Şimdi Ara

Essporto mu yoksa Club Peb mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu akşam spor salonuna yazılacağım acil cevaplarınızı bekliyorum.

Öncelikle Essporto'dan bahsedeyim. Metrocity'de bir spor merkezi. Mahalleden arkadaşım ve şirketten 2 arkadaşım şu an oradalar. Zaten ipini koparan herkesi alıyorlar salona. Salon gayet büyük, bahçesi havuzu vs. herşeyi var. Eksi yönü çok kalabalık olması. Artı yönü mahalleden arkadaşımın orada olması, bu sayede spor yaparken canım sıkılmaz.

Club Peb ise Sheraton Maslak'ta yeni açıldı. Sahibi Hülya Avşar. Şu an çalıştığım şirkete özel indirim yapıyorlar. Gayet uygun fiyatı, fazla kalabalık değil. Maslak'ta çalıştığım için plazadan inip hemen yan taraftaki otele geçip sporumu yapabilirim. Şirketten 5-6 arkadaşım var orada.

Şu an kararsız kaldım acaba hangisine gitsem. Siz olsanız hangisini seçersiniz?

Essporto 1700 - 1800 TL civarı, Club Peb 1450 TL.

• Club peg hakkinda bilgim yok hocam ben essportodayim gayet iyi bence hocalarda oyle bi sikintim olmadi bu zamana kadar ayrica ben annemle birlikte 1200 e kaydolduk kisi basi yani siki bi pazarlik yaparsan sende fiyati indirebilirsin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahalle arası bir salona git bence hem daha iyi motive olursun hem paran cebine kalır o parayı supplementlara yatırıp daha iyi verim alırsın.mahalle arası bir yere senelik 500 e yazılırsın çok rahat
  • Amacım kas yapmak veya kilo vermek değil, sadece spor yapıp vücudumu formda tutmak. Bu yüzden mahalle arası yer pek istemiyorum. Büyük yerlerde havuz, jakuzi vs. oluyor.
  • Evine yakin hangisiyse ona git.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Essporto da olan imkan ve olanaklar hiç bir spor tessinde yok fiyat olarak karşılıştırmaya kalkarsanda en makul olanı essporto konum olarakta essporto bence essporto yani :D
  • 1- Sana en yakın hangisi ise oraya git. Spora bir hevesle başlıyorsun sonra gitmek zor geliyor bahaneler buluyorsun. Uzak olduğu zaman gitmeye üşenirsin bunu açık ve net söylüyorum ben üşenmem deme üşeniyorsun gitmiyorsun altında araba olsa bile gitmek zor geliyor. Mümkünse yürüme mesafesi bir spor salonu tercih et.

2- Arkadaşlarla beraber spor yapılacaksa rekabet içine girme herkesin bir gücü vardır ve herkesin gücü farklıdır. Adam benchte 100 kilo basar gücü vardır, senin o kadar gücün olmayabilir. Gaza gelip 100kilo basmaya çalışırsın, kendini sakatlarsın verdiğin para boşa gider.

3- Gelişim içinde 2. maddedeki olan geçerli. Rekabete girme, herkesin gelişim süreci farklıdır. Sen hızlı gelişirsin arkadaşın geç gelişir. Rekabete girip fazla kilolara girersin yine kendini sakatlarsın verdiğin para boşa gider.

4- OOO şuranın saunası var buranın havuzu var vs diye düşünme hepsini aynı anda kullanamazsın. Sen spora ne için gidiyorsun spora yazılmadan önce düşün. Senin ihtiyacın olan nedir ona karar ver. Kullanmadığın şeylerin parası senin cebinden çıkmasın. Unutma spor salonları parayı yazılıpta gelmeyen üyelerden kazanır.

5- Spora başladığının ertesi günü besin takviyelerine abanma, belli bir seviyeye geldiğinde ihtiyacın olabilir ama ilk başladığın aylarda gerek yok.

6- Kesin ve kesin pazarlık yap, tüm cingeneliğini kullan. Biraz lüks spor salonları tutturabildiğine geçiyor. Extra ay ne kadar alabiliyorsan al, masajı hizmeti varsa bedava masaj kovala bedava olmasa da indirimli masaj koparmaya bak.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyar olm -- 12 Nisan 2015; 21:06:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C4x mi yoksa 2008 mi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.