıskalama şansını arttıran yetenektir.

Diğerlerini Türkçe oldukları için tam emin olamadım.

Sürekli ingilizce oynadığımdan Türkçe terimler yabancı geliyor.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.