Bildirim
Estetikte indirim yapıyorlar mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Evet bi surat yaptırınca ikinci bir surat daha hediye ediyorlar. İki yüzlü oluyorsun yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ss at
Direk ameliyat olmıyacaksın ortodonti tedavisi göreceksin benim öndeydi 4mm geri aldırdım tek çene oldum dua et üstte sorunun olmasın çift olmak zorunda kalırsan daha kötü. -
Çene çok önemli ama sakalla örtebilirsin.
os zygomaticum çeneden daha önemli bence.
sen de katılıyor musun hocam ? -
hocam zayıfladın mıquote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934B
Ss at -
sefa ben seni doğal zannediyordumquote:
Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677
Direk ameliyat olmıyacaksın ortodonti tedavisi göreceksin benim öndeydi 4mm geri aldırdım tek çene oldum dua et üstte sorunun olmasın çift olmak zorunda kalırsan daha kötü. -
Çene geriliğinin nedeni çene ucu küçüklüğü mü yoksa yoksa iskeletsel çene bozukluğu mu kapanış normal mi eğer sorun iskeletselse tel taktır ameliyat sağlık güvencen varsa bedava profa falan ameliyat olursan cüzzi miktar para veriyorsun kapanış normalse uca implant o kadar tutmaz mandibulara koydurursan o kadar tuttar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 24 Mayıs 2019; 22:32:45 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
tam olarak şöylequote:
Orijinalden alıntı: Guest-2BA6261ED
Çene geriliğinin nedeni çene ucu küçüklüğü mü yoksa yoksa iskeletsel çene bozukluğu mu kapanış normal mi eğer sorun iskeletselse tel taktır ameliyat sağlık güvencen varsa bedava profa falan ameliyat olursan cüzzi miktar para veriyorsun kapanış normalse uca implant o kadar tutmaz mandibulara koydurursan o kadar tuttar
@mrslimshady
-
Doğal bozukluk vardı 4mm ile düzelttik tanrı sandığımız kadar mucize değilmiş. -
Diş yapın nasıl ara açıklığı nasıl şuan arası boş olmasa bile normal pozisyonda olsa arası açık olur muydu bunları röntgen olmadan anlamak zor çünkü hem iskeletsel hem çene ucu sorunu olabiliyor mümkünse seçtiğin doktor hem çift çene ameliyatı hem çene implantı yapan biri olsun o sorunu rahatlıkla anlar
Yok daha sanah 3 dondurma yedimquote:
Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam
hocam zayıfladın mı
Alıntıları Göster
Çene çok kötü değilse zygomatic iyiyse slayer tier olabilir ..quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3778EF5F2
Çene çok önemli ama sakalla örtebilirsin.
os zygomaticum çeneden daha önemli bence.
sen de katılıyor musun hocam ?
Jeremy meeks bile biraz recessed chin var. Ama zygomatic kemikleri çok iyi ve onlar sayesinde ünlü + zengin oldu. Adam hayatı kemikle kazandı
sana kilo verelim dediğim günden itibaren kendini tutsaydın şuan kemiksi yüzün olabilirdi bir anlık kararların hayatını değiştirdi şuan hiçbir şeye sahip değilsin kızlar olabilirdi yanındaquote:
Yok daha sanah 3 dondurma yedim
Alıntıları Göster -
Onun çözümü çok daha kolay ve ucuz o yüzden sorun değil
Doğru diyon başlamak lazım yakında 🔜quote:
sana kilo verelim dediğim günden itibaren kendini tutsaydın şuan kemiksi yüzün olabilirdi bir anlık kararların hayatını değiştirdi şuan hiçbir şeye sahip değilsin kızlar olabilirdi yanında
Alıntıları Göster
yakında diyip ertelememek lazım yaz geldi hemen başlamak lazımquote:
Doğru diyon başlamak lazım yakında 🔜
Alıntıları Göster -
quote:
yakında diyip ertelememek lazım yaz geldi hemen başlamak lazım
Alıntıları Göster -
çok istiyorum hocam yağsız bir vücut ya harbi bütün şeyimizi alıp götürüyor bizim o paylaştığımız erkeklerden farkımız yok onlar bakımlı insanlar biz ne bulursak yiyoruz hiç bakım yapmıyoruz kendimizequote:
Alıntıları Göster -
çene sakalla bir yere kadar örtülebiliyor zaten
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X