Şimdi Ara

Esse'de bugüne özel Tüm ürünlerde %50 indirim var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
3.630
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Esse mağazalarında vewww.esse.com.tr de tüm ürünlerde etiketin yarısı kampanyası var.

Not: Elektrikli ürünler ve 12 kişilik "yemek" takımları hariç!

• her ay gerçekleşen olağan indirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhansar -- 16 Nisan 2014; 20:25:01 >
  • 22 aydır sürekli %50 indirimdeler zaten.
    2012 yılının 6.ayında ilk kampanya başladı ve gerçekten %50 indirim vardı bende bayağı bir malzeme almış idim.
    Sonra süreli %50 indirim oldu hala aldığım ürünlere arada bir bakarım benim aldığım fiyata hiç yaklaşmadı fiyatlar
  • Çöp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ESSE markasının seramik tavası kalitelimidir arkadaşlar.kullanan varmı

vita verde ler gibi kaliteli ise alacağım.yorum bekliyorum arkadaşlar bilip kullananlar............
  • quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

ESSE markasının seramik tavası kalitelimidir arkadaşlar.kullanan varmı

vita verde ler gibi kaliteli ise alacağım.yorum bekliyorum arkadaşlar bilip kullananlar............

Münih serisinden tencere ve tava almıştım, 6 ay içerisin de çöp oldular. İç kaplaması ne hikmetse gittikçe inceldi zamanla yemekler tabanına yapışmaya başladı. Dış kısmı kirlendiğinde temizlenmiyor, kir izleri kalıcı olup çıkartması mümkün olmuyor. İşin özü biz memnun kalmadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

Münih serisinden tencere ve tava almıştım, 6 ay içerisin de çöp oldular. İç kaplaması ne hikmetse gittikçe inceldi zamanla yemekler tabanına yapışmaya başladı. Dış kısmı kirlendiğinde temizlenmiyor, kir izleri kalıcı olup çıkartması mümkün olmuyor. İşin özü biz memnun kalmadık.

teşekkürler hocam vita verde tencere tava sahan setini kullanıyoruz.1 seneden beri sanki ilk alındığı gün gibi.tam 6 takım aldık kardeş bacı teyze memnun olmayan yok

bilgilendirdiğiniz için sağol teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • normal fiyattan alan var mı acaba...
  • Ben essenin %50 indirim yapmadığı zamana denk gelnedim hiç

• quote:

esse mağazasında bir kaç gün çalışmıştım tencereleri tavaları falan gayet kalitelidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

quote:

esse mağazasında bir kaç gün çalışmıştım tencereleri tavaları falan gayet kalitelidir

Malesef calismakla kalite anlasilmiyor kullanip denemeniz gerekiyor.

• http://www.esse.com.tr/seramik/essenso%C2%A0ecotouch%C2%A0berlin-seramik-3-parca-tencere-seti_36_62829

bu ürün kargo dahil 79,5 a geliyor. Piyasada en uygun 100 tl ve üzeri fiyatta. İhtiyacı olan değerlendirebilir.

• http://www.morhipo.com/essenso-ecotouch-munich-tencere-tava-seti-3-parca/2706322/detay?depid=298

25 liralık bir ürün daha alın .100 liraya tamamlayıp bkm ile ödediğinizde 20 lira indirimle anında 80 lira ödersiniz.tava tencere setinin yanında aldığınız ürün bedavaya gelsin.
    100 liralık üründe kargoda bedava.avantajix side unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 17 Nisan 2014; 1:16:38 >
  • 365 gün %50 de kalan 6 saat de normal fiyattan satıyorlar herhalde.
  • Ben ŞU bıçak setini aldım,
    yalnız ürünün adı Zwilling Fourstar Blok Bıçak Set yazıyor, görselde ise Zwilling TWIN Chef modelinin resmi var,
    şimdi bu adamlar bana Fourstar mı TWIN Chef mi yolayacaklar çok merak ediyorum
  • Sakın almayın arkadaşlar tamamen YALAN! Normal fiyatları bildiğimden hemen farkediyorum, önce ikiyle çarpıyorlar sonra %50 indirim diyorlar.

Bu dolandırıcılığın suç olması lazım.
  • mgokhan90 kullanıcısına yanıt
    ÇÖP !
  • quote:

Orijinalden alıntı: asarcik

http://www.esse.com.tr/seramik/essenso%C2%A0ecotouch%C2%A0berlin-seramik-3-parca-tencere-seti_36_62829

bu ürün kargo dahil 79,5 a geliyor. Piyasada en uygun 100 tl ve üzeri fiyatta. İhtiyacı olan değerlendirebilir.

Seramik tavasini kullandik. Kosesindeki kaplamasiz aluminyum halka karardi, cikartamadik. Normal midir bilmiyorum ama kotu gorunuyor.

Esse yerine moneta set aldik. Daha kullanmaya baslamadik ama kullanmadan da kalite farki az cok belli.

• http://www.morhipo.com/essenso-duduklu-tencere-essenso-slide-cook-duduklu-6lt-siyah/3519869/detay?depid=5

Arkadaşlar bu ürünü kullanan var mı? Memnun olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgokhan90 -- 17 Nisan 2014; 9:50:30 >

• esse klasiği
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.