Bildirim
Esş deneme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
AYT enfesti mutlaka cozun tyti bilmiyorum cozmedım.
-
Dnemeelrde ortalama kaç yaptin sınavda netin kac söyleyebilir misin
tytsi biraz fazla detay bilgi içeriyor bence son deneme olmaması lazım ama sonlara yakın çözülmesi iyi olur, aytsi mükemmeldi kesinlikle çözülmesi gerek.
dost 11-12 civarlarında gelıyodu ort. 10d 4y var
-
Çook iyi kesin çöz ama sonra
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Satiyim sana
Ösymden daha kaliteli oldugu net
Esş Ayt soruları gayet güzel.Modern fizik sorularında ufak detay sorular olabiliyor.Esş ayt fizik ile Nihat bilgin Tyt ayt denemesi piyasadaki en iyi 2 fizik denemesidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayt denemesi muazzamdı
Klasik 11 öz güveni hocam
anaaaa bu o muydu lan djkdskdsdd ess falan alma dost kafanı duvardan duvara vurursun
-
Sınava yakın kesinlikle alın bence
40 seansta okyanus çok sağlam kitap en zoru o onu al
Ah abu ah yap şunu ya
Zaphod Beeblebroxyoutube
sergen yalçın,sergen yalçın açıklama,sergen yalçın maç sonu,sergen,sergen yalçın beşiktaş,sergen yalçın komik,yalçın,sergen yalçın at,sergen yalçın gol,sergen yalçın pas,sergen yalçın basın,sergen yalçın iddaa, sergen yalçın koşsaydım, sergen yalçın komik, sergen yalçın komik röportaj, sergen yalçın komik montaj, sergen yalçın komik sahneler, sergen yalçın komik iddaa, sergen yalçın komik anlar, sergen yalçın komik videoları, sergen yalçın basın toplantısı komik, sergen yalçın beşiktaş komik, sergen komik, sergen yalçın komik cevapları, sergen yalçın teknik direktör komik, sergen yalçın en komik, sergen yalçın komik foto, sergen yalçın komik fotoğrafları, sergen yalçın'ın komik anıları, sergen yalçın komik röportajları, sergen yalçın komik sözleri, sergen yalçın komik yorumlar, sergen yalçın komedi sergen yalçın anısı, sergen yalçın iddia, sergen yalçın at yarışı, sergen yalçın at yarisi sergen yalçın maç sonu, sergen yalçın beşiktaş, sergen yalçın açıklama, sergen yalçın at yarışı, sergen yalçın basın, sergen yalçın ben koşsaydım, sergen yalçın bjk, sergen yalçın caps, sergen yalçın çıldırdı, sergen yalçın çarşı, sergen yalçın defol, sergen yalçın gaf, sergen yalçın at, sergen yalçın iddaa, sergen yalçın iddaa tavsiyesi, sergen yalçın komik röportaj, sergen yalçın maç sonu açıklama, sergen yalçın maç, sergen yalçın röportaj, sergen yalçın sinirlendi, sergen yalçın taklidi, sergen yalçın yorumları, sergen yalçın youtube, sergen yalçın izle ahmet güneş ahmet güneş komik ahmet güneş fatih terim ahmet güneş sergen yalçınhttps://www.youtube.com/watch?v=39XLJWpq2oA
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X