Şimdi Ara

esra erol un maaşı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
21.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ssff_allthing
    Yine boş bir konu daha.Kanala bir ayda trilyonlarca para kazandırıyor ve ona kazandırdığı paranın yüzde birini bile vermiyorlar.Ama siz bunu bile eleştiriyorsunuz.Ne diyeyim yolunuz açık olsun..Bu kafayla sizi daha çok güderler..Bu arada bi reyting listesine bakın derim.Prime Time da yayınlanan dizileri bile geçiyor..Yani buda kanalın programın yayınlandığı saatlerde çok iyi bir reklam geliri alması demektir..Gündüz kuşağı programının prime timeda yayınlanan program ve dizileri geçmesi çok büyük bir başarıdır..

Demokrasi olan bir ülkede! İşçinin aldığı maaş ile bu karınınki birmi?Sence hangisi daha fazla hak ediyor?Bunu kıyaslamak ile koyunlugun ne alakası var?Ha ama demoksasi vas dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keithass

quote:

Yine boş bir konu daha.Kanala bir ayda trilyonlarca para kazandırıyor ve ona kazandırdığı paranın yüzde birini bile vermiyorlar.Ama siz bunu bile eleştiriyorsunuz.Ne diyeyim yolunuz açık olsun..Bu kafayla sizi daha çok güderler..Bu arada bi reyting listesine bakın derim.Prime Time da yayınlanan dizileri bile geçiyor..Yani buda kanalın programın yayınlandığı saatlerde çok iyi bir reklam geliri alması demektir..Gündüz kuşağı programının prime timeda yayınlanan program ve dizileri geçmesi çok büyük bir başarıdır..

Demokrasi olan bir ülkede! İşçinin aldığı maaş ile bu karınınki birmi?Sence hangisi daha fazla hak ediyor?Bunu kıyaslamak ile koyunlugun ne alakası var?Ha ama demoksasi vas dimi

normal bi işçinin çalıştığı yer ayda 120 milyar kazanmıyor nasıl versinler o kadar para ona..o kanal ayda aklın alamıcağı paralar kaldırıyor bırakta versin o parayı..
  • kadının reytingleri acayip iyi ilk 4'e bile giriyor ki o satte bu bir rekor
  • Zenginin malı züğürdün çenesini yorar.

Site kapanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeLeman

Zenginin malı züğürdün çenesini yorar.

Site kapanabilir.

Abime demlisinden bi çay çekin.
  • Kardeşim arz talep meselesi herkes fatmagülün Suçu Ne dizisine kızıyor bakıyorsun izlenme rekorları kırıyor sonra chp-akp-mhp hepsinin milletvekili bu diziye karşı çıkıyor izlemeyin diyor halk bu yapacak bir şey yok sağcısı da solcusu da izliyor bu diziyi talep ne olursa halka onu arz ederler demek bizim milletin talebi bu
  • Karı Kanal D' ye milyonlarca $ kazandırıyor ona verdikleri çok az bir miktar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiverStyx

quote:

Orijinalden alıntı: emrah-58

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen adam

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

Orijinalden alıntı: faho

esra erol un maaşı

korktum gece gece. rüyalarıma girecek bu bayan

video isterük !!!

Ohaa Tırs.gif

OHA PS SANDIM YEMIN EDIYORUM CUMHUR ADINI GORUNCE TUYLERIM DIKEN DIKEN OLDU.

İnternetiniz hayırlı uğurlu olsun
  • Konu ile alaksı yok ama, şu kitaplar üzerinden çevrilen diziler için boş-beleş konuşulması hakikatten can sıkıyor. Yahu kitabı okurken kendi kafanda kurduğun kurgu ile, tv ekranına bir yada bir kaç kişinin aklından çıkmış olan kurgu bir olmaz.

Sen aldatmayı aldatılmayı, yada tecavüzü kitap okurken kafanda farklı yorumlayabilirsin ama iş ekrana yada perdeye dökülürken senaryolaşınca farklılaşır. O yüzden sıfırdan yazılmış senaryolara diyeceğinizi deyin ama konusu seneler önce yazılmış (aşk-ı memnu, yaprak dökümü vs.) senaryolara laf etmeyin, çok hoşunuza gitmiyorsa değiştirin kanalı benim yaptığım gibi.
  • nickelodeon da yayınlanan gençlik dizilerinin en dandiğinde oynayan bölüm başı 200.000 $ alıyor, ayda 800.000 $ yapar. ki bu oyuncuların yaşı 16-20 yaş arasında
  • nerde nefes alsın yeterciler. Bu önceki sayfadaki fotoya bi yorum yapın hele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keithass

quote:

Şu zihniyete hastayım.Şu eşitlik,emekçiyiz muhabbetleriniz beni öldürüyor..Bir işci ile bir programcının kazancını karşılaştırıyorsun.Böyle bir mantık olabilir mi..Anlamadığınız nokta şu..Akıl gücünü kullanarak yapılan işlerle fiziksel gücünü kullanarak yapılan işler bir olamaz..Herkes işcilik yapabilir ama herkes programcılık yapamaz...İzdivaç 4-5 kanalda var..Ama neden o kadının yaptığı iyi reyting alıyor.Fox tada var izdivaç tarzı bişey .O niye reyting listesinde sonlarda..Ayrıca şunuda düzeltim.O kadın 120 bin değil 260 bin aylık para alıyor ki bana göre o bile az.Herkesin yapabileceği işlerde para az olur.Örnek olarak işcilik,memurluk falan filan.Ama çok azının yapabileceği işlerde para çok olur..Bu çalıştığın sektöre bağlı..Cirosu ne kadar yüksekse kazancıda o kadar yüksek olur.Örnek olarak futbolculuk.Takımların kazandığı para ortada.Peki bu sektörü kim sağlıyor.Futbolcular..Dolayısıylada aldığı paralar büyük oluyor.Mesela tasarımcılık..Ünlü giyim mağazalarına elbise tasarlayanlar..Bunlar sadece bir takım elbise tasarımına trilyonlarca para alıyor..Ama sen gidipte bana yok memur,işci şu kadar alıyor dersen kendini gülünç duruma düşürürsün..

•  esra erol un maaşı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.