Şimdi Ara

Esra Ceyhan Şafak Sezer'in reklamına dava açıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Esra Ceyhan ile A'dan Z'ye programından esinlenilerek çekilmiş Vodafone reklam filmi Esra Ceyhan'ı kızdırdı. Esra Ceyhan herşeyin birebir aynı olduğunu iddia ederek firmaya dava açmaya hazırlanıyor.

Zaman Gazetesi’nden Salih Zengin’in sorularını Pazar ekinde cevaplayan Esra Ceyhan, Vodafone’un son reklam filmi Uçan Adam Sabri reklamına veryansın etti.

Reklam filmindeki herşeyin birebir aynı olduğunu söyleyen Esra Ceyhan; "sunucunun boynundaki kolye bile benimkiyle aynı, avukatımla konuştum, asıl kırmızıyı şimdi görecekler" dedi.

İşte Zaman’dan Salih Zengin’in yaptığı röportajda o reklam ile ilgili bölüm:

- Vodafone’un yeni reklamında Şafak Sezer, sizin Kanal D zamanında yaptığınız bir programda uçan Sabri Bey’in aynısını taklit ediyor. Ne hissettiniz izlediğinizde?

Dekordan kostüme kadar her şey aynı. Benim sözlerimi taklit ediyor, oradaki kadının kolyesi bile aynı. Avukatımla konuşacağım durumu. Benim bu görüntülerle özdeşleşmem hoş bir şey değil. Esra Ceyhan faktörünü unutuyorlar. Ben de kırmızıyı devreye sokacağım. Asıl ’kırmızı’yı şimdi görecekler. O program anında tamamen sol tarafım uyuşmuştu, sırtımdan ter boşaldı. Adamın neler neler yapabileceğini kestirmeye çalışıyordum. Bir hamle sonrası TV tarihine damga vuran bir skandala dönüşebilir. Normal bir durum değildi. Sözleşmemize bakıp, avukatımla gerekli şeyleri gözden geçireceğiz

- Bu reklam teklifi size gelseydi?..

Bunu canlandırmak istemezdim. Olağan bir şey değil ki bu, programda birden gelişen bir olay oldu. Esra Ceyhan markasının sonucu olacak bir reklamda yer alırım ancak.

Sabri Bey Vodafon'a Kırmızı'yı Gösterecek

Sabri Bey, söz konusu reklamda kendisinin taklit edildiğinden dolayı telif ücreti talep etmeyi planlıyor ancak avukat parası bulamadığından dolayı Esra Ceyhan'dan yardım İstiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDanielSD -- 18 Şubat 2011; 9:28:13 >

• iyi oldu bu vodafone icin reklamin iyisi kotusu olmaz
  • http://www.youtube.com/watch?v=mUn3F0nJdcE

konu ya en iyi cevabi Cem Yılmaz nerdeyse 2 yıl once (Can Dundar in 9 Haziran 2009 Salı 20.00'de konuk oldugu NEDEN programinda)

bu video da 2.28 ile 2.30 arasında vermiss tiii, ! ...

" bir tane soru vardı; Program sahibi tarafindan sorulan, sabri bey napiyorsunuz ??? "

eee heee eheeeee bi kezz daha guldummmm =D =D

herhalde bu durumun hatirlatilmasi program sunucusunu rahatsiz etmis ki,

tebki vermiss

Bu reklam sayesinde; sabah programlarimizin egitim kalitesi de ortaya konmustur ...

2011 yılında ulkemizde su an yapabilecegimiz tek sey; yasananlara gulup gecmek olsa gerekkk ;) :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi target4u -- 15 Şubat 2011; 14:50:38 >

• reklamlar bile artık seviyesizleşti bi önceki reklamlarıda öyle hapisaneden fln kaçıyorlardı yasaklandı çok saçma reklamları var vdfnnun
  • Esra' nın işleri kesat sanırım bu ara

Zaten hep itici gelmiştir bu kadın bana. Ne var yani senin programındaki bir olayı taklit etmişlerse? Sana dokunan bir şey yok ki. Gündeme gelme çabaları işte. Ayrıca kırmızıyı şimdi görecekler falan gibi komik şeyleri gerçekten söylemiş mi bilmiyorum ama o davayı Vodafone kazanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Esra' nın işleri kesat sanırım bu ara

Zaten hep itici gelmiştir bu kadın bana. Ne var yani senin programındaki bir olayı taklit etmişlerse? Sana dokunan bir şey yok ki. Gündeme gelme çabaları işte. Ayrıca kırmızıyı şimdi görecekler falan gibi komik şeyleri gerçekten söylemiş mi bilmiyorum ama o davayı Vodafone kazanır.

Büyük ihtimalle tazminat yada telif hakkı isteyecektir
  • Hiçbirşey çıkmaz...Sonuçta bir senaryo yazılıp oynanmış birşey değil...Tv de şifresiz bir yayının skecini yapmışlar...Olan şey hem Vodafone a hemde Esra Ceyhana yarayan bir reklam daha...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bu reklam nereden esinlenmiş diyordum. Çok komikmiş çoookkk..
  • ister dava açsın, ister reklam yasaklansın. nasıl olsa reklamı izledim ve güldüm doya doya :D
    bu arada hem vodafone'un hem esra ceyhan'ın reklamı oldu işte
  • hiç bir şey olmaz.

reklam 10 numara vallahi.

arkadaşın biri çok saçma demiş reklam olarak

acaba onun için düzgün reklam ne?turkcell reklamları mı.cellocan
  • esra ceyhan çok gıcık bir kadın.. vodafone zaten bu olayı hesaba katmıştır.. reklam yerine ulaştı.. :))

şafak sezerle esra ceyhan ın arası da bozuktu .. kapışmışlardı hani hatırlarsanız...

bilinçli olarak yapılan bir reklam olduğunu düşünüyorum.. ve orjinal halinden bin kat güzel :))))
  • esranın derdi para koparmak besbelli
  • Büyük ihtimal para için açmayacaktır davayı. Sembolik olarak 1tl ister belki. reklam yapmak olabilir amacı.
  • Aa Esra Ceylan markamıymış :D
  • Mallık forever..
  • Esra ceyhan piyasadan silinmişti tekrardan isminden söz ettirmek istiyor
  • Esra ceyhana para teklif edilmeyince rahatsız oldu tabi.100.000 dolar versinler bakın nasıl reklamı över duruma gelir.
  • Esra Ceyhan Markası mı?

Hahahaha....
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

quote:

+ 1

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.